26 augusti, 2009

ballonger i luften.

hade bara två lektioner på hela dagen, spanska och naturkunskap B/matte B. gjorde inte så mycket alls. pratade lite på spanskalektionen och plastade in matteböcker på den andra lektionen. kommer att jobba självständigt med matte B under hösten. som tur är har inte jag så svårt för matte, så tror det kommer bli ganska bra ändå.
på eftermiddagen blev det som sagt firande i kreativa. med esterna som sjöng och rektor och politiker höll tal. sedan släpptes 100 gula&blåa ballonger i luften utanför. blev riktigt uttråkad, menmen. slutade vid halv två. vilket betydde att jag var tvungen att vänta på bussen till tjugo i tre. men vi som satt i cafeterian fick tårta. tihihi. eller rättare sagt, vi tog tårta. kan ju inte bara vara lärarna som får. om inte vi elever skulle gå på skolan, skulle inte skolan finnas. så det så. mycket gott var det i alla fall, tihih.

somnade framför gossip girl idag igen, haha. känns lite konstigt att inte ha någon träning på kvällen, så är lite rastlös. men ändå skönt att vila.

har ju glömt att skriva att jag härmed går SP2ei, alltså är jag en ekonom:are. låter lite lyxigt ändå. så kommer ju ha företagsekonomi, rättskunskap som kurser osv. tror att det kommer bli riktigt intressant. vi är bara 6 stycken, det är rätt skönt ändå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar