30 mars, 2009

Helgen som varit.

Oj så länge sen det var jag skrev, eller ja, i fredags. Tänkte köra en liten uppdatering så ni vet vad som har hänt mig dessa dagar.

Fredag: Skolan som vanligt, fick reda på två prov. Datakunskapen fick jag fullpott (40/40), mucho bra. Svenskan fick jag 20/22, också nöjd över. Och när vi slutade var det meningen att jag skulle åka hem med bussen, men blev att jag mötte camilla och fia vid konsum, så handlade vi tillsammans med lena (fias mamma). Vi åkte sen hem till Fia, för att hon skulle hämta lite grejor osv, sen kom mamma efter jobbet och hämtade upp oss och vi fortsatte hem hit. Började med att vi lagade mat, pizza blev det! Men det var lite kul för vi hade köpt sån där färdiggjord deg och vi visste inte riktigt hur vi skulle öppna förpackningen så vi använde en sån där konservöppnare. Och när jag hade "skruvat" lite på den så sa det pooooff och så vällde degen över, HAHA! Vi blev så chockade att vi skrek till och hoppade. DEt var tydligen inte så man skulle göra, men ut kom degen ändå.
När maten var klar satte vi oss i vardagsrummet och åt och pratade massor. Satte sen på tvn och kollade lite på let's dance och fortsatte prata.
Kvällen slutade med singstar, och oj så vi sjöng. I flera timmar höll vi på, haha.
Men sen blev vi trötta och gick och la oss. Godnatt.

Lördag: Vi vaknade, och jag kände mig utputtad, för jag och camilla delade säng och hon tog upp större delen av sängen haha. Men upp gick vi sen, åt frukost och sen åkte de, fia skulle till sebbes farmors låtsatssyster som var utvecklingsstörd. Eller hur var det? haha. Och camilla skulle vidare till katrineholm för att sen på kvällen gå på starlight.
Jag tog det lugnt några timmar, för att sedan duscha och sen åka och hämta pojken min vid tåget. Han kom hit, och vi tog det bara lugnt. Gjorde faktiskt inget alls speciellt. Myste och kollade på robinson.

Söndag: Också denna dag tog vi det lugnt, kollade på film osv. Stoffe åkte hem vid halv fem, och då for jag hem och...gjorde inte så mycket. Kollade på tv resten av kvällen, då det var one tree hill, gossip girl, wipeout och sanningens ögonblick, haha. På söndagar är jag faktiskt tv-nörd.

Så såg min helg ut, bara så ni vet liksom.

Idag var jag ju på intervju på ica, och det kändes som det gick bra iaf, men får se. Jag får besked i april.

27 mars, 2009

Fredag idag.

Jag sitter just nu i skolan. Som alltid kommer jag hit vid tio i åtta, för att jag åker med mamma som börjar åtta, annars skulle jag komma med bussen halv åtta, och det suger för det är ingen människa här då. Om inte ellen kommer ifrån sebbe, eller om marcus kommer hit med tåget. Men just idag är jag själv.
Det är en lång dag idag, slutar inte förrän kvart i fyra. Och jag kommer ha världens hål mellan svenskan och datakunskapen, för har ingen spanska. Alltså kan jag ju göra den där uppsatsen, hmm...får se.
Jag kommer inte hem förrän vid fem, och sen kommer Fia och Camilla, ruuligt. Jag får se när jag skriver igen. Antingen blir det imorgon eller på söndag, beror lite på när jag har tid.
Ha det bra!

26 mars, 2009

Dagen torsdag

Det blev inget inlägg igår, jag var för slö. Men nu är jag redo igen, haha. Hände ändå inget speciellt, tror jag.
Det blev sovmorgon och att sluta klockan tjugo över elva idag, mycket skönt. Enda lektionen var matte, och då gick Lisbeth igenom lite svårare uppgifter för oss som ville. Det kändes ganska bra ändå.
Jag trodde att jag kunde åka med min käre bror hem för han slutar också tidigt på torsdagar, men tydligen skulle inte han hem, så fick vänta på tio i ett-bussen, buuhuuuu. Men tog en sväng och solade.
Nu när jag kom hem vid halv två skulle jag egentligen plugga, men blev det så? - Icke. Skärpning nu Tessan. Jag måste göra den där spanska-uppsatsen som ska vara klar till nästa vecka och hinner inte i helgen, så...
Jag pratade med pappa i telefon förut (som nu har kommit hem) och han frågade mig om jag kanske ville ut och övningsköra ikväll, för första gången. Jaaaa! Men gud, tänk om jag är ruggigt dålig. Fast det är väl alla i början antar jag. Önska mig lycka till!

Det är fredag imorgon, ja! Veckorna bara rusar iväg känns det som. Men iaf. Imorgonkväll blir det att träffa flickorna Fia och Camilla. Jag tycker att det ska bli så otroligt roligt, för var så längesen vi umgicks. De kommer hit, och så ska vi göra lite pizza, äta, och bara ha det allmänt roligt och mysigt! Det kanske blir singstar och/eller film, vem vet.
På lördag kommer min älskling hit, och då, just den dagen, har vi varit tillsammans i 4 månader. Tihii.

24 mars, 2009

En lite konstig känsla.

Jag vaknade vid åtta idag, men gick inte upp förrän vid halv tio, då jag åt frukost i lugn och ro till en del av Ugly Betty och Grey's anatomy. Mormor kom och hämtade upp mig, snäll som hon är, och skjutsade mig till skolan. Därför att ingen buss matchade, för att då skulle jag antingen ha kommit vid kvart i tio eller försent, så det blev mormor.
Blev cooper-test som sagt på idrotten, och det gick ganska bra. Jag har förbättrat mig sen förra gången vi hade det precis efter jul med 2 varv. Så nu blev det 26 varv. Men efteråt mådde jag inte speciellt bra. Astman smög sig fram, illamående, huvudvärk och skakiga ben. Men tack vare att jag fick ett äpple av sofia, mådde jag lite bättre.
På Jannes lektion tittade vi som ville friska upp minnet lite på dokumentären "En obekväm sanning" av Al Gore. För att vi ska diskutera kring några frågor om den och ha något slags seminarium.
Nu ska jag bara slöa tills det är dags att åka till träningen. Men guud vad längesen det känns som att jag tränade. Fast det var det ju också...förrförra veckan, shit! Men hoppas på att vi är ganska många, då blir det så otroligt mycket roligare.
Låter som att mina föräldrar har kommit hem nu =Snart mat! Åååh, är vrålhungrig.

23 mars, 2009

Sovmorgon

Oj så skönt, har sovmorgon imorgon enda till halv ett, eller ja, fri studietid. Därför att Carmen är i Spanien så har ingen spanska. Därför börjar skoldagen med idrott, och på planeringen står det coopertest. Jag lär ju inte få bra på det för har verkligen lagt ner träningen, eller har i alla fall tränat mindre än vad jag brukar göra, för att matcherna är slut osv. Sen är det bara Jannes lektioner kvar och sen får jag åka hem.
Blir att träna på kvällen och lämna in alla pengarna. Hoppas bara att det inte kommer någon tjuv och tar dem för mig..
Ska snart sova, fast är inte så trött för som sagt så somnade jag nu på eftermiddagen och sov i mer än en timme.

Anställningsintervju

Pappa ropade på mig för ungefär 10 min sen att jag hade fått brev, och jag som aldrig får brev, blev glad och skuttade ned. Öppnade kuvertet och vad fick jag se? - jo, att jag ska på anställningsintervju för sommarjobb på ICA nästa måndag. JAAA! Men guuud nästa måndag, läskigtläskigt. Jag som aldrig har varit på en intervju.

Har varit en ganska lugn dag i övrigt. Började dagen med geografi, sedan svenskaprov. Det gick väl lite hmmm, jag vet faktiskt inte. Fortsatte dagen med matte och sen slutade vi, sköönt. För att Fransisco ska ta hand om de där tyskarna som är här på skolan den här veckan, så blir ingen engelska alls. Så jag åkte hem tio i ett och fick gå hem i leran. Åt lite, kollade på tv och såklart somnade jag. Fast det behövdes. Joo, har föresten plockat in nästan alla kläder i min garderob också, blev suveränt!

Helgen

Jag har inte uppdaterat sen i fredags, pga. att jag inte varit hemma överhuvudtaget, men här kommer en liten sådan.

Fredag: Skola hela dagen, gjorde excel-provet, och jag tyckte att det gick väldigt bra! Det känns som att jag kan få fullpott även denna gång, hoppas.
For hem till Stoffe med halv fem-tåget och på kvällen var vi bara hemma hos honom, lagade mat och kollade på let's dance.

Lördag: Vaknade upp bredvid älskling, mysigt. När vi hade tagit oss upp, ätit frukost, duschat osv, gick vi till factory outlet. Träffade på Ellen som jobbade, och Stoffe hittade ett par skor.
Vi tänkte bowla, men blev inget av med det för var någon tävling. På kvällen kollade vi lite på robinson, men sen kom hans morbror Jocke och Marit och hämtade upp oss, och då åkte vi och kollade film med dem och pratade, trevligttrevligt. Urbra film föresten.

Söndag: En vilodag, sköönt. Blev film osv, sen åkte jag hem vid fyra.
När jag kom hem åt jag söndagsmiddag med mina föräldrar och sen blev det dags att sätta ihop min nya garderob med pappa. Det var lite pillrigt och beskrivningen var inte den bästa men vi fick ihop den. Bara en dörr som fattas, för var inga gångjärns"grejs" på den. Efter att det var gjort blev det tv för hela slanten. Gossip girl, wipeout och sanningens ögonblick (missade one tree hill, så spelade in det, haha).

Nu sitter jag i skolan och väntar på att fler ska komma hit (Henke sitter och smygkollar när jag skriver).
Byeee

20 mars, 2009

Men fan.

Sitter här i skolan och gick in på fc, och lena är sjuk idag igen! Ohhhh, jag kunde ha legat och sovit nu, för börjar inte förrän kvart över elva nästa lektion...
Har datakunskapsprov idag, får se hur det går, sofia sa att det var svårt, så ojoj.
Blir en sen dag, med janne sista, sen tar jag tåget till älskling (beroende på när vi slutar, men förmodligen halv fem). Där i Vingåker kommer jag spendera min helg, tiihi. Eller vi kanske far till Örebro med hans morbror och hans flickvän och kollar på bio på lördagen, mysigt. :)

19 mars, 2009

Klar!

Har läst in mig på orden nu, kan nästan alla i alla fall. Och sen är det ju inte säkert att Lena ens är i skolan imorgon, för hon var sjuk idag. Hoppashoppas. Kommer inte kunna göra spanska-fraserna imorgon, för hittar inte det där förbannade pappret i skåpet eller hemma, skit.

Jag borde städa på mitt rum egentligen, har verkligen jättestökigt! Men känner liksom inte orken. Får göra det på söndag när jag kommer hem ifrån Stoffe-boy! <3
Så får det bli, och nu blir det nog att fördriva tiden i soffan framför tvn, mm så skönt. Jag har blivit så lat av mig, haha.

Powernap är skönt

Idrottslektionen var väldigt slapp (om man inte ville simma 60 längder), vi simmade 20 min, leka 20 min och basta/duscha 20 min. Och ja, leka kan man säga att vi gjorde, haha, vi var värre än 7-åringarna.
Efter matten kom patric och hämtade mig, för han också slutar tidigt på torsdagar. For hem och gjorde våfflor, mums! Fast fanns ingen glass hemma.
La mig i soffan och skulle plugga på svenska-orden, men somnade såklart! Usch för mig, så måste ta tag i det snart igen. Men ska först över till moster och få betalt/lämna kläderna.
Ingen träning är det längre på torsdagar heller, för det är nästan inget folk som kommer på dem. Det är både skönt&lite tråkigt, men skönt för att det är så sent, kommer liksom hem vid halv elva. Så blir att titta på sveriges värsta bilförare och medium, ja.

Ny dag, nya möjligheter.

Sitter nu i skolan som varenda morgon, och väntar på att gå ner till hammarvallen och bada med kicki, wooho. Men fick lite sovmorgon i alla fall, för behövde inte duscha eller sminka mig eller något. Bara äta frukost, borsta tänder och åka.
Kortdag är det idag också, så slutar 11.20, fast min buss går inte förrän 12.50. Fast ska höra med min käre bror om han ska hem så kanske man kan få skjuts. :)
Blir att plugga på svenska-orden när jag kommer hem, har inte ens börjat, ojojoj. Och så måste jag gå över till maria och få betalt för underkläderna som hon har köpt av mig (vi i laget håller på och säljer underkläder från newbody, så det måste bli klart).
Aja, men ska sätta mig och kolla igenom orden i alla fall, usch.

18 mars, 2009

Första riktiga vårdagen

Det blev att sätta på sig några av mina nya kläder idag, och som tur är har ingen likadana jeans som mig, än. Har varit på strålande humör hela dagen, fast att vi har haft två prov. Engelskan var rätt så enkel, ingen större fara, och inte geografin heller för den delen. Men bara för det så gick det väl sämst.
Jag har även blivit anklagad för att vara en fis-maker i cafeterian idag, som naturligtvis Inte är sant. Ni är ju för roliga. ;)
Det enda negativa med dagen var att Stoffe inte var i skolan, men blev ett rejält snack i telefonen istället. <3
Jag hoppas att det är lika fint väder imorgon som idag, javisst!

Sovgott nu små turturduvor!

Äntligen, säg!

Nu har jag äntligen tagit mig i kragen och startat en blogg, som många i min närhet redan har, och som de har tjatat på mig. Speciellt en person (host becca host).

Så, välkomna!