26 november, 2009

grått.

idag är det torsdag. en torsdagmorgon som är grå och tråkig. men har hört rykten om att solen ska kika fram mellan molnen idag. hoppas på det.
går hela dagen i skolan idag, slutar inte förrän tre. men imorgon blir det ännu värre, för då slutar vi skolan tjugo över två. det är ju inte så farligt. men sen måste vi stanna kvar och laga guatemalsk mat till spanskakvällen som är samma kväll. men jag ska smita till hammarvallen där jag har match. har inte frågat carmen om det är okej än, men spelar ingen roll vad hon säger. för innebandy är viktigare än spanska. enligt mig.
och när jag kommer hem ifrån matchen blir det att fira mamma som fyller år. farmor&farfar är förmodligen även kvar då så ska vara lite social. blir en lång dag alltså!

24 november, 2009

lite dålig så där.

vad alla håller på och klagar hela tiden om att de har så ont efter svinissprutan osvosv. jag gnällde nog hälften, om inte överhuvudtaget för nån månad sen då jag tog den. menmen. jag kanske är tuffare, tihihi.

jag har i alla fall varit hemma idag från skolan, för som jag skrev igår morse mådde jag inte alls bra. och det gjorde jag inte imorse heller. har haft sådan huvudvärk och ont i mellangärdet. mellangärds-ontet har gått över men inte huvudvärken. fast ska gå till skolan imorgon, för ska ju redovisa på naturkunskapen.

är tydligen match på fredag. den blev flyttad från nästa helg till den här helgen. jag som tyckte det var kanon att den var nästa helg. menmen. får försöka lösa det.

23 november, 2009

måndag igen.

helgen har varit lugn. nästan för lugn för min smak. jag, patric och emmy var själva hemma, för mor&far var uppe i sthlm. gjorde inte så mycket. åt en riktigt god middag som vi tillagade och så åkte vi in och discobowlade, haha. jag kom sist.
blev inspirerad av ellen som skrev att hon hade kollat i gamla fotoalbum, så det fördrev jag tiden med nån timme. så himla kul. tänk om man hade sånt nu för tiden, fotoalbum. istället har man alla bilder på datorn och det blir inte lika roligt att titta på dem. än att krypa upp i soffan och bläddra i de stora albumen där det står text bredvid bilderna och man kan minnas.

igår var det match som gällde. vi mötte kholm i kholm dessutom. och vi vann! så jävla bra. 1-7 blev det. suveränt. nu måste det minst bli oavgjort när vi möter södertälje om två veckor som är sista matchen innan juluppehållet. annars är det inte lika kul.

jag har ont i huvudet och ont i mellangärdet. vet inte varför. menmen, har utvecklingsamtal i eftermiddag med min mentor jesper. fyfan säger jag bara. sen ska jag följa med mamma till hennes jobb och ta sista gardasil-sprutan. får se om jag kan göra det nu när jag har ont i huvudet osv.

19 november, 2009

torsdag.

veckan har gått fort. riktigt fort. det är redan fredag imorgon. tycker jag är väldigt skönt.
har varit en helt vanlig skolvecka. men var hemma igår, för mådde inte speciellt bra. så tog det lugnt och gjorde klart naturkunskapsarbetet som egentligen skulle redovisas idag. men fick reda på att de har flyttat fram det till nästa vecka. ändå skönt att vara klar i god tid för en gångs skull, hehe.

i helgen, vad händer då? ryktades om en kväll i kholm på lördag, men får se hur det blir med det. och på söndag är det krig som gäller. match mot kholm! vi måste och vi ska vinna.

16 november, 2009

åh vad jag älskar måndagar.

nu är det måndag igen, som det alltid blir efter en helg.
har varit en riktigt skön helg. blev vinst i fredags, wohoooo. 7-4, och jag gjorde mål. sedan drog jag och julia vidare och hämtade upp ellen efter hon hade slutat jobbat och for vidare hem till anna. våran husmor. eller hon är nästan en husmor, hehe. hon (hennes mamma) hade lagat en jättegod middag som vi vräkte i oss. var så himla mumsigt. sen kollade vi på film och bara hade det jättemysigt. åkte hemåt runt ett.
på lördagen var jag bara hemma och tog det lugnt. gjorde engelskauppgiften, annars slöade jag. blev filmkväll och tacos med mor och far.
igår var släkten som sagt hemma hos oss och firade mamma och pappa. vi åt smörgåstårta och äppelkaka, muuuums.
och nu sitter jag här i skolan. har sovmorgon till halv tio egentligen men jag glömde historian i skåpet så tänkte att jag skulle plugga lite, ifall vi skulle ha nåt läxförhör eller vad det var.

i eftermiddag ska jag till tandregleringen så ska min älskling titta mig i munnen. usch vad jag hatar honom! fast han kan vara lite smårolig ibland. och då känner jag mig lite tvingad att skratta.

12 november, 2009

snart helg, jag längtar.

sitter i skolan och väntar på flickorna och att vi ska börja. nu kom det en hel flock med folk tydligen, hehe.
börjar dagen med psykosocialt arbete, och därefter företagsekonomi, nk och sist engelska. sen får jag åka hem.
ikväll är det träning som gäller. vi måste bli taggade inför matchen imorgon. tycker det är lite dåligt på den fronten faktiskt. som sagt, match imorgon. hemma på hvallen kl 19 och motståndet står gnesta för. kom och kolla dååååå!
sen blir det nog tjejkväll hemma hos anna.
på lördag måste jag plugga, buhuhu.
och söndag kommer släkten hit och vi ska käka smörgåstårta, mmm, yammie. de ska fira mamma och pappa.
ungefär så där kommer det att se ut. sen så ändras det alltid nåt och läggs till nåt.

11 november, 2009

rumpont.

jag har ont i rumpan, aaaaaj. suttit för länge skulle jag tro.
kom hem tidigt idag, så då gjorde jag psykosocialt-inlämningen. sen lade jag mig i soffan och tittade på tv. somnade såklart. så där låg jag i flera timmar och drömde. att man kan vara så trött. men beror nog på de sena träningarna och skolan.

hahah, flen är rätt patetiskt ändå. flensdissen, sms-gossipgirl och nu flens gossip girl-bloggen. kan inte mer än skriva: hahah.

julia, du är bra! och jag tycker så mycket om dig.

full fart.

usch vad dålig jag har blivit på att skriva i bloggen. men det känns som att den inte är prio ett.
i alla fall så har vi ju börjat skolan igen efter lovet. faktiskt gått en och en halv vecka redan. fast det känns som att lovet var för 8 veckor sen. har fått reda på massor med prov och inlämningar som vi hade precis innan lovet. och fick allt mellan g+ till mvg.
men inte får vi vila för det, nej nu har vi ändå massor att göra. jullov, jatack!

annars har det inte hänt så mycket. i helgen tog jag det väldigt lugnt. var riktigt skönt! längesen jag var hemma både en fredag- och lördagkväll. på söndagen var det match som gällde uppe i södertälje och sen fara vidare till mina småkusiner i strängnäs. var även pappornas dag, så såklart firade vi honom också.

åh, jag ville inte vakna upp imorse. drömde en sån fin dröm.