29 april, 2010

imorgon är det fredag.


idag är jag glad. fast trött. lite blandat så där. hade nationella imorse i engelska b. uppsatsdelen, och det kändes helt okej. fick blackout i början men sen började jag röra på min penna.
sen har dagen gått rätt så fort. hann med tidiga bussen och la mig i soffan när jag kom hem. och somnade. herregud, jag sov i en och en halvtimme. fick typ panik när mamma och pappa kom hem. haha.
sen har jag tittat ut vad jag ska ha på mig imorgonkväll. tihihi! det här kommer bli bra. jag är taggad.
färgade även mina ögonbryn, och fick panik att de skulle bli kolsvarta. men det blev de inte som tur är. skulle sett lite roligt ut.
igår var det sista träningen för säsongen. det var ingen bra träning. varför kan man inte vara trevligare? onödigt. aaja. känns skönt med lite avbrott från innebandyn. börjar inte förrän i juli sen.

27 april, 2010

tisdag.

just nu sitter jag och käkar frulle i skolan. ostciabatta och drickyoughrt. flingorna var slut hemma och så hann jag inte fixa iordning mackor för min virriga pappa som hade glömt sin mobil ringde och ville ha hjälp av mig att föra över nåt nummer eller nåt, så blev lite stressigt.

idag har jag utvecklingssamtal. första gången i hela mitt liv jag har det själv utan mamma eller pappa. börjar jag bli vuxen? haha. det ska väl gå bra. mina omdömen är jag nästan nöjd med så att.

jag längtar till fredag!

25 april, 2010

kusindag.

den här veckan har gått fort. som alla andra veckor. har inte hunnit och velat skriva nånting i bloggen. sorry. men nu är det söndag igen. och bara några få dagar till valborg, woho!
i veckan har jag gått i skolan, pluggat, tränat, ätit och sovit. det är väl det jag har hunnit med. har fått reda på ett matteprov som jag blev nöjd med och gjort ett naturkunskapsprov som jag var jättenervös över. men det gick bra. kändes så i alla fall.

igår var jag barnvakt åt mina små kusiner i strängnäs. det var så himla kul! vi gick lite på stan, lekte i den stora lekparken, åt glass, lekte i trädgården hemma hos dem, åt pizza och lite så. helmysig dag.


nu idag måste jag plugga. bläää. måste göra hälsopedagogiken och svenskan. jippi.

20 april, 2010

helgen.

helgen har gått och nu är det en ny vecka. helgen har varit bra, mycket bra.
i fredags var vi ju hemma hos fia och firade henne och pia som fyllde 18. det blev att äta tacos, efterrätt, spela spel (med andra ord), sjunga singstar och prata och fnittra. en helt klart bra kväll!
i lördags skulle jag enetligen åkt till västerås med resten av min familj och gå på ikea och träffa mina kusiner. men så blev det icke. var hemma och tittade på innebandyfinalerna sen åkte jag till annapanna och umgicks med henne hela kvällen. det var mysigt.
och i söndags gjorde jag inte ett dugg. oerhört skönt enligt mig.

snart är det helg igen, wooho! eller om några dagar. snart sommarlov också. sinnes.

15 april, 2010

torsdag.

idag är det torsdag. redan? jaja, det är bra. då är det snart helg.
igår var jag ju hemma och hade det skönt. gick inte upp förrän tolv. oops! men sen var det fart på mig. pluggade matte i några timmar (jävla kapitel). var ute i solen ett tag. plockade i&ur diskmaskinen och diskade upp. åh så duktig jag är. hehe.
usch. jag vill inte ha prov idag. det kommer inte gå bra. menmen. har redovisning i psykosocialt innan också...
men annars så är det dagen bra. solen skiner och jag är på bra humör!
det är träning ikväll också. jaaa! bara några fåtal träningar kvar innan det är uppehåll. vad ska jag göra istället? herre.

imorgonkväll blir det kalas. hem till fia och fira att hon har fyllt och att pia fyller på måndag. kulkulkul!

13 april, 2010

det är härligt ibland.

imorgon är jag ledig, jaaaaaaaa! alla har egentligen halv studiedag från klockan tolv men våran spanska är inställd och jesper höll med att det var onödigt att bara komma till mentorstiden. så jag är helledig. wooho. fast jag måste plugga. har ju matteprov på torsdag. herre. men det ska nog gå. allt ordnar sig i slutändan oftast.

jag känner att våren är här. jag känner det i kroppen. jag känner det både på utsidan och insidan. jag blir mycket piggare och gladare än vanligt. man kan skippa den där tjocka dunjackan och vinterstövlarna och sätta på sig converse och den där sköna tunna vårjackan. det gillar jag!
det är till och med ganska skönt att gå hem ifrån bussen då det brukar vara nästan det jobbigaste på hela dagen då man är som tröttast. det blir liksom lätt.

12 april, 2010

påsklovet.

har fått klagomål på mitt bloggande. tydligen uppdaterar jag för sällan. vad är det jag hör? kan ju inte stämma. hahah.
men i alla fall. hela lovet har gått och vi är tillbaka till skolan. det var första dagen idag. kan köra en liten mini uppdatering vad som har hänt.
påskafton: farmor och farfar i julita. mysig dag med härligt väder kommer jag ihåg.
söndag: fira moster som fyllde 35 år. ännu en mysig dag med släkten med massor med god mat. träffade småkusinerna också såklart, ååh.
måndag: nothing tror jag.
tisdag: nothing tror jag.
onsdag: fira emmy som fyllde 19år, camilla kom hem till mig och sov över.
torsdag: kholm. vara med camilla på duveholm där hon fixade med tidningen de har gett ut nu. stan och fixade present, tihi. träning på kvällen.
fredag: klippte&slingade håret, väldigt nöjd blev jag! umgicks med bror och hämtade hans nya soffa.
lördag: tuna park med mor min. hittade mer än vad jag hade trott. skulle bara gå och kolla egentligen, hehe. kom hem med: 1 tshirt, 1 blus, 2 tröjor och 1 jeansjacka.
söndag: tog det lugnt, ute i solen.

jag kan säga så här att mitt påsklov har varit väldigt skönt och inte så händelserikt, men det var nog nyttigt för mig.
kanske kommer upp några bilder från påsk sen. får se.

02 april, 2010

hemma från polen och nu är det lov.

nu är jag hemma igen. eller ja, det var ju några dagar sen. den resan var intressant. på ett positivt sätt. tror jag. jag hade för det mesta roligt men ibland mindre roligt. första dagen räknas inte då vi kom dit mitt i natten till vårat hostel. "andra" dagen blev det stadsvandring, jättestort köpcentrum och egen tid. bra dag. dagen efter blev det auschwitz och auschwitz-birkenau. en väldigt intressant dag med både skratt och tårar. blev lite blandade känslor kan jag säga. men en livserfarenhet.
vi åkte hem dagen efter det. kan säga att det blev inte många sovtimmar. men äsch, man klarar sig.



jag blev sjuk när jag kom hem. eller ja, jag var sjuk sista kvällen också kan man säga. så har ont i halsen och i huvudet. svimmade även i onsdags. lite läskigt. men nu börjar jag bli frisk som tur är nu när det är lov och allt!
så jahaja. vi har lov. guuud så skönt. imorgon ska påsken firas hemma hos farmor och farfar dit även mina småkusiner från västerås kommer. mysigt.
på söndag ska vi till strängnäs och fira min moster annica som fyller hela 35 år. så det blir kalas. kul! jag ska även övningsköra både till&från julita (farmor/farfar) och till&från strängnäs. det är brabrabra. bara inte mamma är jobbig i baksätet som hon brukar vara. fast att jag kör bra och inte gör något fel så håller hon på och skriker och är rädd. fast hon har börjat slappna av. tur att jag har pappa som handledare som är mycket lugnare än henne.