29 april, 2009

Planer.

Imorgon är det valborg, och då händer det grejer vettni. nej men det blir till att åka till kholm och vara i laggarhult på förfest hos elin, och sen drar vi till starlight, tror/hoppas att det blir kul!
Men först är det skoldag med två lektioner, sen ska jag klippa&färga håret. fast jag vet egentligen inte om jag vill färga (tona) längre, för jag tror jag vill ha min riktiga hårfärg nu. har ju den nästan. men ska prata med lina min frisör och se hur vi ska göra.

Men i alla fall, jag åker hem till stoffe min pojke på kvällen/natten imorgon, och sover där. och är där enda till på lördag. då vi åker till kholm och han ska spela SM, tihii. möter camilla som ska kolla med mig, och sen åker vi två hem till mig. för att på kvällen åka till fia där det är grillkväll.
Jag märker att jag har väldigt planerat, men det är bra. det tycker jag om. det är så skönt med långhelg. har ju studiedag på måndag.

jomenvisst.

Jag sitter här och fördriver tiden, istället för att börja med pluggandet, känns både bra och dåligt. haha. men jag orkar verkligen inte, så jag skiter i det för tillfället.

Ohh, idag hade jag och anna muntliga nationella i engelska, och då skulle vi spela in det. och herregud säger jag bara. grejen var den att frasse hade förklarat för oss att man kunde pausa på en viss knapp, så därför gjorde vi det mitt i inspelningen liksom. men tydligen så fortsatte den spela in, och det märkte vi inte förrän vi hade asgarvat och pratat på svenska i säkert 10-20 sekunder. Pinsamt! Så vi började viska och sen börja prata engelska igen.
Så vi "skällde" ut frasse sen när han kom och vi var klara. och han envisades med att han hade rätt och det var pausknappen, men vi hade faktiskt rätt, för det var nån "låsa upp" knapp.
Men aja, frasses fel att vi får sänkt betyg! haha.

Annars har det varit rätt lugn dag. lyssnade på estet-treornas sista konsert. mycket bra! särskilt backstreet boys, haha.

27 april, 2009

Snart sommar

Helgen har redan runnit iväg och det är måndagsmorgon, och som vanligt sitter jag i skolan 40 min innan vi börjar. Och Ellen ligger och sover(?) på en bänk här bredvid, haha.

Jag har haft det trevligt i Vingåker hela helgen, har ju varit med stoffe min. Det har ju varit så otroligt underbart väder så vi har varit ute nästan hela tiden. Och det märktes i mitt lilla ansikte igår, lite röd kanske, haha.
Jag har färgat mina ögonbryn och ögonfransar också, eller ja, Jenny (Stoffes mamma) gjorde det på mig i salongen, så snäll!
Jag och stoffe var förbi factory igår också, innan jag åkte hem. För jag var ute efter sommarskor, och det hittade jag också. Två par till och med på scorett. Mycket lycklig, tiihi.

Måste bara tillägga att jag hade namnsdag igår, Therése. Så grattis till mig.

23 april, 2009

Redan helg imorgon

Alltså det är redan fredag imorgon, herregud. Tiden bara rusar iväg, och det känns också så när man är sjuk, på sätt och vis. Fast jag har så otroooligt tråkigt så det finns inte. Men imorgon är det skola som gäller. Ska bli skönt att komma tillbaka, och träffa mina underbara vänner. Och älsklingen förstås!
Första nationella imorgon också, direkt på morgonen i engelska. Shiiit, fast har inte tänkt så mycket på det, men hoppas det går bra. Lär ju vara lite nervös imorgon.
Samma dag har jag också utvecklingssamtal, på jannes lektion. Tror att det kommer gå bra, har ju redan sett mina omdömen och dem är jag nöjd över.

Sjukling

Jag har verkligen inte orkat skrivit i bloggen, men tar tag i det lite nu då när jag ändå är hemma och är sjuk.

Här kommer en liten uppdatering om vad som har hänt sen i fredags för de som är nyfikna.

Fredag: Var med älsklingen min som även sov här.

Lördag: Globen för hela slanten! Det blev en riktigt lyckad dag.

Söndag: Jag var bara hemma och tog det allmänt lugnt, mycket skönt. Började också bli lite småsjuk.

Måndag: Skola hela dagen, sen kommer jag inte ihåg vad jag gjorde. Var väl bara hemma. Just det, jag var till banken och fixade id-kort också så den kommer om ungefär 2-3 veckor. Men den lär inte komma innan starlight, buhuu.

Tisdag: Sjuk.

Onsdag: Sjuk.

Torsdag: Sjuk.

Oj vilket innehållsrikt liv jag verkar ha, haha. Men jaja, har iaf varit sjuk de senaste tre dagarna. Har varit lite hängig och haft skapligt ont i halsen. Det känns som att någon sticker in knivar i vänstra delen av halsen. Fast det börjar bli bättre! Skulle egentligen gått till skolan idag på vår enda lektion som var matte. Jag höll till och med på att fixa mig och så, men sen ringde mamma och vi pratade och kom fram till att det var bäst att vara hemma då jag bara hade en lektion så att jag blir helt bra.
Och jag har inte gjort ett enda dugg de här dagarna! Har inga skolböcker hemma så kan inte göra så mycket. Kommer ligga bra mycket efter i matten. Men får ta med boken hem till stoffe där jag ska vara i helgen, tiihi.

17 april, 2009

Gloooben!

Imorgon glider jag och massa andra från flens innebandy (och jag får träffa fia, ja!) med buss till globen och kollar på sm-finalerna i innebandy, grymt taggad! Men blir upp tidigt, samling redan kvart i tio, men det är det värt. Om jag ska erkänna så har jag aldrig varit i globen, eller alltså jag har sovit på hotellet som ligger i/vid globen och suttit och ätit frukost typ i globen, så att man ser ner i arenan. Men jag har aldrig varit i själva arenan på nån slags konsert/match osv. Så det ska bli roligt.
Jag kommer hem sen på kvällen nån gång. Jag med kollen, haha. Men jag vet iaf vart min biljett är, det är bra. Bara jag inte glömmer den. Jag får säga till stoffe att påminna mig helt enkelt.

Fredagfredagfredag!

Oj vad denna vecka har gått fort, redan fredag! Men jag klagar inte, tiihi. Det blev några lektioner idag, känns inte som att jag gjort något vettigt på dem dock, men ändå. Vi fick ledigt ifrån spanskan för att kunna lyssna på lunchkonserten som estet-ettorna hade. Eller vi gjorde läxförhöret sen fick vi gå. Lunchkonserten var riktigt bra tyckte jag, bra låtar, och oj vad en del kan sjunga. Jag vill också kunna, buuhu. Men aajaa, jag kan väl annat som inte dem kan, får vi ju hoppas, haha.
Åh, om typ en timme kommer älsklingen min, skulle egentligen inte ha träffats på hela helgen. Eller kanske på söndag, men blev ikväll/natt/morgon istället. Inte mig emot! <3

16 april, 2009

Torsdag

Det blev ingen övningskörning för min del igår, jag var för trött, och då kände jag att nääee sätta mig bakom ratten när man är på väg och somnar. Ingen bra idé helt enkelt.
Men jag var faktiskt lite småduktig där hemma, jag skalade potatis, dukade och gjorde rivna morötter till maten. Och sen följde jag med mamma och handlade på ica, riktigt duktig med andra ord.

Nu idag har vi bara två lektioner, idrott och matte, så jag slutar klockan tjugo över elva. Mycket skönt! Då kommer förhoppningsvis min bror och hämtar mig, då han också slutar klockan elva i kholm.
Jag måste plugga när jag kommer hem, spanska, bläääää. Fast ja, det tar väl inte så lång tid, och sen ska jag nog förmodligen lösa den där matte-uppgiften som man fick göra om man ville.

Nej, nu orkar jag inte vara själv längre, buhuu, så nu tycker jag att de andra ska komma faktiskt!
Ska sätta mig i de obekväma sofforna här bredvid och jaa, sitta och vänta.

Ha en bra dag!

15 april, 2009

Skolan is back.

Jaha, nu är skolan igång som vanligt och ja, jag känner mig riktigt trött. Är inte van att gå upp så här tidigt som jag gör, halv sju. Men jag får helt enkelt stå ut i 9 veckor till.
Sitter just nu i skolan och första lektionen är spanska, jippiee! Jag som inte ens har gjort uppsatsen som skulle vara klar innan lovet, men ja den får jag göra någon gång.

Det blev en lång dag igår, fast jag och stoffe tog sovmorgon, så vi kom sent till första lektionen, men det var det värt, hihi. När vi hade idrott skulle vi dansa med killarna, folkdans. Det var riktigt roligt ändå, och alla skrattade hela tiden.
Jag fick reda på geografi-provet föresten i typ söndags, som vi gick igenom igår. Och oj vad nöjd jag är, det trodde jag faktiskt inte.

Jag höll på att missa bussen när jag skulle hem, klockan var 16.13 och jag stod lite längre bort och pussades/pratade med stoffe, så jag tänkte att det är lugnt för bussen går ju 16.20. Men sen när det hade gått några minuter började den starta och hälleforsnäs-bussen åkte (de åker samtidigt). Då fick jag lite bråttom och började springa emot bussen när min nyköpings-buss började åka. Fick iaf stopp på den och jag sprang in med andan i halsen.
Jag hade helt enkelt fått hjärnsläpp och tänkte att det var 15.20-bussen och inte 16.15-bussen. Men jaa, jag hann!

Nej, nu borde några classmates komma så att vi kan gå ner till spanskan, vill inte gå själv. Och när jag kommer hem ska jag nog fråga pappa om vi kan övningsköra, det var faktiskt ett tag sen.

12 april, 2009

Söndag hela denna dag

Men gud, det är redan söndag! Dagarna bara flyger förbi och rätt som det är, är det skola. Bara två dagar kvar, oooh...
Iaf, idag är det som sagt söndag och jag låg och drog mig i sängen till halv tolv, mycket skönt. Jag har under det här lovet faktiskt vaknat väldigt tidigt varenda dag, runt halv nio och det brukar inte vara så vanligt. Men ja, utvilad det har jag varit iaf.
Jag har varit ute och läst lite i boken i den strålande solen, fast det känns som att det är lite kyligare idag än igår, men fortfarande skönt. Nu hade jag tänkt att jag skulle hoppa in i duschen och fixa mig lite för att sen åka och fira min kära vän Fia som fyller hela 17 år idag, grattis till henne! :).

11 april, 2009

Skäms Tessan!

Fy bubblan vad jag är dålig på att uppdatera! Men jag skyller på att jag har fullt upp. Men det är faktiskt sant. Så nu tänkte jag göra en sån där liten kort summering på vad som har hänt sen i tisdags.
Tisdag: Det blev att vara ute i solen då det var så otroligt skönt och började på en ny bok, främmande fågel. Jag följde den där serien som är gjord efter boken, så jag tänkte jämföra lite.
Runt två-tiden åkte jag till Camilla, där både hon och Therese var. Sen kom också Kristin och Elin, och vi hade en rolig kväll!

Onsdag: Denna dag for jag och mamma som var ledig från jobbet till Tuna park och handlade kläder. Det var en riktig mysig mor&dotter-dag. Det blev lite inhandlat ifrån bådas sidor, tiihi.

Torsdag: Älsklingen kom vid halv elva, så jag gick och mötte honom och vi hade en heldag tillsammans, mysmys. Det var nästan meningen att han skulle åka hem sen på kvällen men så blev det inte, utan han blev kvar till morgonen därpå. <3

Fredag: Mamma och jag skjutsade Stoffe till tåget, sen åkte vi och handlade lite. For hem, och jag fixade mig iordning för att sen åka med mormor&morfar till min moster annica som fyllde 34 år. Vi var där hela eftermiddagen, fick smörgåstårta, tårta och så fick jag gosa med alma och elsa. Eller ja, mest elsa, för alma är i nån slags trotsålder. Gick runt och bar på Elsa i evigheter, ville inte släppa henne, för hon är ju för gosig!
Vi åkte sen därifrån, och de släppte av mig hos anna där jag fixade mig osv inför kvällen, för det stod ju partaaaj på schemat!
Vi hämtade upp Karro och for sen till Mellösa, till Julia, där förfesten skulle hållas. Det var mycket trevligt och roligt! Åkte sen till själva festen, och ja där spenderade vi resten av kvällen. Det blev mycket dans, träffade roligt folk och mina strumpbyxor gick väldigt mycket sönder, så kan jag summera det. hahaha.

Lördag: Usch fy fan för denna morgon säger jag bara. Jag vaknade, gick ner och åt lite frukost, och somnade i soffan. Sen var det dags att fixa sig iordning för att åka och träffa släkten, oh herregud. Men det gick. Och jag blev faktiskt piggare!
Iaf, åkte till farmor&farfar och fira lite påsk. Blev mat, fika osv. Det var trevligt, men jag längtade till min säng, och till min älskling såklart! <3

07 april, 2009

Lov, hemskt mycket lov.

Oj, nu är det redan tisdag och det betyder att det är en hel vecka tills vi börjar skolan igen.
Så, vad har hänt de senaste dagarna då? Jo, jag har varit i Vingåker hos min underbara stoffe hela helgen tills igår (måndag). Vi har varit ute i det fina vädret och vandrat och hoppat lite studsmattam kollat på film och haft det allmänt mysigt som vanligt. Men igår åkte vi båda tåget till flen och tog nyköpingsbussen sen. För jag skulle hem och stoffe skulle till nyköping. Och det verkar som att han hade det roligt igår, goodie.
Men nu kanske inte jag kan träffa honom förrän på måndag, buuhuuuuuu. En vecka? jag dööör. Vårat rekord att vara ifrån varandra var i en och en halv vecka, så får väl hoppas att vi klarar det här.

Nu denna dag ska jag bara ta det lugnt, för att sedan åka hem till camilla och ha en liten tjejkväll med några av hennes vänner också som jag aldrig har träffat. Tror att det kommer bli trevligt.

Och det vankas planer inför fredag, tiihi.

03 april, 2009

En helt vanlig fredag.

Nu sitter jag här i skolan med marcus, som sitter och gnisslar med nåt ljud så jag blir lite irriterad. Men aja. En heldag i skolan idag som sagt, slutar kvart i fyra. Sen far jag hem till stoffe där jag spenderar hela min helg. Far nog hem på måndag, då han ska till nyköping till martin (hans barndomsvän) och gå på den där gymnasiefesten tror jag.
Ohhhh, jag är trött! Fast gud så skönt med lov, mycket efterlängtat.

02 april, 2009

Brumbrum

Det blev en väldigt kort skoldag idag, med bara idrott. Inte mig emot, och så var det innebandy, ännu roligare. Jag var inte ett dugg taggad innan, men oj vad kul det var ändå. Många gjorde som jag trodde, stannade hemma och sov. Men vi som var där fick en guldstjärna (bildligt talat) av kicki, haha.
Vi duschade och åt, sen kom mamma och hämtade mig, för att vi sedan skulle fara till kholm. Väl där skulle jag till tandregleringen, gick väl bra. Bara att fortsätta med den där nattsaken, och jag måste skärpa mig och inte slarva så att jag nångång får tandställningen!
Vi åkte ner på stan efter de där 5 minuterna inne hos tandläkaren, och jag tog ett foto för id-kort (som jag äntligen ska ordna) hos svenssons foto. Mamma gjorde några ärenden också, och sist åkte vi till sultans och köpte med oss fika.
När vi kom hem blev det att fika med patric också som var hemma osv.
Och nu ikväll har jag faktiskt brummat med bilen, och det går faktiskt bra. Eller ja, jag får ju lite motorstopp och så, men det blir bättre och bättre.
Nu ska jag strax sova, måste ju orka morgondagen bestånde av en hel dag i skolan.

01 april, 2009

Two days left.

Vet ni? - Eller ja, det är klart ni vet, men ändå. Vi får lov om bara två dagar, ojoj så skönt! Men jag har faktiskt inga planer alls för det kommande påsklovet. Tar det lite som det kommer. Men är lite, bara lite avundsjuk på becca som får värmen, men du får ha det så bra gumman! tihi.
Det känns som att många drar iväg på semester nu, eller ja okej tre som jag vet. Anna drar till fjällen, becca ska...överallt? och amanda till london.
Fast i och för sig, förra påsklovet låg jag på nån ö i Thailand och bara hade det allmänt bäst, åh minnen. Jag vill tillbaka!
Men jag har ju Kroatien att se fram emot, som jag och mor&far ska till vid midsommar.

Jag fick föresten alla rätt på engelskaprovet om shakespeare, wohoo. Julia och Anna med!

Onsdag

Den här dagen bjöd på sol och det var underbart skönt med lite värme för en gång skull. Därför satte jag på mig skinnjackan, åh vad fri jag kände mig, än en varm, stor dunjacka.
Egentligen kunde jag ha legat och sovit lite längre, för att vi hade självständigt arbete i spanska idag, men jag och karro hade bestämt att vi skulle jobba. Och det gjorde vi (och ellen), och vi blev klara med häftet, skönt. Vi hade matteprov idag, gick hm...inte så bra som jag ville. Alltså jag klarade G-frågorna, men VG-frågorna krånglade till sig. Huvudet blev sönderanvänt efter den en och en halv timme som jag satt i en varm fysiksal och gjorde det, så just då ville jag bara lägga mig och sova, men då stod engelska och samhällskunskap på schemat innan jag fick åka hem.
Jag gick hem i det fina vädret, och det kändes så lätt. Det brukar alltid vara jobbigt, och det känns som att jag aldrig kommer någonvart, men inte idag. Jag kunde ha gått ännu längre, men nöjde mig med de där 2 km.
Egentligen skulle jag ha övningskört med pappa ikväll, men mamma övertalade honom att gå ut och gå med henne istället innan solen gick ner, buhuuuu... Och jag vill liksom inte köra mörkerkörning andra gången jag övningskör, hehe. Men får hoppas det blir imorgonkväll istället, för jag är verkligen jättetaggad att lära mig köra den där konstiga saken som går på 4 hjul!
Jag borde egentligen sitta och göra den där uppsatsen i spanska som skulle varit inne igår tror jag. Men får bli nån annan dag.