28 januari, 2010

en sån där torsdag.

veckan har gått fort. väldigt fort. redan torsdag. men det gillar jag. då betyder det att det är fredag imorgon och det är riktigt skönt. helgen är något man alltid längtar till.
är nu så pass frisk att jag ska träna ikväll. känns kul! men blir ingen match i helgen då den vi skulle ha är flyttad till nästa söndag, så det blir två matcher på en helg då istället.
som jag har skrivit förut skulle jag på möte med min f.d chef (kanske blivande). hade möte med henne igår. hon förklarade vad arbetet innebär osv. så nu har jag till på måndag att fundera om jag vill eller inte. jag känner lite både och faktiskt. det känns som ett superhärligt jobb och väldigt fritt och det är väldigt bra att ha i sitt cv sen. men grejen är den att jag vet inte om jag kommer att ha tiden till det. jag har både skolan, innebandyn nästan varje dag och så vill jag ju ha min egen tid också att umgås med mina vänner osv. men jag får se. kan ju alltid testa!

åh, igår när jag stod vid bussen efter mötet ringde jag upp camilla som hade sökt mig. och hon har fått extrajobb! tror alla på stationen hörde vad jag sa då jag nästan skrek när jag fick reda på det för att jag blev så glad, haha. så nu blir hon en liten mcdonalds-nörd.

hahha, igår/inatt har det ju vräkt ner snö (som alla vet) och imorse när pappa skulle åka iväg till jobbet fastnade han i en snövall för att han är så klantig och inte såg den. så mamma och patric fick putta ner han. jag själv stod i fönstret i morgonrock och kollade.

28 dagar kvar!

25 januari, 2010

sjukling.

blev hemma idag. gick upp i vanlig tid men kände att jag har ingen ork överhuvudtaget så mamma tyckte jag skulle stanna hemma. bra val tyckte jag det blev.
så jag la mig i sängen och läste i engelskaboken. vid åtta ringde jeanette, min chef ifrån sommarjobbet förra året. hon erbjöd mig att jag ska bli en kontaktperson till en ungdom. den här tjejen var med på lägret i somras och nu när hennes nuvarande kontaktperson har fått barn ville hon ha mig. riktigt förvånad blev jag kan jag säga. men ska träffa jeanette och prata om detta nu i veckan.

blir ingen träning ikväll. trist men. ska försöka komma till skolan imorgon istället. orkar inte missa så mycket.

24 januari, 2010

JA!

idag gjorde vi en riktig impuls-grej. eller mamma har varit sugen på att åka skidor några veckor nu. så var hon ute och tittade på stugor i sälen idag på sportlovet och hittade en mysig stuga i tandådalen. jag blev jätteglad och ringde camilla. hon blev lika glad som jag om inte mer, hahah.
så nu är det bokat. jag, camilla, mamma och pappa drar upp till sälen på sportlovet, torsdag-söndag. jag längtar!

en sån där söndag.

så där ja. nu ligger jag så här på en söndagkväll i sängen. snorar, nyser och hostar om vartannat. det är riktigt härligt att vara förkyld må jag säga! men mår bättre i kroppen nu i alla fall och halsonda har gått över.
hade match i fredags. vi vann! såklart. eller det var inte såklart. trodde vi skulle förlora innan matchen. men det är inget jag yttrar mig om. är man lagkapten så är man. då måste man hålla humöret uppe. mådde inte speciellt bra. men jag spelade. och som sagt, vi vann. 6-3 blev slutresultatet. riktigt skönt. ligger etta fortfarande.
skulle ha spelat med d3 igår också. men fick säga ifrån då jag bara skulle ha blivit sämre om jag hade spelat. måste lyssna på kroppen.
så det har blivit en riktigt ta det lugnt-helg.

imorgon är det allvar igen. skolan. skolan. jag har kommit på att jag ska uppskatta naturkunskap b mer då jag insåg att jag måste ha den kursen när jag ska söka vidare till det jag vill. så jag kanske borde skärpa mig i lite i den kursen och försöka komma ifatt med mina labbrapporter. sen får vi se hur det går.
på tal om skolan: jag fick reda på i torsdags att jag fick mvg som slutbetyg i företagsekonomi a. lite (ganska mycket) stolt blev jag över mig själv. jag kan!

19 januari, 2010

ingen lugn stund.

ojoj. känns att skolan är igång. har inte bloggat på över en vecka nu. men jahaa, vad har hänt då? inte så mycket faktiskt. skola, plugga, träna. det är väl det mina dagar går ut på. men har även firat min kära vän julia som blev 18 år i lördags. det är lite längre tid för min del. ett helt halvår rättare sagt. menmen. det går säkert fort. och jag ska njuta av den sista tiden att vara 17 år! kommer ju inte att vara det nångång mer i hela mitt liv.
spelade även match igår. derby mot kholm! vi vann såklart. men vi ville vinna med tiosiffrigt, men det fick vi inte, nej. slutresultatet blev 1-3. vi ligger i alla fall etta än så länge. på fredag är det på't igen!

har även fått massor med kläder som jag har beställt från h&m. mycket fina vår&sommarkläder må jag säga! mmm. men väntar på lite till.

nu är ju även anna och ellen i österrike de jävlarna! haha. men de kommer hem på lördag igen.

11 januari, 2010

lovet is over.

jahapp. nu var det slut på det roliga och tillbaka till allvaret. sitter här i skolan och börjar inte förrän om 40 min ungefär. har varit här sen klockan åtta, då jag hade tänkt göra klart mitt sista arbete i företagsekonomi a. men det tog ju bara en kvart så ja. lite onödigt var det, haha. men har i alla fall hunnit kolla vad vi ska börja med på idrotten. ska ju göra ett hälsoarbete. så sitter och funderar lite på vad jag ska välja att göra.

i fredags var jag i kholm med julia, anna och ellen och fikade och var på bio. vi titade på de där nya, har du hört ryktet om morgans?. den var rolig och bra.
i lördags pluggade jagi flera timmar. gjorde det här arbetet som jag skrev om tidigare. vid fyra blev det att åka till gnesta och spela match. vi vann! 2-5 blev slutresultatet. härligt.
och igår var jag bara hemma och slöade. så jäkla skönt kan jag säga att det var. sista dagen med lugn och ro. men hade lite svårt att somna. så lär vara svintrött ikväll, men då är det träning som gäller!

07 januari, 2010

onsdag (nu torsdag)

nu ligger jag här i min säng. har inte gjort speciellt mycket denna dag. vaknade upp med en sovande camilla här i mitt rum imorse. eller jag kan inte direkt kalla det imorse. men idag i alla fall. vi var nämligen på tjejkväll hos bea igår. det var jag, camilla, pia, fia och sara som var hos henne. vi hade det jätteroligt. vi pratade, skrattade, åt pizza som sebbe kom med osv.
såg även på bio med fia innan vi träffade de andra. vi kollade på new moon. åh, den var bra! trodde inte det var sant när den var slut. tiden gick jättefort.

imorgon ska jag nog gå över till mormor&morfar. för tydligen kommer moster annica med småkusinerna. så blir förmodligen att träffa dem ett tag. och så måste jag sätta igång med pluggandet. går inte vidare bra, då jag skjuter upp det hela tiden. men men. så imorgon ska jag allt börja! det har jag bestämt.
imorgonkväll är det även träning, då vi har första matchen på lördag. ska bli skönt att sätta igång igen. fast vi hade ju våran första träning i måndags. kan säga så här att det känns att man har ätit hur mycket som helst nu vid jul och massor med onyttigheter.

03 januari, 2010

ryggont är inte kul.

vilken lyckad kväll det blev igår. for till anna som sagt, sen åkte vi buss in till etuna då vi hämtade ut pengar och våra biljetter till bion. sen gick vi till ming där vi hade beställt bord. och gud vad gott det var. jag åt upp nästan precis allt. helt otroligt.
vi satt där i två timmar ungefär och skrattade och pratade. sen fick vi lite bråttom till bion då vi insåg att det var 10 min kvar tills den började.
men vi hann. hann köpa popcorn osv också. jag åt upp både min och julias popcorn. haha. jag förvånar mig själv ibland.
men bion, avatar som vi såg. den var riktigt bra! i alla fall vad jag och julia tycker. jag brukar inte tycka om såna slags filmer, men oj!

idag har jag inte gjort speciellt mycket. har inte mått så bra, så att. har så jäkla ont i ryggen! jag är ung så jag ska inte ha ont i ryggen. men tydligen. haft det ett tag nu. får väl gå till sjukgymnast eller nåt om det inte går över snart.

02 januari, 2010

förändring, bra eller dåligt?

jag har kommit på att en del kommer att förändras under detta år. för det första blev pappa officiellt chef på firman han jobbar på igår, mamma börjar jobba i nyköping på sjukhuset 1 mars istället för här på vårdcentralen i flen, patric kommer att flytta till egen lägenhet under våren, jag kommer att ta körkort i sommar osvosv. =lite förändring.

jag ska om ungefär en timme åka till anna. vi ska till etuna med julia och ellen ikväll. äta på ming och gå på bio. mysigt!

01 januari, 2010

dagen efter.

igår var det nyårsafton och idag är det ett nytt år. 1 januari 2010. känns lite overkligt. ett nytt decenium (heter det så?)
men i alla fall. jag hade det riktigt trevligt igår. god mat, bra sällskap. kan det bli bättre?

kom hem precis innan tre inatt och imorse vaknade jag 12.20. jag fick slag när jag såg vad klockan var. tror jag aldrig har sovit så länge, haha. men skönt var det. och jag mår riktigt bra också.
idag ska jag bara slöa och slappa. gudomligt skönt!