30 juli, 2009

gamla gänget.

imorgonkväll blir det att umgås med mina gamla tjejor, trevligt!
och jag tycker att camilla ska komma till mig på eftermiddagen. för jag saknar dig redan, bästa vän.

mmm, mormor.

och idag blev det en sovmorgon till, mmmm så skönt. ringde till mormor när jag hade vaknat och skulle fråga om jag fick komma över och äta där. och hon hade faktiskt tänkt på mig och gjort mina älsklingsköttbullar och hade precis tänkt att ringa mig. hon är för gullig!
så jag cyklade över och åt och pratade och umgicks med henne och morfar. riktigt trevligt. men såklart kan inte morfar sitta still många minuter, utan han for efter han hade ätit. och han ska vara pensionär, haha.
när jag kom hem efter några timmar satte jag igång och dammsög helahela huset. oj så duktig jag är! och städade mitt rum.
sen blev jag trött och la mig och läste. började på en ny bok igår av katarina von bredow. älskar hennes böcker.

nu ikväll händer det inte allt för mycket, ska bara vara här hemma och ta det lite lugnt.

lycklig är ordet.

jag är lycklig. känner mig så fruktansvärt lycklig bara.

29 juli, 2009

mycket skönt må jag säga.

tog en lång promenad med mamma igår. helt otroligt. för det var jag som frågade henne om hon ville följa med och hon blev helt chockad och svarade ja massa gånger, hahaha. brukar alltid vara hon som försöker dra ut mig.
menmen.
idag tog jag en lång sovmorgon. den var i alla fall lång om man jämför med förut. sov till elva, mmmm. sen har jag bara gått runt här och tagit det lugnt.
tog hand om mig själv på eftermiddagen. jag både duschade, hade i hårinpackning, rakade mig, plockade ögonbryn och målade naglarna. kände mig så fräsch efteråt, tihi.

for till nyköping med mamma sen också och träffade pappa efter han hade jobbat klart där nere. vi gick och åt jättegod middag i hamnen och ben&jerry glass efteråt, mums! efter det gick vi och strosade runt. kollade på alla stora båtar i gästhamnen och checkade in lite bilar. är ju sån där "bilträff" varje onsdagskväll nere i hamnen.

nu ikväll har jag varit lite social med några personer så där. och nu tror jag att jag ska läsa klart min mycket braiga bok!

godnatt, and sweet dreams, tihi.

28 juli, 2009

h&m-kläder.

jag beställde massor med kläder från h&m igår, tihii!

en höst-kappa
två klänningar
en blus
strumpbyxor
skor
cardigan
nattlinne

nu blir jag fattig...

mitt sommarlov har börjat igen.

nu har jag varit ledig i några dagar, väldigt skönt!
i söndags var jag lite halvsliten, men snäll som jag är så följde jag med min familj och vandrade på sörmlandsleden och fikade. gick in på lager 157 gjorde vi också, men jag var inte så shoppingsugen så hittade inget. men hjälpte patric och hitta lite snyggt.

igår for jag och min bästa camilla ner till nyköping. vi spelade lite minigolf och jag förlorade, buuuhu. men inga sura miner för det inte, tihii. efter det var vi vrålhungriga så vi skulle äta vid hamnen, men icke. så dåligt att just det vi ville ha var slut! menmen. så vi gick till rhodos, och ojoj, där är det alltid lika gott. det var massor med rea på stan så vi gick och kollade ett tag. jag hittade två söta klänningar och ett nagellack. så nöjd! (dock inte på rean). efter det åkte vi hem med pappa.
vi har alltid så himla roligt tillsammans, camilla och jag. spelar ingen roll vad vi gör, <3

idag skulle jag tydligen till tandregleringen i kholm, så det var bara att pallra sig upp tidigt och åka bussen in. och jag fick reda på att jag ska få tandställning nästa gång jag ska dit! äntligen säger jag bara :D. efter besöket gick jag ner på stan och hittade lite presenter till en viss person, tihii. sen fick jag stressa till bussen!

26 juli, 2009

sjukt bra helg!

jag har haft det så jävla (ursäkta uttrycket) underbart i helgen. tänkte informera er lite, men bara lite, haha, vad som har hänt.

Fredag: hämtade upp sofia, sen begav vi oss av till anna som sagt. vi grillade och hade det riktigt mysigt. när emelie kom, gick vi ner och kollade/lyssnade lite på kevin och jag hejade på mitt jobb.
vi gick hemåt till anna, där vi hade det riktigt mysigt igen. sen kom även ellen elf.
senare mot kvällen gick vi ner mot tivolit/marknaden. hamnade på nån fest, gick ner till hosjön, träffade massa folk. en riktigt bra kväll helt enkelt.

Lördag: min sista arbetsdag. vi var på malma marken nästan hela dagen och gick runt och kollade. jag åkte extreme med en kille från lägret (sekretess) och jag mådde illa som faaan (ursäkta uttrycket) efteråt.
när vi kom tillbaka skrev jag lite papper och så med min handledare jeanette och sen så ville hon att alla skulle samlas i stora rummet, både ledare och ungdomarna. jag visste inte vad det var som pågick. och då kom de fram med en blomma, kort och en skål med godis. sen sa de massa snälla saker om mig. åååh vad glad jag blev! så om några dagar får de allt hålla koll i tidningen, tihi.
efter jag hade slutat, for jag hem med marco. jag hade lite bråttom, så jag fixade till mig ganska snabbt, och bytte om. sen bar det av mot malmköping igen!
brudarna var redan där hos anna, så vi gick nästan direkt och köpte pizza (jag hade nästan inte ätit nåt på hela dagen). riktigt mums var det!
senare mot kvällen gick vi ner till där alla andra var. fick lite skjuts av en viss brandman, tihi. och anna tyckte väääldigt mycket om hjälmen.
vi träffade massa folk där nere och hade det riktigt trevligt. gick harry potter-huset 2 gånger, och fyyfaaan vad det var kul. roligaste på länge!
det slutade med att jag halvt näckade vid hosjön med olliver och dem. mmm, mycket trevligt må jag säga.

Tack alla som gjorde min helg väldigtväldigt bra!

24 juli, 2009

en ledig dag.

Idag är jag ledig! väldigt skönt faktiskt, för mår inte så där superbra. snorar, nyser om vartannat. men kanske träffar på jobbet ikväll för de skulle in till malma, haha.
nu tar jag det bara riktigt lugnt, låg i sängen till elva nånting. låg och läste ur en braig bok som jag fick när jag fyllde. en av de fyra, tihi. och nu idag ska jag bara ta det lugnt och försöka bli frisk hade jag tänkt.
ikväll ska jag fara in till anna i malmköping och grilla och ha det trevligt. sen får vi se vart kvällen tar oss! tihii. är ju malma marken och allt.

imorgon blir det min sista arbetsdag, buuhu. många är glada när de slutar jobba, men fan, det kommer kännas konstigt. hoppas jag får jobba där nästa sommar också!
så imorgon blir det malma marken igen, fast med jobbet. titta runt lite så där.

22 juli, 2009

en vanlig dag på jobbet.

idag blev en jobbardag. skulle egentligen ha varit ledig denna dag men bytte den mot en dag i helgen istället, nu när det är malma marken och allt.
en underbart fin dag! började redan vid åtta, och då sov alla ungdomarna. bara vi ledare som var pigga och vakna, haha. åt lite frukost osv, sen gick vi på den dagliga morgonpromenaden vid tio.
innan lunch spelade vi fotboll, ungdomarna mot ledarna. och vi ledare vann, tihii! med 3-2 och jag gjorde två av dem, tralalala. sen tog vi ett dopp efteråt.
efter lunch fick några av oss för oss att åka till ekenäs och fika. det där fiket som ligger precis vid "forssen". fick med oss iaf 8 ungdomar. riktigt mysigt.
slutade sen vid 17.
nu ikväll har jag bara tagit det lugnt. försöker få tag på camilla, en kollega, som jag ska åka med imorgon. hmmm, hoppas jag får tag på henne! annars måste jag ta mig in till flen, när hon ändå bor i vadsbro. lite onödigt om man säger så, haha.

jag är ledig på fredag! då blir det malmköping på kvällen, men grejen är att jag jobbar dagen efter, buhuuu.

21 juli, 2009

många dagar sedan.

nu var det ett tag sen jag skrev, och ja, det har hänt en del sen sist om jag säger så. jag ahr fyllt år och grejer. tänkte ta en riktig uppdatering nu.

fredag: jobbade! vi for till järna och spelade fotbollsgolf, och guuuud så roligt det var. vi åt lite matsäck, sen for vi till farstanäs som ligger mellan järna och södertälje och badade i havet och åt glass. mums! och det var sista gången jag såg en del av ungdomarna förmodligen, buhuuu. faktiskt sorgligt.
på kvällen när jag kom hem for vi direkt till mammas kusin carro som hade 30-års fest. det var väl trevligt, men var riktigt trött. vi gick hem vid ett nångång. blev till och med firad med sång av alla där vid tolv-slaget, tihi.

lördag: min stora dag! vaknades med frukost på sängen och lite paket runt tio. efter det gick jag upp och duschade osv. sen kom de första gästerna. dagen rullade på med lite släkt, paket och tårta. jag var lite stressad på slutet, då de sista gick vid fem. for runt i köket och överallt som en tok.
sen vid sex kom tjejorna! börjades med paketöppning, rundvandring och sedan mat. vi hade jättekul hela kvällen. var lite rädd innan att det skulle bli lite stelt för att en del aldrig träffat varandra förut, men äsch, det löste sig.
den sista, johan, åkte hem vid fyra, och då gick jag och camilla och la oss.
Tack alla för en underbar födelsedag! och för alla fina presenter. <3

söndag: en ren bakis-dag! jag och camilla kollade på 3 filmer, men jag sov igenom alla tre, haha. vi hade en riktigt mysig dag, vi två. <3

måndag: jobbardags! jobbade mellan 10-17. den nya gruppen ungdomar kom. och jag hade asont i halsen!

tisdag (idag): jobbade mellan 10-17 idag med. och jag är sjuuk! ont i halsen och hängig.

16 juli, 2009

skrattanfall.

idag har jag skrattat så jag har grinat och fick jätteont i kinderna och magen. fyyfaaan vad kul det var. de är så himla härliga! kan inte sluta att skriva/säga det.
blev lite firad av patric och emmy nu när jag kom hem, därför att de är i hultsfred på min födelsedag. så fick lyxig schampoo och lyxig balsam, tihii. och får såklart inte glömma den knallrosa toalettborsten, haha.

imorgon ska vi på dagsutflykt till järna, vi på lägret. vi ska spela fotbollsgolf, bada, äta och bara ha det riktigt trevligt. ska bli kul och göra nåt lite annorlunda. och har faktiskt aldrig testat på fotbollsgolf, så ska bli spännande.
på kvällen sen, kanske jag följer med på 30-års kalas till mammas kusin carolina. de bor ganska nära så kanske tar moppen, så att jag kan åka hem och sova sen, höhö.

15 juli, 2009

3 dagar kvar.

dagen idag har gått hyfsat fort som vanligt. och jag trivs bara ännu mer, ju fler dagar det går. har varit en riktigt kanondag med vädret, nästan för varmt ibland. och vi har gjort massa som vanligt. vi badade, och buurrr säger jag bara. men jag kom i!
efter jobbet blev jag avsläppt vid stugan där både mamma&pappa och patric&emmy befann sig. åt lite mat, och var allmänt trött och tjurig. var så himla slutkörd i hjärnan så skiten kom ut på de övriga familjemedlemmarna. ajdå.

nu har jag två arbetsdagar kvar denna vecka, sen på lördag blir det partaaaj! finns ju ett födelsedagsbarn.

14 juli, 2009

lalala.

har haft en liten tv-kväll idag, så det blev först allsång på skansen med alexander rybak. grrrrrr säger jag bara. ja tack!
efter det var det victorias födelsedag, och då sjöng måns. och mmmmmmm på honom också.
det är två härligt snygga och charmiga pojkar, inte mig emot.

helt underbart!

och nu är även andra dagen avklarad där ute på Gilwell. jag tror jag har det bästa jobbet man kan ha! så underbart kul är det. och jag som älskar att röra på mig och leka och spela och allt sånt, så passar det mig som handen i handsken och firren i vattnet. och jag har säkert fått 100 kramar idag. nej de är så himla goa! jag har verkligen inget att klaga på.

jag har faktiskt inget annat att skriva, för jag har inte gjort annat än jobbat idag, så att...
börjar 9 imorgon också, så det är skönt. lär nog bli att vi går och badar flera gånger imorgon för det påstås (jag själv är meterolog) att det ska bli 25 grader och sol, mmmm.

13 juli, 2009

första dagen.

så, nu var första dagen avklarad på jobbet. och jag trivs jättebra! så jättesupermysiga människor, hela bunten. vi har haft möte, hjälpt till att installera ungdomarna på rummen, ätit lunch, spelat lite spel, badat, spelat fotboll och spelat fotbollsbrännboll. jag har det alltså rätt bra där på lägret.
imorgon börjar jag inte förrän vid nio, så får sova en timme extra, mmm.

på lördag, på lördag, på lördag! jag är taaaggggaaaad!

12 juli, 2009

jagharingenrubrik.

gjorde inget speciellt igårkväll. tittade på sommarkrysset, kollade på film med patric och emmy osv. kunde inte somna igår som vanligt.

nu har jag precis duschat. är rätt så slut och trött, menmen. ska fara till orrhammar sen nångång och träffa sebbe. trevligttrevligt.

imorgon börjar jag jobba, herregud!

11 juli, 2009

jag skulle inte klara mig själv.

var du tvungen? var det verkligen så nödvändigt? jag som nästan hade glömt, jag som nästan hade gått vidare. var du tvungen att visa rakt framför ansiktet på mig. det rev upp allt. kunde jag inte för en gång skull glömma och bara ha kul?

det blev en kväll i kholm med bea och camilla som sagt. kvällen började inte så bra, men det blev bättre. bion var i alla fall jättebra&rolig! bästa filmen på länge. vi hade en trevlig kväll i kholm helt enkelt.
camilla sov över här, och vi hade gjort planer för denna kväll också. skulle ha blivit party i kholm, men imorse mådde båda inte så bra, och jag fick reda på sen när hon hade åkt hem att hon hade feber. så det var nog ett bra beslut.
Tack tjejer! <3

Idag for jag och mi familia (+emmy, fast hon tillhör familjen) till strängnäs och firade robban och linnea. mycket trevligt, och så fick jag såklart träffa mina småttingar!

10 juli, 2009

bio-kväll.

igårkväll blev en trevlig kväll med min vän bea. vi pratade,pratade och åter pratade. så mysigt så!
nu idag har jag varit ute och övningskört med pappa min i lite mer än 2 h. han har fått in mig på alla smågator i hela flen känns det som, haha. och alla med en vändzon, så det är bara att vända. men kul som attan är det!
nu ska jag strax fara in mot flen, till bea, där vi ska ta bussen till kholm och möta upp camilla. vi ska gå på bio, baksmällan heter den. alla som har sett den säger att den är jättebra, så nu har jag höga förväntningar, tihi. alltså blir det en helkväll i kholm. camilla följer med mig hem sen. trevligttrevligt!

09 juli, 2009

en härlig planering.

det ösregnar ute, och har gjort det hela natten och dagen. så jag har inte ens tagit ut näsan utanför dörren, haha. det blir ingen övningskörning för min del idag, för som sagt det regnar och är jättemycket vatten på vägen och spårigt. så nej, jag vill inte riskera att bilen släpper. lär bli skrämd för livet i så fall. så imorgon blir det istället!

planer för resten av denna vecka:
-fara in till flen och träffa bea ikväll, mycket trevligt. längesen jag såg tjejen!
-övningskörning imorgon och på kvällen blir det förmodligen kholm med bästa camilla. får se hur kvällen kommer se ut, tihii.
-lördag; strängnäs och fira mosters man (fästman) robban och linnea.
-söndag; umgås med sebbe.

sen är det en helt ny vecka, och då jobbar jag måndag-fredag. och på lördagen blir jag stor tjej!

08 juli, 2009

en dag i söderköping.

jag vaknade imorse och då bestämde vi oss för att åka till söderköping och äta glass, mums!.
vi hämtade upp patric&emmy i kholm och sen begav vi oss dit. vi kom dit, och åt glass på smultronstället. världens beslutsångest jag hade vad jag skulle ha, haha. fanns ju massor. fast många var med nötter, som inte jag kan äta. men aja, jag dog efter halva. höll på att spy, för så mätt var jag. det var tur att vi kom när vi kom, för efter vi hade suttit där en kvart så blev det värsta kön för att få bord.
efter vi var proppmätta gick vi och strosade runt i söderköping. har aldrig varit där, eller tydligen när jag var liten, men det kommer jag såklart inte ihåg. en mycket mysig liten stad/by.
vi bestämde oss för att ta en minigolf-match. och jag kom trea! wohooo. jag suger egentligen på minigolf, men icke. jag fick flera spikar, tihi.
vi blev lite hungriga efter vi hade spelat, så vi gick och satte oss och åt en väldigt god middag precis bredvid göta kanal. sen for vi hemåt, lämnade av emmy&patric i kholm igen och vi hem till oss.
en väldigt rolig dag att göra nåt tillsammans, alla fem. :)

imorgon ska det regna, kuuuuul. eller inte. ska övningsköra med pappa, sen förmodligen umgås med bea senare mot kvällen. vi får se vart dagen tar mig, tihi.

och nästan hela helgen är uppbokad, kuul!

07 juli, 2009

regn tycker vi inte om.

tråkigt väder har det varit ett par dagar. har faktiskt inte haft lust att gå ut, haha. har kört med pappsen, och jag är grym. säger vi, haha. men blir fortfarande jättestressad och börjar grina om jag får motorstopp och dumma bilar börjar tuta. fan, ser de inte skylten? blir så irriterad.
men nu får jag nästan aldrig motorstopp längre, tihi.

jag börjar jobba på måndag, ska faktiskt bli roligt. hoppas dagarna flyter på bra, men det tror jag. kommer bara svischa förbi. och jag längtar till min födelsedag! vi ska ha sååå roligt :D

måste beställa klipptid har jag kommit på. det var väldigt längesen jag klippte det. men kanske bara räcker med en inpackning? ska nog testa.

05 juli, 2009

Annas födelsedag igår.

Kvällen i malmköping igår blev riktigt trevlig! vi grillade, åt tårta, drack, umgicks, badade typ näck i hosjön och träffade lite annat folk. hoppas ni, ellen och anna, blev nöjda över vad ni fick av mig.
Tack tjejer! <3

04 juli, 2009

en rolig kväll.

igårkväll kom camilla som sagt, och oj vad roligt det var att träffa henne igen. mycket att prata om och det var ett tag sen jag skrattade som jag gjorde. det behövde jag! <3

hon åkte hem för några timmar sen, och efter det testade jag moppen lite som pappa lagade nu på förmiddagen. äntligen, haha. de ska bara ställa på den, sen är det bara att brummabrumma.

jag känner mig rätt äcklig, så ska gå och duscha nu strax och fixa mig och så. sen far jag till födelsedagsbarnet anna. ska nog övningsköra dit, tihi.

Grattis bästa anna! <3<3

03 juli, 2009

en morgon med tankar.

somnade rätt tidigt igår, vid halv tolv. om man jämför. jag var rätt trött så att.
och som vanligt vaknar jag vid halv sex och håller på att dör av värmeslag, haha. drog upp en rullgardin så att lite luft kom in. låg och funderade, funderade och åter funderade. hatar det just nu. men somnade i alla fall om vid sju. sen vaknade jag och gick upp vid halv tio.
har inte gjort så mycket sen dess, städat lite på mitt rum osv. det var så stökigt. men nu är det lite finare, tihii.
det blev att bara hitta på nåt med camilla ikväll. vi hade bestämt med fia också, men nej tydligen inte. så hon kommer förmodligen hit ikväll, så ska vi bara umgås. inte träffas på länge ju!

men innan det så ska jag övningsköra med pappa. alltså det är så himla kul så jag går och längtar efter det, hahah. men alltid kul att lära sig något nytt. :)

imorgon blir det grillparty i malmköping, längtar!

02 juli, 2009

en dag med de små. :)

denna dag gick jag upp vid nio. vaknade redan vid åtta bara för att det är så jäkla hett i mitt rum, men låg och drog mig i en timma. då gick jag upp och duschade osv, sen gick jag och pappa ut och började övningsköra. och idag gick det så jävla bra! körde först ut till veckeln för att kolla så inte vattnet blommade, men det gjorde det inte. sen for vi in mot flen, där jag aldrig kört förut. men allt gick kanon. åkte både i rondell, tankade, vägarbeten och sen parkera på ica. och parkeringen är mycket värd att nämna, för den blev perfekt på första försöket. ni kanske tycker att jag skryter nu, men det skiter jag fullständigt i, tihii. jag blev så glad att jag började skutta runt där ute på parkeringen, haha!. inte så dåligt för att aldrig ha parkerat förut. handlade lite sen for vi hemåt.
det var bara att vända i dörren hemma, för vi skulle åka till veckeln. dit skulle även min moster annica och småkusinerna. jag är helt tokig i dem! vi badade, badade och badade. haha, alma är så rolig. hon springer fram och tillbaka, fram och tillbaka från vattnet och upp till oss på filtarna.
men guuud vilken varm dag det har varit idag. när vi kom hem var det 32 grader och då var klockan typ halv sju!

01 juli, 2009

varför inte glad?

gråtfärdig. det är vad jag är dagarna igenom. och ibland kommer det ut. för småsaker. men jag vet anledningen. några få vet anledningen.
men det ska gå, det ska det.

en dag på gräsmattan.

min dag har spenderats här hemma på gräsmattan med emmy. vaknade och åt frukost vid tio, sen gick vi ut och la oss. patric var ju och jobbade hela dagen så hon fick umgås med mig, tihii. de firar dessutom ett halvår idag, grattis till dem. men i alla fall. vi båda började med en ny bok, och emmy har redan läst ut sin, haha. och jag har bara typ 50 sidor kvar. det går inte att sluta. men har legat i skuggan mesta delen av tiden, för blir så jäkla hett i solen här hemma hos oss. det är så att vi har ett stort berg bakom vårat hus, så då blåser det nästan aldrig här. cypern även kallat, haha.
nu på kvällskvisten for jag och pappa ut och övningskörde i nya bilen och herregud vilken skillnad det var ifrån volvon. fick massor med motorstopp i början innan jag kom underfund med hur den fungerade. sen blev jag och bilen ett bra team. vi var på väg in mot flen, men då så ringde mamma vid golfbanan att maten var klar så det var bara att vända om.

alla jävlar jobbar ju nu typ, så känner mig helt ensam. men jag längtar till fredag&lördag, åååh vad kul det ska bli.