27 mars, 2010

polen ikväll.

idag är det lördag. det betyder att vi åker till polen ikväll. jag, min klass, spid och media. det ska bli spännande. jag har i princip packat klart tror jag. bara necessären som ska fixas efter jag har duschat och fixat. skönt att bara vara hemma idag. ta igen sig, för tror inte det kommer bli så mycket sova av när vi är där, hehe.

just det! jag jobbade ju förra helgen. det gick bra. jag hade ansvar för barnpysselhörnan på bomässan i rosvalla. en väldigt stor mässa var det. träffade anna bergendahl också, hehe.
och på fredagen var jag hos bea och hade det riktigt roligt med gamlingarna. här kommer lite bilder;


annars har veckan rullat på. haft ett prov och en redovisning. kändes som det gick bra på ekonomiprovet i alla fall. igår hade jag även en mysig eftermiddag i nyköping med mina två föräldrar. jag var först hos naprapaten som gick bra. gick sedan på stan med mor min där jag hittade lite. bland annat en vårjacka, tunika och ansiktskräm. mamma den sötnosen överraskade mig också med att ha köpt de där conversen som jag hade prövat förra veckan. ååh! så de tänkte jag inviga ikväll. efter vi hade gått på stan ett tag kom pappa från jobbet och vi åkte och åt på kina. riktigt mumsigt var det och jag rullade därifrån. vi åkte ut till det nyöppnade stadium outlet där jag hittade en knallrosa träningströja och träningsbyxor.
jag övningskörde även när vi åkte hem.

21 mars, 2010

tired.

mina ögon orkar inte hålla sig öppna. helt sjukt trött efter helgen. nu ska jag sova. skriver mer imorgon.

19 mars, 2010

studiedag.

idag har vi studiedag, underbart skönt! då kanske man ska plugga ändå? njaa får se.
ska i alla fall till bea ikväll med de gamla. ska bli kul! längesen vi umgicks allihopa. men ska ta det lugnt då jag ska jobba imorgon. upp tidigt...men det blir säkert bra!


vi ekonomer och handel var på uf-mässan i strängnäs igår. uf-mässan för hela sörmland. var rätt intressant att se allas idéer och deras montrar osv. men jag hade en tung väska med mig så mina axlar fick ta lite stryk. satte oss sista timmen i cafeterian. och på vägen hem stannade vi på donken.

blev ingen träning igår heller då jag inte får anstränga ryggen på några dagar. det var en vecka sen jag senast rörde på mig, herregud!

nej nu ska jag kanske röra på mig och upp ifrån sängen. här kan jag ju inte ligga hela dagen. eller jo. fast nääe.

17 mars, 2010

wednesday.

det gick bra igår. var lite obehagligt bara när hon knäckte. får se nu hur ryggen min reagerar. och även min kropp. tydligen kan man bli "sjuk" efteråt osv, men hoppas inte. måste även ta det lugnt med ryggen i två dygn. så får ta det lite lugnt på vattengympan idag. i vattnet ansträngs ju inte ryggen lika mycket som på land, så det är det bästa sättet.
skulle egentligen ha gjort företagsekonomiprov igår, men missade det ju. så trodde jag skulle få göra det idag, men icke för har tydligen ingen lektion. måste kanske göra det på omprovstiden, dagen efter vi har kommit hem från polen. så ska försöka prata med satu så jag får göra det innan.
just det! hittade ju lite kläder igår, åååh. mina inköp: två linnen, jeansshorts, leggings, strumpbyxor och gladiatorskor (jättesnygga). mamma tänkte köpa ett par converse till mig också snäll som hon är, men jag var inte riktigt nöjd med de jag provade, så jag har det innestående!

16 mars, 2010

tisdag.

den här veckan är kort. mycket kort. går bara idag och imorgon också. sen ska vi som går ekonomi på uf-mässa i strängnäs på torsdag så det räknas inte helt och hållet som en skoldag. och fredag är det studiedag! wohooo.
det ble vingen träning för mig igår...min rygg är för jobbig helt enkelt. men ska till naprapaten idag i nyköping så hoppas att hon gör den bättre. hoppashoppashoppas. har en timme ifrån att jag kommer ner med bussen till min tid så ska gå lite på stan och kika runt. skulle behöva en del saker (kläder).
neehe, nu börjar jag snart så hejdåååå.

14 mars, 2010

rommebilder.

har nu lagt in de få bilderna som ändå togs under dagen i måndags på datorn. en helt underbar dag var det!


ellen och anna i minsta sittliften, haha.
jätteskönt med solen i ansiktet. har ingen aning vem pojken är bredvid mig.
matmatmat.

tråkigt men ändå roligt.

vi gick ut som obesegrade till slut och vann serien. mmm-mm-m! fast det var en hemsk match, trodde att alla skulle skada sig i laget på grund av alla fjortisar i gnestalaget. de var helt sjuka.
det som är tråkigt är att det var sista matchen...men bara att tagga till nästa säsong, hehe.


13 mars, 2010

keep on walking.

den låten borde ha vunnit. jag blir så glad av salem. han gör den så bra. men nej då, då ska anna ta och vinna. menmen. hoppades även på eric.
får i alla fall se/höra vinnaren på lördag nästa helg då hon ska uppträda där jag ska jobba.

nu blir det nog en film eller nåt. jag vill spela match nununu. är supertaggad. kanske övertaggad? får se imorgon. då kanske jag inte är taggad alls, hehe.
jag borde kolla vad jag har för bilder på kameran ifrån romme. de har jag helt glömt bort. kanske kommer upp nån här imorgon.

done.

åååååh, jag är klar. äntligen. uppsatsen blev typ 3,5 sidor lång. trodde verkligen inte. max två hade jag räknat med.
inget mer plugg denna dag. gud så skönt.
och ikväll är det melodifestivalfinalen. jag erkänner, jag är nörd. tycker faktiskt det är väldigt mysigt att titta på det programmet.

imorgon är det maaaaaaaaaaaaaaaatch. jag är laddad, laddad till tusen. kan ju hoppas att det går lite bättre för mig den här matchen än förra helgen, fyfan.

plugg på en lördag...

skönt med sovmorgon. att sova ut är underbart. att ligga i sängen hur länge man vill utan att ha en tid att passa är underbart.
men det som är lite mindre underbart är att plugga på en lördag. men måste man så måste man. fast har kommit en bit på vägen. eller ja, kanske inte. beror lite på. har precis skrivit klart engelskan som skulle ha varit inne igår. skönt. ska nu påbörja min uppsats på historian. jag ska nämligen föreställa en emigrant på 1800-talet som ska skriva en dagbok. kul...jaja, bara att sätta igång.

12 mars, 2010

hungrig tjej.

min mage vrålar. vrålar som en jag vet inte vad. men som tur vad så kommer den bli tyst snart då en kycklingpizza kommer att göra den nöjd. mmmm!
fick sluta tidigare idag då vi inte hade nån sista lektion som sagt. träffade på bea på bussen. var väldigt längesen. så det var kul. fast hann ju bara snacka i sisådär 7 min tills jag gick av.
hade ju även den där redovisningen i svenska. den gick väl lite som den gick, haha. vi gjorde iaf teater.

nu ikväll blir det bara att det lugnt. rätt skönt. men ändå inte. äsch, det funkar.

11 mars, 2010

aaaj.

alltså jag orkar inte. varför måste ryggen göra så förbannat ont? jag vill inte. har inte bett om det. kunde ju knappt springa på träningen idag. led igenom hela timmen. men på måndag. då hoppas jag att det gör nån skillnad. ska nämligen till en duktig naprapat då. håller tummarna.

men nu ligger jag i sängen. jag är nyduschad, nyrakad, nyinsmord osv. ååh så skönt. brukar bli lite vinterpäls på mina ben nu på vintern ibland. hahah usch vad äcklig jag är. men jag har verkligen inte orken till det. fast ikväll hade jag det som tur är. och jag känner mig så fräsch efteråt.

imorgon har jag sovmorgon. eller sovmorgon och sovmorgon. vi har eget arbete i spanskan. så jag tar sovmorgon. mmmm. slutar även tidigare då vi inte har nån hälsopedagogik sista. jag tycker om fredagar. väldigt mycket!

if it makes you happy.

jag är riktigt trött. trötttrötttrött. skönt att det är fredag imorgon. men måste ändå plugga i helgen. fyfan!
men veckan har ändå gått fort. i måndags hade vi bästa skoldagen. i alla fall vi som var iväg till romme. perfekt väder, bra backar, bra sällskap, och ja, bra helt enkelt. om vi ändå kunde ha haft hälften så bra väder när vi var i sälen. menmen.
jag har haft ett prov och en redovisning den här veckan också, och en till imorgon. provet gick bra, redovisningen gick bra och hoppas det går bra imorgon. var sjukt nervös inför engelskan idag (redovisningen). jag förstår egentligen inte varför. men var rätt så lugn när jag stod där framför klassen i alla fall.
så, vad händer i helgen? har inget direkt planerat mer än sista matchen på söndag. som spelas på hammarvallen klockan 15.00 (bara så ni vet). vi ska fan inte sabba det hela nu med att förlora. vi ska bli helt obesegrade, finns inget annat.
och som sagt så måste jag plugga. orkar inte...

ikväll är det träning, jaaaa. tycker om att träna. skulle inte klara mig utan det.


trött tjej.

06 mars, 2010

lite uppdatering.

oj, nu var det längesen. har helt enkelt inte orkat/haft tid.
men jahaja, sälen. det blev en bra resa! mycket skidåkning, afterski, mycket snö, mycket sovande i bilen, mys i stugan och ja, kort sagt, väldigt bra!



tillbaka till skolan var det i måndags. usch. fast det funkar. veckan har gått riktigt fort. fick tillbaka naturkunskapsprovet som vi gjorde precis innan lovet, och kan inte bli nöjdare. det går bra nu.

sebbe my friend har ju fyllt 18 år och allt nu för en vecka sen och har redan fått körkort. det gillar jag! min egna chaufför, tihi.
i eftermiddag är det dags för derby. vi möter kholm. ooh, jag är nervös och riktigt taggad! vi måste göra en bättre match än förra matchen vi spelade mot dem, då vi bara vann med typ 3-1.