31 oktober, 2009

party och innebandy.

torsdagskvällen var grym enligt mig. jag hade i alla fall väldigt roligt.

igår var det då match, och ja, vad ska man säga. domarna sög. de var under all kritik. helt sjukt. tror att nästan alla i laget blev skadade på något sätt, så som torshälla höll på. aja. bara att gå vidare. nästa helg är det telge, den måste vi ta!

och idag var jag i hvallen igen. det är som mitt andra hem. spenderar mycket tid där iaf, haha. var där och kollade på när herrarna utklassade kärrviolen med julia. roligt att titta på.
ikväll blir det att bara vara hemma skulle jag tro. har inget planerat.

jag dör, på måndag är det skola!

29 oktober, 2009

tonight's gonna be a good night.

ikväll är det party som gäller. jag är inte jättetaggad nu, men snart så.
har dåligt samvete att jag inte kommer på träningen ikväll, men markus sa att det var okej, så jag hoppas verkligen att det är det.
blir som sagt party ikväll, och kvällen börjar här i flen med en lånad lägenhet. perfect! glider sedan vidare till mellösa.

igår var jag i sthlm med anna, julia och ellen elf. vi hade det trevligt! jag och anna blev frustrerade att vi inte hittade någonting i början, men som tur var så hittade vi lite kläder senare. jag hittade en klänning tills ikväll, grr. köpte även en kofta, t-shirt och vantar.

imorgon är det även hemmamatch. det ser jag fram emot. innebandy <3

27 oktober, 2009

pappas dag.

idag är det tisdag den 27 oktober. det betyder: lov, pappas födelsedag, träning, ta det lugnt, kolla på film.
ikväll blir det att fira pappa som fyller 42 år idag. blir god och mysig middag med familjen och paketöppning. sen återstår träningen.

imorgon ska jag upp till sthlm med några brudar. ännu mer shopping! me like.

jag känner mig ständigt nervös och har en klump i magen. varför?

25 oktober, 2009

jag gör så gott jag kan.

matchen igår var allt annat än lugn. massor med utvisningar, tjafs osv. kan säga att det var inte den lättaste matchen att komma in som lagkapten i. resultatet blev 3-3, men vi bör ha vunnit egentligen.

nu idag blir det ännu mer innebandy, fast jag sitter på läktaren med mina girls istället. trevligt!

det här lovet tror jag kommer bli alldeles jättebra faktiskt, tihi.

24 oktober, 2009

lovet har börjat.

nu är det lov och det är så himmelskt skönt och efterlängtat. har haft det riktigt hektiskt de här två sista veckorna. men nu är det över. har hänt lite sen sist jag skrev så tänkte ta upp lite.

har varit informatör i onsdags, torsdags och fredags. och det var förvirrande, intressant, uttråkande och ja lite blandat. kom massa elever från olika skolor, så då skulle jag och tre andra från klassen som också är informatörer representera sp.

jag har gått och blivit lagkapten för laget också. väldigt chockande och nervöst kan jag säga. sandra vår f.d. lagkapten sa upp den titeln i måndags pga vissa saker. i tisdags när jag var borta ifrån träningen kom mina medspelare och mina tränare fram till att jag skulle passa jättebra som lagkapten. då frågade de mig om jag skulle vilja bli det. och jag som aldrig ens har tänkt tanken blev riktigt chockad, men ja, klart jag ställer upp. och nu ska jag göra mitt bästa att vara en riktigt bra lagkapten för mitt lag! det är ett stort ansvar.

och ja, från det ena och det andra så var jag i sthlm igår efter skolan med camilla, sara och johannes. vi shoppade osv. roligt hade vi det. särskilt på tåget hem, haha.

idag är det match! trosa står för motståndet. vi ska kämpakämpakämpa. och jag vill verkligen ge glädjande besked till våra tränare som tyvärr inte kan vara med.

19 oktober, 2009

nuärekväller.

jahaja, nu har det gått en tid sen sist. och helg har det varit också minsann.
började helgen med att spela match på fredagkvällen mot nykvarn. blev förlust med 1-2, fast vi vann skottstatistiken med 35-16, så ja. lite surt att deras målis var grym och vi aldrig fick in bollen. men vi spelade ändå en bra match. den kvällen avslutades med lite idol och mys med familjen.
på lördagen pluggade jag i några timmar. blev jättefrustrerad och stressad när jag upptäckte att inte word funkade på nån av datorerna här hemma. men datageniet daniel är bra att ha till hands då. så då började jag skriva på min historiaartikel.
mot kvällen var det bara att börja fixa sig osv, för att dra vidare till malmköping. där var det party som stod på schemat. började hemma hos anna, sen drog vi vidare mot stadshuset där det va lokalfest. helt okej.
i söndags (igår) gjorde jag klart min artikel och pluggade lite till administrationsprovet som jag hade idag. sen blev det en riktig tv-kväll med både one tree hill, gossip girl och ensam mamma söker, mmmm.

och nu är det en ny vecka, och bara några dagar till lovet. gud så skönt! ska även vara informatör några dagar den här veckan. så lär inte hinna plugga nånting på onsdagen. menmen.

nu ska jag försöka sova. jag kan inte det som vi ska kunna till provet imorgon i psykosocialt. oooooh. aja.

14 oktober, 2009

lärarna tror att vi bara har deras ämne.

nu är det mitt i veckan, och det är fullfart.
har sjukt mycket i skolan de här två veckorna innan lovet. ska rabbla upp det, så att jag själv har som en liten kalender, hehe.

fredag: prov i svenska B och muntligt förhör i spanska.
måndag: prov i administration och lämna in historiaarbetet.
tisdag: prov i psykosocialt arbete.
torsdag: prov i engelska B, lämna in inlämningsuppgift i naturkunskap B som vi inte ens har fått.
+göra labbrapport, göra flera uppgifter i företagsekonomi A etc.

då kanske ni förstår att jag är lite smått stressad.

ska bli så otroligt skönt och välbehövligt med en hel veckas ledighet sen.

11 oktober, 2009

match igår.

och nu är det söndag igen. jag älskar verkligen söndagar. eller ja, både och. men att det är en sån där dag där man bara tar det lugnt och inte gör ett enda dugg. sen är det ju inte så kul att det är skola dagen efter, men så är livet.
såå, vad har jag haft för mig då i helgen? jo, jag spelade match igår med mitt lag. mot strängnäs hemma på hammarvallen. vi vann med 5-3! fyfan så skönt med 3 poäng. vi är bra grymma. och jag fick spela min premiärmatch som center. gick rätt okej ändå.
på kvällen kom mina grabbar sebbe och fredrik. lite spontant så där. vi kollade på fotbollen, åt räkmacka och snackade.
och idag har jag gått runt med nattlinne, morgonrock och tofflor nästan hela dagen. inte förrän nu jag har bytt om. otroligt skönt. kollat lite repriser på tv.

imorgon är det en ny vecka. hoppas på en bra vecka.

09 oktober, 2009

helgen har bara börjat.

ligger här i min sköna säng. haft en hemmafredagkväll. längesen. åt tacos och tittade på idol med mamma och pappa. mysigt. fast känner mig lite rastlös.
idag redovisade min grupp på svenskan. vi spelade upp en teater från antiken. gick väl rätt hyfsat. fick bra kritik osv.
imorgon är det match som gäller. första hemmamatchen. egentligen får jag inte spela för mamma, men det struntar jag i.
annars vet jag faktiskt inte vad som händer i helgen. tar det lite som det kommer.

fick reda på igår att jag ska få vaccinet mot svinis på måndag. är den första som får det, eller ja, en av de första. jag är ju prio ett.

07 oktober, 2009

lite själv så där.

sitter här i skolan, själv. som alltid när jag kommer hit. riktigt trist kan jag säga att det är. men sånt man får leva med. de andra får ju lite mer sovmorgon än mig.
var på träningen igår, och jag säger bara att det är en lagsport och då kan väl alla vilja samarbeta och stötta varandra. en del gör det mer än andra...
och idag ska jag fara till malmköping och vara informatör på malmaskolan. inte så svårt egentligen. bara att försöka svara på deras frågor och försöka få hit dem till pw.
vi kommer tillbaka runt ett, och då ska camilla och jag fara in till etuna. ska bli kul att umgås med henne! <3
kommer bli en bra dag. bara att jag stukade foten igår på träningen, så den gör svinont. men sånt man får leva med.

05 oktober, 2009

en sjuk tjej är hemma.

nu har det varit helg igen, och jag är sjuker.
men det har hänt saker för det.
i fredags åkte jag till hnäs med ellen, isa och marcus. där var det lite partaj i en etta. rolig kväll tycker jag allt.
på lördagen blev det att gå upp innan åtta och fara ner till oxelösund där det var första seriematchen mot onyx. slutade 0-4, men det var helt klart ojämna siffror.
efter det åkte jag, mamma och pappa ner på stan i nyköping och jag shoppade lite. hittade ett par jättesköna och snygga vinterstövlar, en tröja, kjol och strumpbyxor.
på kvällen var helt död, och det var underbart skön med en hemmamyskväll för en gångs skull.
fast på söndagen blev det upp igen då hela familjen åkte upp till ikea i kungens kurva. jag tycker faktiskt det är jättekul att gå där och hitta lite smått och gott.

och idag är jag sjuk, jippie! eller inte. ont i halsen, ont i magen och helt enkelt mosig. blev att vara hemma och inte bli allt för sjuk.