30 juni, 2009

kärlek till er.

jag är så glad att mamma finns, och just i såna här lägen när jag som mest behöver dig. bästaste mamman!
jag älskar dig så mycket <3

och mina vänner, ni är guld värda. vet inte vad jag skulle göra utan er. <3

solsolsol.

jag har nu varit hemma i några dagar och har hunnit med en del faktiskt.
på söndagen när vi kom hem, la jag mig lite i skuggan och sen i sista sekund bestämde jag mig att följa med och hämta emmy och patric i kholm då de kom hem från peace&love, för att sen åka hem till emmy. där badade vi och fikade. jag vill också ha en sjö precis vid huset!

igår for jag till stugan och träffade moster annica och mina småkusiner alma&elsa. ååh så kul det var. vi badade, åkte båt och åt/fikade. mycket mysigt. jag ska åka dit till strängnäs i några dagar efter jag har slutat jobbat och bara umgås med de där busfröna och annica som jag nästan aldrig träffar helt själv. :)
jag kunde inte sova, låg fan vaken till tre och vaknade vid halv sju av patric som åkte till jobbet. massa tankar i skallen. bortbort.

idag följde jag med mor&far till nyköping. pappa skulle hämta ut den nya bilen, audi a4, så jag och mamma gick på stan så länge. det passade perfekt, för jag hittade presenter till mina två vänner som ska firas på lördag och även ett linne till mig själv, tihii.
efter pappa hade kommit tillbaka åt vi i hamnen, mums! sen for vi ut till oxelösund typ och badade och solade. jag smörjde inte in mig, så det hettar lite i ansiktet. men får se om jag har bränt mig. brukar inte märkas förrän nu på kvällen.

nu luktar det grillat där nerifrån, mumsfilibaba!

29 juni, 2009

kroatien -09.

Jag lever faktiskt! kom hem hel ifrån kroatien. jag har haft det bra där nere i europa, eller både och kanske jag borde säga. ska berätta lite om vad som har hänt tänkte jag.

det började med en flygresa ner. bakfull som jag var, haha. men jag blev piggare när jag fick i mig lite mat på arlanda. flygresan ner var en katastrof. det var värsta ovädret i typ en timme så planet åkte lite hur som helst. och åksjuk som jag är, spyr jag såklart. det var den middagen. men men, vi kom ner, och då gick vi och la oss på hotellet.

dagen efter tog vi det mest lugnt, var lite på stranden osv. då var det i alla fall rätt skönt. vi fick även uppleva ett litet jordskalv. lite coolt faktiskt. kändes som att nån ruska om min solstol som jag låg på, haha. men som tur är, var det bara en liten.

dagen efter det var det inte så fint väder, så vi gick runt och strosade och kollade runt där i makarska (staden där vi bodde) på makarska rivieran. jag var lite småsur att det inte var nån sol.

vi åkte på en dagsutflykt på tisdagen till en gammal stad dubrovnik. då åkte vi även igenom kuststräckan i bosnien. så har varit i två länder på samma gång, tiihi. men fyyyyfaaan vilket väder! då längtade jag hem kan jag säga. det öste ner, haglade och åskade. och grejen är att kroatien är ett land där det inte brukar regna en droppe på sommaren, alltså väldigt solsäkert. men såklart fick vi skiten, haha.

men humöret steg dagen efter då det var sol. jippi! vi låg och gassade på stranden hela dagen, mmm.

sen de sista dagarna var vi ute på två öar, alltså två dagsutflykter. mycket fina öar måste jag säga. och mycket skönt med sol&bad!

har även träffat en del fina människor, som bor runt om i sverige. göteborgare, borlänge-bor, sundsvalls-bor mm. :)

så jag har haft en bra semester, men det är ändå skönt att vara hemma i sverige igen. jag trivs här på sommaren med mina vänner. :)

20 juni, 2009

såååå äre vaaaaaa.

hallåååååå där. jaaag levwer för fulllttt. har haft d et skiit kul ikvälll. mmmmm vad vi är rbaaa!

vi ses när jag kommemr hem, ska had et underbart i solen. mmmmmmmmm!

19 juni, 2009

midsommarafton.

Glad midsommar alla glada människor!

nu har solen spruckit fram mellan molnen. har regnat lite, men inget att bry sig om, tiihi.
hittills denna dag har jag hunnit med att packa och dammsuga lite. åt en liten sill-lunch med mamma och pappa. de ska fara iväg till julita och fira farfar senare, medan jag far till hällefornäs. där ska vi allt ha det mycket trevligt, eller hur tjejor? :)

och imorgon är det den 20 juni. då ska jag äntligen få lite sol, och kanske även lite färg på kroppen? kan ju hoppas. vi åker mot arlanda vid ett-tiden på dagen. vi ska hinna checka in på hotellet som ligger vid arlanda, för vi ska sova där när vi kommer tillbaka från kroatien. därför att vi har lite dåliga erfarenheter av att åka bil mitt i natten när man suttit i ett flygplan i flera timmar och är helt seg. åka i motsatta riktningen är ingen hit.

kanske hinner skriva lite inatt när jag kommer hem, eller imorgonbitti. om inte, så får ni alla ha en riktig bra vecka utan mig. gör ju inget om det regnar lite här hemma, tihii. jag kommer hem den 28, på söndagen.
seeya!

18 juni, 2009

en mycket regnig dag.

Usch, idag har jag heller inte gjort så mycket. eller har hjälpt till lite hemma med disk och matlagning osv, men inget viktigt, höhö. vi ska väl börja packa ner alla kläderna i väskor snart, eller så blir det imorgon. har inte direkt så mycket att skriva om.
imorgon är det midsommar. den kvällen ska jag spendera i hälleforsnäs. hos amanda grönis, tihii.
och dagen efter blir det ju att åka upp till arlanda och flyga lite. jag känner mig inte så taggad på att åka utomlands konstig som jag är. men det lär nog ändra sig. :)

klump i magen, hmm...

17 juni, 2009

3 days left.

ännu en dag med fint väder, så jag satte på mig shorts och linne. fast det är kyligare än vad man tror, men det är iaf fint. satt nyss ute och åt mormors köttbullar idag igen. får aldrig nog av dem, muums, tihii.
har även plockat fram lite vad jag ska ha med mig till kroatien som vi åker om 3 dagar till, herregud. jag har plockat fram typ 8 klänningar och massa shorts och sånt, så ja jag tror jag klarar mig i en vecka, haha. men man vet aldrig.
ska kanske ta mig en promenix till brevlådan och lite till och hämta posten. det är som så att våran postlåda ligger inte precis utanför dörren, utan vi måste gå några 100 meter, haha. jag vet, jag bor ute i skogen.
och ikväll ska vi grilla, mmm, jag är redan hungrig igen. eller i och för sig, jag är nästan jämt hungrig. haha. aaajaa, nu ska jag vandra nånstans.

16 juni, 2009

dagens planer färdiga.

Åh, vilken härlig dag att vakna upp till! jag älskar verkligen solen.

jag for in till flen vid ett för hade ju bestämt träff/möte med min handledare. och jag kom inte ut förrän efter halv tre, haha. men nu vet jag i alla fall vad allt innebär och så bestämde vi vilka tider som passade bäst. jag jobbar 2 veckor istället för 3 veckor, men jobbar istället fulla dagar. blir säkert jättebra. tror att det här kommer vara riktigt kul, och jag kommer få erfarenhet.
efter jag hade varit hos henne, gick jag och solade och väntade sen på bussen. köpte en glass medan jag väntade, tihii.
nu har jag ätit mormors köttbullar och är proppmätt. dem är det bästa jag vet, mummma!.

imorgon kanske jag ska träffa camilla, får se. måste packa också. eller i alla fall ta fram det jag ska ha med. inte gjort det än. fy skäms tessan!

15 juni, 2009

en mycket slö person.

Igår blev det en dag med bara massor med slöande. vaknade efter tolv nångång. blev väldigt förvånad att jag kunde sova så länge. men inte så konstigt när jag gick och la mig efter tre.
jag åt massor med god mat som blev över efter studenten. mumsfilibabba. det blev även en svensk ungdomsfilms-maraton med patric och emmy. vi kollade på i taket lyser stjärnorna, sandor slash ida och nån mer. mycket skööönt kan jag lova.
ungefär så såg min dag ut i går. somnade inte förrän vid tre.

idag vaknade jag efter elva och även idag åt vi massor med rester. mycket gott även idag, haha. nu är det nästan slut iaf.
jag har inga stora planer för dagen. det enda inbokade är att jag måste skriva om mig själv till den där finlandsresan i höst och så måste jag kanske börja kolla vad jag ska ha med mig till nästa vecka. herregud, vi åker om 5 dagar. 5 hela dagar. jag har faktiskt inte tänkt på det så mycket, men åh så skönt det ska bli. har hört att det inte ska bli så fruktansvärt fint här hemma, så då njuter jag ännu mer. mohahaha.

14 juni, 2009

en helg med roligheter!

Som sagt så har jag haft väldigt roligt hela helgen. alltså från torsdag-lördag/söndag. varit fullt ööös (haha) hela tiden.

Torsdag: då var det skolavslutning, woohooo. drog till ellen elfwén med alla andra flickorna och grillade där och hade det jättetrevligt. vi vandrade ner till sveaparken lite senare, men inte så mycket folk där, så vi fortsatte hemåt mot henne igen. en riktigt trevlig kväll :).

Fredag: Jag vaknade, och var helt söndertrött. gick runt som en zombie hela dagen. men sen fixade jag mig iordning och åkte i spöregnet till camilla. efter en stund tog vi bussen in till kholm. först köpte vi lite att grilla, sen gick vi till therese för att efter det fortsätta till elin. dit kom även kristin. vi grillade, drack och hade det urtrevligt :). vi vandrade ner mot stan efter elva nångång, men jag var tvungen att åka hem efter en liten kort stund där nere för att vara lite pigg dagen efter.

Lördag: Patrics stora dag!
jag var rätt så pigg när jag vaknade, konstigt nog. alvedon säger bara, tihii. fixade mig iordning för att sen fara iväg till kholm. först var det stipendieutdelning etc. i duveholmshallen. och sen sprang de ut! åååh så kul det var. och det bara kryllade av folk. hur många som helst.
de åkte runt med alla lastbilar på stan sen såklart, och jag blev så taggad. jag och anna vet i alla fall vad vi sp1 ska ha för musikanläggning sen, tihii. träffade på lite folk där på stan också som jag kände.
vi for hemåt runt tre, där man äntligen kunde hälsa på alla släktingar som jag inte hann där borta i kholm, haha.
vi åt massor av god mat och patric öppnade alla presenter. men sen hann inte jag, emmy och patric med mer. för de skulle iväg till kholm och jag till flen.
i flen var det ju "fest i flen", så jag mötte upp flickorna där. vi kollade på modevisningen. så duktiga så.
efter det var det markoolio som gällde, och det var bättre än vad jag trodde, haha. vi skrek, sjöng, hoppade, klappade händerna och jag satt på ett par axlar i några låtar tills vakten blev sur.
under resten av kvällen umgicks vi med folk, var i öltältet osv. mycket trevlig kväll flickor! :).
det blev en tur till kholm för att hämta patric och emmy, så ja, där fick jag se några studenter också.

13 juni, 2009

patric är stora pojken!

Jaahaa, nu sitter jag här. och har sommarlov! wohoooo. lite småbakis också på det. det är finfint! kan berätta om min helg typ imorgon när jag förmodligen är hemma igen.
idag tar patric min bror studenten, yeaaaaaah!. så ska strax fara in till kholm idag igen. kommer träffa typ hela släkten, gud vad kul :). sen ikväll in till flen med mina bruuuudar. vi har alltid roligt!
mycket utropstecken i det här inlägget märker jag, men äsch då.

11 juni, 2009

Sista dagen i skolan.

Jag vaknade för en stund sen, och nu ser jag att solen skiner igenom molnen. underbart!
Igår blev det en riktig flumdag. nästan alla flickor var helt crazy? hahaha, det var kul. jag var även endags-gravid också, grattis till mig.
-ska jag vara som alla andra, och stoppa upp den?

nej men vad gjorde vi? gjorde sista delen i spanska nationella, fick reda på betyg. urnöjd! hade lite svenska, där några redovisade och brandalarmet avbröt lektionen. fick stå och huttra ute på fotbollsplan. menmen, vi några gick och käka pizza, därav gravid-magen.
och ja, så såg väl dagen ut. gick och mötte mamma, så hjälpte jag henne handla lite (läs:mycket, jag höll på att döö). jag kom hem och var som sagt helt död, kändes som jag hade feber också. men sånt man får stå ut med när man är tvungen att stå på en fotbollsplan när det duggar och blåser och jag bara har en t-shirt på mig.

Och vet ni? - Idag är det SKOLAVSLUTNING! jag är glaaaaaaaaaaaaad. och ikväll bär det ju av till elfwén's place med tjejorna. mycket trevligt ska vi ha.

09 juni, 2009

nöjda tessan.

Wihooo, fick reda på min rapport om mänskliga rättigheter idag och fick MVG. fick då även reda på två slutbetyg, i samhällskunskap a och geografi a. och i båda fick jag högsta betyg. är jag nöjd eller? joråååååå.
hade bara spanska (där vi inte gjorde ett dugg, eller övade lite inför imorgon), nån paneldebatt som några treor höll i, om så vi inte ska göra i gymnasiet typ. sen prata betyg med janne. det var så min skoldag såg ut.
efter skolan väntade jag lite med stoffe, för att sen gå och sola lite. vandrade ned till mamma efter det och tog den där sprutan. när hon hade jobbat klart åkte vi och mötte pappa på systemet där de (vi) köpte alkohol för 1500kr. fast inte vi som ska dricka upp allt, tyvärr. hahah.

jag har så fruktansvärt ont i magen och har haft det i en vecka snart. och nej, det är inte mensvärk. jag har så ont så jag mår illa.. blää....

sova är skönt.

Det blev ingen engelska igår, så jag åkte hem istället med ett-bussen och la mig i soffan framför tvn och somnade. såklart. på kvällen hjälpte jag mamma med lite mat och pappa med att bära lite extra bord till studenten. oj, så hjälpsam jag är.
trodde att jag inte skulle somna p.g.a. att jag sov så mycket på eftermiddagen, men det blev inga större problem, tihii. var till och med trött när jag vaknade imorse? jag kan tydligen sova hur mycket som helst.

dagen idag börjar med det sista nationella i spanskan. eller ja, sista delen i muntliga. den där ursvåra som vi bara kommer sitta som fån och bara stirra på varandra för att vi inte fattar ett dugg i grupprummet. hahaha. lär bli kul.
treorna som har tagit studenten nu, ska tydligen prata med oss ettor och "råda" oss eller nåt. så då har vi ingen idrott. sen skulle janne prata enskilt med alla i klassen, så jag blir säkert sist och kommer få göra imorgon, så då går jag nog och solar och sen vandrar ner till mammsen och tar den där sprutan som aldrig blir av för jag skjuter hela tiden upp det, haha.

08 juni, 2009

760, bläää.

och så sitter jag här igen, i skolan vid en dator på 300-planet. tänk om jag skulle komma till skolan när alla andra gör. då skulle jag kunna sova en halvtimme till! nej, då måste jag åka med mamma och komma till skolan tio i åtta. fast i och för sig, om inte mamma jobbade i flen eller började typ sju, skulle jag få åka buss och gå upp till bussen, som kommer till skolan halv åtta. så ja, jag ska väl inte klaga. fast jag tycker att det är så dåligt att det bara är nyköpingsbussen som åker så tidigt, om alla andra bussar och tåg kommer in vid tjugo över liksom.

tror inte att vi kommer göra så mycket på lektionerna om jag ska vara ärlig. ganska onödigt att gå i skolan den här veckan, menmen. sen om vi har engelska, så går jag till mamma på vårdcentralen efteråt, så hon får ta den där TBE- sprutan på mig. den där mot fästingar.
annars händer väl inte så mycket. skulle vilja övnignsköra med pappa, men det kommer nog inte hända den här veckan, då de har så mycket att göra till studenten.

nej, nu tycker jag att de andra ska komma faktiskt!

07 juni, 2009

minst sagt uttråkad.

usch, jag är så himla uttråkad så det är inte sant. har inget att göra, så nu ligger jag här i min säng. kul.
imorgon börjar en ny vecka, och jag känner mig faktiskt positiv till det. för nu vet jag att jag inte har nåt kvar att göra i skolan, tihii.
måste nog sola nån dag i veckan, så jag får en liten grund till kroatien så jag inte bränner sönder mig det första jag gör. vädret i sverige verkar ju inte vilja bli bättre om man säger så.

röjning i lekstugan.

Idag blev det en riktig hemmadag, började med att jag låg i sängen i flera timmar och läste ur veckorevyn, tihii. så skönt med söndagar. gick upp och åt lite frukost sen begav jag mig ut till den lilla lekstugan och röjde ur den tills de där småttingarna ska leka där på studenten på lördag. och oj så rörigt där var, och jätteskitigt. men nu är det skinande rent där inne och det luktar jättegott. så duktig jag är!
annars idag ska jag inte göra så mycket, bara ta det lugnt. kanske kolla nån film och så och bara tycka allmänt synd om mig själv.
men alltså ooooh, jag vill också vara student! de festar ju fan varenda dag i princip och har det hur skoj som helst. men, två år kvar som sagt.

nu är det bara 4 dagar kvar till skolan slutar, då blir det lite tjejmiddag och så med lite flickor i klassen hos ellen elfwén på kvällen. men såg att det skulle bli regn då, men hoppas inte!. och jag hoppas verkligen att det blir fint på lördag också, då patric tar studenten. det behöver iaf inte regna och vara 10 grader.

06 juni, 2009

jag vill också.

Igår blev det som sagt skola och sen till nyköping. i skolan hade vi bara svenska, sen världens håltimme, där några av oss lyssnade på 9:ornas avslutningskonsert. tänker inte säga nånting om den, hahah. sen pratade jag med data-hans så jag fick sluta tidigare. fick då även reda på mitt slutbetyg i datakunskap. det kan inte bli bättre helt enkelt!
åkte sen hem med bussen, och sen for jag och mamma ner till nyköping med bussen (då kunde vi åka med samma bil som pappa hem). vi gick lite på stan, och jag hittade ögonbryns/frans-färgning, ett sött diadem och nagellack. när pappa hade slutat åkte vi ut till gumsbacken och köpte studentpresenter till patric, min bror. sen beslutade vi oss för att åka och äta på rhodos. mycket mums och mysigt!
när jag kom hem kröp jag upp i patrics soffa (han var såklart inte hemma som vanligt) och kollade på talang.

imorse vaknade jag och åt frukost. städade mitt rum och gick sen och duschade. camilla kom till mig när jag bara stod i morgonrock och handduk i håret, så hon fick vänta lite innan jag hann fixa till mig lite, tihii. vi målade varandras naglar och så innan vi for till flen och kollade på studenten. och oj, så taggade och sugna vi blev på att själva ta studenten! vi vill också. två år kvar är det. menmen. fy fan vad röj det kommer bli då!
vi gick och åt lite sen och sen for vi hem. när jag kom innanför dörren så ville mamma att jag skulle följa med dem, då de skulle typ lämna patric, åka till mormors bror som bor rakt över sjön vid stugan, där pappa skulle ro över båten till stugan. och sen skulle mamma och jag åka tillbaka till stugan och hämta pappa. lite rörigt, men aja. så det gjorde vi, och nu sitter jag här. ska laga mat till mamma och pappa sen, blir tacos i ugn. jag själv är inte så väldans hungrig faktiskt.
det är så konstigt, jag har mått illa flera dagar nu och inte haft nån riktig aptit. och ni som känner mig vet att jag är sån som nästan jämt är hungrig. så hmm...menmen, kanske finns nån förklaring.

05 juni, 2009

en fredagsmorgon.

sitter nu här i skolan. skulle egentligen vid den här tiden sitta och göra ett mvg-prov, men jag har helt enkelt inte övat och skulle ändå inte fixa det. så jag struntade i det. får nöja mig med vg.
ska försöka fixa med data-hans idag så att jag kan åka hem, har ändå ingen spanska, så har hål från tio till ett. sen slutar vi. och han sa förra gången att vi bara skulle prata betyg.
isf, åker jag hem, sen följer jag med mamma ner till nyköping där hon och pappa ska köpa studentpresent till patric. jag ska nog köpa ögonbrynsfärg och försöka mig på det där själv. får väl se hur det går egentligen, de kommer säkert bli svarta, haha.

imorgon blir det förmodligen att vara med camilla, vi ska kolla på studenten här i flen och kanske hittas på nåt annat med? ;).

04 juni, 2009

en till är klar.

är nu helt klar med den uppgiften om eu-valet. känns skönt. men ändå inte. men får duga, jag orkar inte med skolan längre. måste bara läsa den där jävla boken, har typ 180 sidor kvar och ska redovisas på måndag. jag dööör.

alltså jag har inga planer till helgen, känns rätt trist. nån som vill hitta på nåt kanske?. skulle vilja kolla på studenten, men får se om nån vill göra det med mig. det visar sig.

mamma och pappa har pratat om att åka till barcelona i höst igen, och då med mormor&morfar och patric&emmy. och jag såklart. känner mig inte jättepeppad, men blir säkert kul.

e-kuriren.

Var och hämtade tidningen nyss för fick tips av natalie att jag var med på förstasidan, och helt riktigt så var jag tydligen det, haha. jag ser helt mobbad och ensam ut men nathalie står precis bakom mig, haha. så heelt ensam var jag ju inte.

buhuu, jag har ont i magen och mår illa.. jag tänker inte göra det där matteprovet imorgon, för jag känner att jag ändå inte klarar det och har inte mvg-"kvalitéer". så känns bara onödigt.

en lugn hemmadag.

Jag blev hemma idag, första gången på väldigtväldigt länge. jag är jämt så plikttrogen, men nu kände jag att nu var det min tur. och verkar inte som att jag har missat nåt. lärarna skulle ju möta sp3 i nån slags fem-kamp och det skulle vi kolla på. i en timme. så kändes rätt onödigt. mår även illa och har ont i magen, så jag tog rätt beslut känner jag.
istället tog jag sovmorgon och har börjat på den där eu-val uppgiften som vi skulle göra. men jag vet inte vad jag skriva egentligen. det är ju så många frågor de har, så kan ju bara ta upp några för att det ska få plats på en sida. men men. hoppas jag blir klar idag.

ringde min handledare igår, och äntligen fick jag tag på henne. hon var urtrevlig! och det där jobbet verkar jätteroligt om jag ska vara ärlig. ska träffa henne vecka 25 och prata igenom mina tider och så ville hon träffa mig face to face. det känns jättebra.
var även och kollade på flens studentbal på hedenlunda igårkväll. har ju bara ett par km ner dit, så varför inte. alla var jättetjusiga! och tog massa bilder. som vanligt, tiihi.
blev även klar med engelskan, så nu är den inskickad. bara eu-grejen och boken kvar. känns som att allt börjar bli klart nu, skönt.

Grattis till Jocke som tar studenten idag också! :D

02 juni, 2009

sovmorgon.

Har nu sovit ut, eller ja jag vaknade först vid sex av mamma, men somnade sen om till nio ungefär. mycket skönt vill jag säga. fast har legat kvar i sängen sen dess, men nu har jag faktiskt gått upp och satt på mig idrottskläder. hoppas nån har med sig det vi behöver tills idag!

oooh, jag ringde min kontaktperson igår och idag. igår sa nån i växeln att hon var på "tjänstärende" och jag skulle ringa idag och imorse när jag ringde sa hon i växeln att hon hade semester och jag skulle återkomma imorgon. seriöst, om det står att man ska ringa mellan 1-5 juni, då ska väl hon förfan vara där också under de dagarna.

mina inlämningsuppgifter till skolan slutar:
Shakespeare-uppgiften (klar)
Engelska-uppsatsen om mina framtidsdrömmar på 2 a4 (börjat)
Eu-valsuppgiften på 1 a4
Läsa en bok och redovisa muntligt/skriva bokrecension.

Usch, jag måste plugga idag.

01 juni, 2009

so sweet.

Alltså seriöst, jag kan inte fatta att det ska bli värsta väderskillnaden från idag till imorgon. liksom idag är det 30 grader och inget moln på himlen, medan imorgon ska det vara typ 12-14 grader och regna. det går inte in i mitt huvud.
men i alla fall, nu sitter jag här efter att precis suttit på framsidan och ätit med mina föräldrar. måste passa på det sista man kan av solen.
skolan idag blev det mest att sitta ute i parken på framsidan av skolan med de andra flickorna i klassen. mycket skönt. de enda lektionerna vi hade var svenska och matte där jag inte gjorde direkt mycket. på svenskan lyssnade vi på när några redovisade. och ellen fyfan, inte bra att sitta vid samma bord som dig, haha.
nu på eftermiddagen när jag kom hem gick jag raka vägen till datorn och skrev den där shakespeare-grejen som skulle ha varit gjord för jag vet inte hur längesen som helst. men nu är den i alla fall klar och utskriven. sen började jag på den andra engelskauppsatsen. framtidsdrömmar. hur ska jag kunna få ned det på minst två a4? usch, kommer bara skriva massa blajjblajj för att fylla ut det, haha.
fick reda på att vi har sovmorgon till halv ett imorgon, wiiheoo! för vi ska ha muntligt i spanskan på onsdag istället. och då taggar jag till brännbollsmatchen mot killarna, det enda vi har den dagen. vi lär ju vinna, tjejer! taaaaggga.

nej, nu ska jag nog ta en bit av den franska chokladtårtan, mummma. fast att jag precis åt, men det struntar jag i, tiihi.

första riktiga sommarhelgen.

Sitter som vanligt här i skolan helt själv. skulle egentligen ha ringt min handledare nu på morgonen när jag har så god tid, men såklart så glömde jag numret hemma.
denna helg har varit jätteskön faktiskt.

i fredags gick vi ju i skolan, slutade vid halv två och jag åkte hem med med bussen efter nån timme. fixa och trixade när jag kom hem med ett och annat. sen gick jag och mötte camilla den lilla när hon kom med en annan buss. vi satte oss i solen och pratade innan alla andra flickor kom. när alla hade kommit som skulle komma, började vi direkt att laga mat. alla var vrålhungriga. och maten blev mumsmums!
vi pratade massor om både det det ena och det andra och sen gick vi in och sjöng singstar. hur kul som helst. höll på att dö av skrattanfall flera gånger, haha.
de åkte hem vid typ halv tolv och då gick jag till sängs.

på lördagen vaknade jag av att det var kanonvarmt i rummet, oh jag gick upp och åt frukost på altan. pappa och jag for in till trädgår'n och fixade lite. åkte sen hem igen och hjälpte till att packa lite för att sen fara till stugan. ingen hade varit där sen i höstas så man kan ju säga att gräset var upp till midjan typ, höhö. vi städade och städade. jag hade ansvar för dasset. det blev skinande rent. när jag var klar med den gick jag ner till bryggan och solade och lyssnade på musik. underbart skönt. somnade en stund också. det blev fika x2 och pizza denna dag, skapligt mätt man var. när vi kom hem tittade jag på robinson-finalen.

igår vaknade jag också rätt skapligt och gick även då upp och åt frukost på altan. duschade lite och så också, för att vara lite fräsch. sen ville emmy iväg och bada, så de tjatade på mig att jag också skulle med. så jag, patric och emmy for iväg till veckeln. jag som aldrig trodde jag skulle bada. men mitt första dopp iår blev den 31 maj!. till och med två gånger blev det, tihi.
det blev lite problem när vi skulle hem sen. bilen började gnissla jättemycket så vi stannade. och tydligen hade nåt gått sönder. så det var bara att ringa på pappsen så fick han bogsera hem bilen.
när vi kom hem blev det mors-dagmiddag, mumma. mamma fick också ett persikoträd av oss. lite häftigt ändå. trodde inte att det fanns i sverige liksom. men det gjorde det.
mamma fick också med mig på en promenad på kvällen. det var riktigt skönt måste jag erkänna.

så har min helg sett ut ungefär. :)