30 maj, 2010

pluggig tjej.

helgen har kommit. helgen har gått. bara några få timmar kvar på denna helg. går jämt så otroligt fort!
jag sitter här och pluggar. duktiga tessan. har skrivit textanalysen till svenskan och nu håller jag på med naturkunskapen. bläää. men det måste göras och jag har nu skrivit nästan 2 sidor. jag har ingen aning om jag skriver rätt, för finns ju ingen fakta alls om det jag skriver om så kör typ bara på egna tankar. får snacka med lisse.

annars då? i fredags följde jag med till kholm efter skolan till ellen med anna och julia. vi hängde i hennes lägenhet, käkade i stadsparken och hade en allmänt mysig kväll.
igår kom patric hem då hans bil är lite paj så han och pappa försökte fixa det. vi firade även morsdag (som egentligen är idag) med god middag och efterrätt. mamma fick jättefina martiniglas från oss. hon blev jätteglad som tur är!

neheeee. vet inte om jag orkar plugga mer. är ju så fint väder ute!

26 maj, 2010

trött tjej.

usch, det är sjukt mycket i skolan nu. jag. orkar. inte. men bara att hålla ut. 2 och en halv vecka kvar. shit, är det bara så lite? hur ska jag hinna med allt?

är helt slut efter skolan så somnar typ alltid när jag kommer hem. hahaha, bra där tessan.

vad händer i helgen dååååååå?

25 maj, 2010

bra helg.

helgen har varit bra. riktigt bra tycker jag. i fredags var jag ju på lagmiddag i eskilstuna. sen däckade jag typ direkt när jag kom hem. var så himla trött.
vaknade klockan sex dagen efter. sex?! har nog aldrig vaknat så tidigt på en helg. kunde inte somna om så jag gick upp och la mig i soffan och tittade på tv typ till elva. jag fixade i mitt rum, städade och donade. efter det gick jag ut och la mig i det fina vädret.
sen blev det att fixa sig inför kvällen. åkte ner till hedenlunda och tittade på min käre bror som gick på bal med emmy. massa kholmare. inte så konstigt. alla var så fina och jag såg en klänning som jag blev blixtförälskad i. en sån vill jag ha till nästa år!
for in till flen, till ellen efter att ha varit där i några timmar. där var även anna, tvillingarna lexell och malin dahlin. vi hade det jätteroligt! skulle egentligen ha farit till sara efter det men så blev det inte. vi stannade kvar. sen for vi till samis fest. jag hade det helt okej! mycket brabrabra.



och på söndagen var jag pigg, helt otroligt! jag fixade lite till i mitt rum och nu är det nytt och fräscht. ny byrålåda och ny hylla. mm-mm. rummet intill är fixat nu också!

20 maj, 2010

helgens planer.

imorgon är det fredag. imorgon blir det helg. igen. tiden går så otroligt fort. men i alla fall. imorgon går jag hela dagen i skolan. enda till fyra. komemr kännas konstigt, haha. sen måste jag skynda mig hem för vid fem igen ska jag bli upphämtad av elin i flen. vi ska till etuna och käka med laget. hoppas det blir kul! skulle egentligen blivit lagfest hemma hos fia larsson efter men tydligen är inte hennes grannar så glada på henne. det var lite synd...
och på lördag är det feeest. jag är taggad! fast innan det ska jag titta på katrineholms bal på hedenlunda. min bror ska gå med emmy då hon går i trean nu. alltid lika kul att se fina, uppklädda människor! fast sen blir det lite bråttom igen, hehe. men det klarar jag av.

och nu i helgen hoppas jag verkligen att mamma och pappa fixar med rummet! vill ha tvn.

en dag på sjön.

veckan har gått fort, riktigt fort! vad har hänt sedan sist? jo förra helgen var jag hos josse och grillade med anna och lotta. mycket mysig och trevlig kväll!
annars den här skolveckan har jag inte gjort alls mycket. de här två sista dagarna har jag bara haft en lektion vardera, så jag har slutat vid halv tio båda dagarna. så igår åkte jag hem och pluggade för att sen åka tillbaka till flen för att dra ut ännu en tand. tog 40 min. herregud. den ville verkligen inte lossna. men nu är det bara en kvar! får tandställning igen imorgon. vill inte...såg bild på emma vitale som tagit bort sin idag. jag vill också ha det gjort och ha jättefina tänder. ooohhh. menmen. en dag ska bli min tur också. fast det lär ju bli efter studenten...

idag efter jag hade slutat åkte jag ut med mamma och pappa på båven. första turen med våran båt. jätteskönt var det! vi var nog borta i över tre timmar. åt lunch gjorde vi också på båten.



14 maj, 2010

tror det är fredag?

det är så jäkla skönt att vara ledig. fast trist väder! gjorde inte speciellt mycket igår. var mest bara hemma och tog det lugnt. fast jag blir lätt rastlös. men det är väl bra att ta det lugnt ibland?
nu snart ska mamma och jag iväg till eskilstuna. vi ska hämta nyckel till nåt släp som vi ska låna. sen ska vi gå lite på tuna park. måste hitta ett par snygga jeans!
sen ikväll, vad händer då? det visar sig.

imorgon blir det i alla fall grillkväll som det ser ut, mysigt!

12 maj, 2010

onsdag.

söndagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. mamma och pappa fick för sig att åka till västerås och titta på en båt. de har varit ute länge efter en båt men ja, nu hittade de en. så på typ en kvart hann jag fixa mig och så åkte vi iväg. båten var jättefin och vi åkte en tur ut på mälaren. det blev att vi köpte den så i sommar blir det att åka båt som gäller. mysigt och inte mig emot! vi har fått en båtplats i sparreholm men sen kanske vi ändrar och har den i nyköping. vi får se. vi åkte iaf till ikea efter det och köpte lite grejer till mitt rum och till det "nya" rummet.

och idag är sista skoldagen för den här veckan. så himla skönt! men har faktiskt pluggat på raster som vi har haft i skolan så har blivit klar med en del saker. ibland kan jag! haha.

aaja, idag har jag en lunchdejt. undra vem?

09 maj, 2010

the weekend.

den här helgen har varit bra, mycket bra.
fredagskvällen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. det blev att festa i mellösa, där det var tyrrefest. jag och anna dansade fan hela tiden, haha. det blir vad man gör det till!

igår sov jag lääänge, det var underbart skönt. jag var egentligen så jäkla trött i fredags så det var inte så konstigt. men i alla fall. åkte till min bror på eftermiddagen och hälsade på i hans nya lägenhet. första gången jag såg den. och den var riktigt stor och fin måste jag säga! typ en tredjedel av vardagsrummet är som mitt rum, hehe. mina småkusiner lär nog gilla det då de kan springa runt lägenheten för det är öppet på flera ställen.
vi blev i alla fall bjudna på fika. mumsig kladdkaka blev det, yammie.
och igårkväll var jag bara hemma och tittade på tv och tog det lugnt. riktigt skönt.


idag måste jag göra klart matten och så ska jag nog titta lite på teorin. måste sätta fart nu ju om jag ska få körkort när jag fyller! annars idag ska vi nog fixa i det "nya" rummet här bredvid mitt rum som nu är mammas och pappas sovrum. men snart så. ska bli så skönt att slippa de vägg i vägg. de köpte ny tv i fredags till det rummet. det kommer bli perfekt där.

07 maj, 2010

friday.

nu sitter jag här i skolan som vanligt helt själv på morgonen. var är sebbe?
vi har nationella nu på morgonen. läs-&hörförståelse i engelska. jag verkligen suger på hörförståelse för jag hör aldrig vad de säger och när jag tror att de är på typ fråga 2 så är de egentligen redan vid ungefär 6. hahah. aja, det får väl gå som det går.
vi ekonomer ska få fika sen också. det är nån utdelning för uf-företagen eller nåt.

igår var vi ju på musikalen som esteterna har satt upp. jag tyckte den var bra, riktigt bra! ibland var det lite svårt att hänga med, men i det stora hela tyckte jag om den.

nehe, jaha. nu tror jag att jag hör en röst som jag känner igen, wooho!

04 maj, 2010

tisdag hela dagen.

nehe jaha. nu är jag typ tandlös. fast bara nästan. ska bli ännu mer tandlös. två till ska ut. jag kommer se ut som när man var typ sex och man hade tappat mjölktänder efter dessa fyra, haha.
fick världens huvudvärk efter tandläkaren hade dragit ut den och vart jättetrött så när jag kom hem somna jag i soffan och låg där till typ halv sju då vi skulle äta.
annars är det bra.
idag är det tisdag och bara några dagar till helgen. gud så skönt.
jag skrev min dikt igår som skulle ha varit inne förra veckan, men jag visste verkligen inte vad jag skulle skriva om. fast sen tog det typ bara tjugo min att skriva ihop den. rätt nöjd är jag också. fast det kanske inte lena blir?

så jahaa. nu har tyskarna kommit till de som ska ha dem. får se vad mina kära klassisar som har de tycker om dem.

jag vill vara brun! känner mig som en blek....tessan som inte har solat på hur många måander som helst?

01 maj, 2010

valborg.

igår var det valborg som nog alla har förstått. blev lite stressigt när jag kom hem ifrån skolan. kom inte hem förrän fem och skulle då hinna duscha och fixa för att sen vara hos julia i mellösa vid sex. jag var helt slut efter fyspasset som vi hade sista lektionen men jag blev snabbt pigg igen!
kvällen var jättebra och rolig med underbara människor. jag har lagt upp bilder på facebook, så kika där.





idag har det varit lite sämre. vaknade vid nio och hade då bara sovit i sex timmar och kunde inte somna om. tror jag har haft feber idag. så jag har mestadels legat i soffan och tittat på tv och sovit. mycket skönt. skulle ha följt med till kholm till patrics nya lägenhet. men jag kände att det var inte en sån bra idé. ja som sagt, han flyttar ju idag. hans rum är nästan helt tomt. bara hans soffa som står kvar för den inte går ner för trappen. så mamma har köpt en exakt likadan (för att han var så nöjd med den) och vi behåller hans till "hängrummet" som sen ska inredas. men helt ärligt känns det lite tomt. jag blir liksom ensambarn här i huset. har ju växt upp med min bror hela mitt liv. i nästan 18 år. menmen, som tur är så flyttar han inte så långt utan bara till kholm. då har jag nåstans att sova om jag är där, tihi.