31 december, 2009

nyårsafton

idag är det nyårsafton. årets sista dag. tänker tillbaka lite hur året har varit, och ja, jag tycker faktiskt det har varit ett riktigt bra år. hänt en del saker. både bra och dåliga såklart. hade en ganska stor svacka i mitten av året, men efter det gick det bara uppåt.

så ikväll. då drar jag mig till malmköping där det händer grejer. jag är taggad och sugen på att ha kul. och det tror jag verkligen vi kommer att ha. kommer bli en bra kväll det här känner jag på mig.

var inne i flen och fixade lite förut, och nu ska jag nog gå in i duschen strax och fixafixafixa.

Gott nytt år på er alla!

29 december, 2009

jag älskar lov.

vad är det för dag idag? måndag? onsdag? nej det är ju tisdag. ungefär så fungerar min hjärna nu när det är lov. helt veckovild blir man. rätt skönt.

så, nu är julen över. firade det sista igår hos mormor&morfar med mina mostrar + familjer. så mysigt så. fick ännu fler julklappar, tihi.
var även barnvakt åt mina små kusiner i förrgår, då annica&robban skulle upp till sthlm över dagen/kvällen. det blev pulkaåkning, mycket bus osv. de små busfröna är helmysiga.

idag for jag ner till nyköping med mamma, pappa och camilla. blev att köpa en ny kamera, en grymt snygg nyårsklänning som jag blev kär i, 2 linnen, 2 strumpbyxor, 1 väska, diadem osv. vi åt även på rhodos. mysigt.

på torsdag är det nyårsafton! och äntligen vet jag vad jag ska göra. hade två alternativ förut. antingen midag och fest i kholm eller tjejmiddag i malmköping. det blir att vara hos anna :)

25 december, 2009

en härlig jul.

god jul på er allesammans. julen är i full gång. många tror och tycker att den är slut bara för att julafton är över, men det anser inte jag. både juldagen och annandag jul finns.
men i alla fall. jag hade en väldigt bra julafton. dagen började med att jag hittade ett paket precis utanför min dörr när jag vaknade. den innehöll två filmer. sen blev det fruksot, dusch och fix innan mormor och morfar skulle komma.
fast innan de kom, så gav vi patric och emmy deras julkappar, för de skulle vidare till hennes familj efter vi hade ätit.
dagen bestod av glögg, massor med julmat, kalle anka, julklappar, risalamalta (hur stavas det?) och massa prat. mycket trevligt!

mina julklappar än så länge:
2 filmer (sunes jul och australia)
3 böcker
presentkort på sf
presentkort på kicks
klänning
bh+trosor
strumpbyxor
sängöverkast
2 kuddar
benvärmare
5 handdukar (olika storlekar)
äggdelare
tomte

sen är det säkert något mer som jag har glömt.
är väldigt nöjd med det jag fick!

imorgon ska vi förmodligen till mormor&morfar. det är planerat så i alla fall. men det beror på vädret om det blir uppskjutet, för min moster och kusiner åker ju från strängnäs. så får se imorgon helt enkelt.

23 december, 2009

imorgon är det julafton.

nu är julen här, eller i alla fall snart. om snart 23 timmar är det julafton. så mysigt så.
men julen börjar lite tidigare för mig, för vi ska ha en liten minijulafton ikväll. farmor och farfar kommer hit, och då ska vi äta julgröt och lite smått och gott.
innan det ska jag fixa lite och dona här hemma.

igår var det ju julavslutning. gick och käkade lunch med anna, ellen f, julia och hennes bror och brorsbarn. efter det var det lite avslutning med klassen och våra mentorer. blev sång/låt-tävling. mitt lag kom tvåa. skiljde ett poäng. och min tävlingsinstinkt och vinnarskalle kom fram kan man säga. jag låter nog nästan mest i hela klassen, hahah. äsch, det är sån jag är.

var även sista träningen igår som sagt. blev en fin avslutning med fys, tack! haha. nej men vi hade det kul, alla var trötta.

22 december, 2009

jullov idag!

åh äntligen, idag får vi jullov! har känts lite surt att alla andra utom vi i flen redan har slutat. men men. sånt man får leva med. vi fick ju mer än en vecka mer sommarlov än alla andra så det är rätt så jämt.
så julavslutning idag, vad händer då? blir en lektion nu på morgonen sen håltimme enda fram till själva avslutningen och mentorsgrejset osv. det börjar inte förrän halv ett. så blir nog att gå och fika eller äta pizza andra dagen i rad, haha.
ikväll är det även sista träningen då det är ett litet uppehåll över jul och nyår. känns väldigt trist för jag får abstinensbevär av att inte träna just innebandy. blir ju inte direkt samma sak av att träna hemma. jag älskar verkligen den sporten. spelar ingen roll att jag inte är direkt den bästa i laget. det är så himla kul ändå.

alltså nyår, vad händer ?

19 december, 2009

jag är rastlös.

ännu en hemmakväll, vad är det här? inte så likt mig att vara hemma både fredag och lördag.
skulle egentligen ha fått lite trevligt och roligt sällskap ikväll, men det blev inte riktigt så. får bli snart.

jahapp, har i alla fall städat och pyntat som jag skrev. blev inte så mycket plugg som jag hade tänkt mig (som vanligt), så får bli att göra imorgon. oooh jag orkar inte. men nu luktar det i alla fall riktigt gott inne och julgranen är klädd. julafton, du är välkommen!

en lördag innan jul.

nu är det helg. riktigt skönt. men alla utom vi i flen har fått jullov, så det känns lite surt. gå två onödiga dagar till, men aja.
var inte så seriösa lektioner igår, så det kändes ändå skönt. men ändå onödigt. hade sovmorgon till elva, så mamma som var ledig skjutsade in mig. gick till ungdomsmottagningen innan vi började. sen var vi ekonomer med på ekonomi-treornas "lektion". vi kollade på komikern jeff. han som har alla dockor. jag garvade så mycket att jag började gråta. hahah. fick fika av satu också, mums.
sen var det bara historia kvar, och där var det bara utvärdering och betygsnack med ingela. kändes riktigt bra efter det hon sa.

när vi slutade gick jag och klippte mig, så nu har jag pottfrilla. nej så farligt är det faktiskt inte. toppade det bara, men det var en del slitet så det känns kortare.

igårkväll blev det att bara vara hemma. tittade på bonde söker fru och åt fajitas med mamma och pappa. jag blev rastlös.

nu är det dags för lite julstädning och samtidigt pynta. efter det måste jag plugga. fyfan!

17 december, 2009

träning.

träna snart, och jag har ont i magen. får se hur det hela slutar. min kropp brukar bli lite konstig ibland när jag tränar. kan få jätteont i magen och må illa som ett as. inte skönt alls. hoppas inte på det idag.
på tal om innebandy, så har vi ju fått 2 damlag nu. eller vi kommer att spela i två divisioner, i tvåan och trean. känns bra, så att alla får en chans att spela. jag själv kommer att spela i tvåans serie.
det här blir nog kanon!

fick beröm av kicki idag, så jag blev så glad, tihihi.
var även på en "föreläsning" på eftermiddagen om fördomar osv.

imorgon måste jag till ungdomsmottagningen, det är verkligen ett måste! mina minipiller tar slut på söndag...

091217

igår hade jag idrottslektion med tjejerna i klassen. och media. det blev innebandy såklart, och det kändes som att alla tyckte det var kul. vi har sån bra stämning på våra idrottslektioner och det är härligt! sen att kicki inte kollade någonting är ju en annan femma, men hon visste tydligen vad jag gick för och att jag klarade av det. så jag hoppas verkligen på mitt mvg i slutbetyg.

nu är det totalt 3 och en halv skoldag tills vi får jullov. känns riktigt skönt! men har fortfarande plugg jag måste göra så det känns lite mindre roligt. det jag mest fasar över är engelskan som ska vara klar på måndag. så jäkla mycket text så det är sjukt. menmen, blir att sitta i helgen och göra lite.

jag är lite så där småpirrig i magen. känns härligt men ändå läskigt.

15 december, 2009

OBS: tråkigt inlägg.

just nu sitter jag och gäspar. är så jävla trött. mina ögon är typ svullna. så trött är jag.
men det är bara att stå ut, en vecka kvar!
har lite inlämningar som jag måste fixa innan jag tar jullov också. kulkul. slutar ju även en kurs nu vid jul så ja.

men har i alla fall ingen labb idag, så det är positivt. kommer hem liiite tidigare. då ska jag sova, mmmmm.

13 december, 2009

fest igår.

jag mår som jag förtjänar idag kan man säga. blev nog nåt glas vin för mycket igår. men äsch, jag hade kul!
kvällen startades hos ellen eriksson med isa och anna. vi hade det trevligt. det var bra stämning. vi satt vid köksbordet och lyssnade på spotify, drack och umgicks. sen for vi vidare till mellösa senare på kvällen. det kändes som att det var väldigt mycket människor där ändå. visste ungefär vilka hälften av folket var. men det är trevligt med lite annat folk också. så en helt okej kväll!
idag är det söndag. vaknade upp med sminket kvar och ingen nattandställning på.
ska nog börja planera min idrottslektion idag som jag ska ha på onsdag. då blir det innebandy såklart!

12 december, 2009

lördag=sovmorgon.

det var riktigt skönt med sovmorgon imorse kan jag säga. gick inte upp förrän efter tolv. sen har jag bara legat framför tvn och jaa, slöat helt enkelt. tänkte kanske plugga lite, men jag känner liksom ingen lust till det. så nej, det lär nog inte bli något pluggande idag.

men taggad, det är jag! känns som att det kommer bli en riktigt bra kväll. känner det på mig.

11 december, 2009

idol.

och erik vann! det gjorde faktiskt min kväll, haha. ringde och röstade två gånger. eller mamma ringde en och jag en. och hans flickvän var jättesöt tyckte jag.

jag är nervös. men vet inte för vad? hmm....
ska kanske kolla på nån film eller nåt. får se vad det blir.
sebbe är en riktig mupp, bara så ni vet. hahaha! men han är bra ändå, min vän.

och jag är bara helt speedad. speedad och nervös. bra kombination?

älskade fredag.

idag är det fredag (som alla vet) och det är så otroligt skönt. hade bara spanska idag och en kort lektion som bestod historia där vi redovisade våran teater. sen kom vår biträdande rektor jonas och snackade med oss. har ju varit rätt så mycket om en viss lärare och den personen är även min mentor. skoldagen avslutades med lite lucia av estetarna.
det var tänkt att jag skulle gå och klippa av mig lite hår idag, men lina var tydligen ledig på eftermiddagen så där sket det sig. då gick jag och julia till violen och fikade istället. det var jättemysigt! satt där säkert över en timme. sen gick vi till ica och till hennes mormor. efter det for vi båda åt varsitt håll med varsin buss.
ikväll blir det fredagsmys med mamma. blir såklart att titta på idol. idolnörd som jag är! och säger bara en sak: ERIK.
imorgon är det paaarty som gäller. tror och hoppas det kommer bli grymt kul!

10 december, 2009

då var det dags igen.

jag skäms. det var två veckor sen jag skrev. måste bli lite bättre på det här. eller så lägger jag bara ner bloggen? det överväger lite faktiskt.
vad har hänt då sen sist? inte så mycket faktiskt. plugg, innebandy och vänner är vad som tar upp min tid. förra helgen blev helt lugn. umgicks med camilla den lilla på fredagskvällen. på lördagen umgicks jag med julia och anna. vi tittade på en innebandymatch, gick på bio (som förövrigt var ritkigt bra) och åkte hem till julia efter det.

just idag är det bara 2 veckor kvar till julafton. helt otroligt. men ändå skönt. julen är mysig. och jullov är så välkommet.
idag ska jag förmodligen åka och handla de första julklapparna. men jag har ingen aning om vad jag ska köpa. och jag kommer bli pank. men det är så det är, hehe.

tänkte skänka stoffe en extra tanke som ligger på sjukhuset för tillfället!