31 december, 2009

nyårsafton

idag är det nyårsafton. årets sista dag. tänker tillbaka lite hur året har varit, och ja, jag tycker faktiskt det har varit ett riktigt bra år. hänt en del saker. både bra och dåliga såklart. hade en ganska stor svacka i mitten av året, men efter det gick det bara uppåt.

så ikväll. då drar jag mig till malmköping där det händer grejer. jag är taggad och sugen på att ha kul. och det tror jag verkligen vi kommer att ha. kommer bli en bra kväll det här känner jag på mig.

var inne i flen och fixade lite förut, och nu ska jag nog gå in i duschen strax och fixafixafixa.

Gott nytt år på er alla!

29 december, 2009

jag älskar lov.

vad är det för dag idag? måndag? onsdag? nej det är ju tisdag. ungefär så fungerar min hjärna nu när det är lov. helt veckovild blir man. rätt skönt.

så, nu är julen över. firade det sista igår hos mormor&morfar med mina mostrar + familjer. så mysigt så. fick ännu fler julklappar, tihi.
var även barnvakt åt mina små kusiner i förrgår, då annica&robban skulle upp till sthlm över dagen/kvällen. det blev pulkaåkning, mycket bus osv. de små busfröna är helmysiga.

idag for jag ner till nyköping med mamma, pappa och camilla. blev att köpa en ny kamera, en grymt snygg nyårsklänning som jag blev kär i, 2 linnen, 2 strumpbyxor, 1 väska, diadem osv. vi åt även på rhodos. mysigt.

på torsdag är det nyårsafton! och äntligen vet jag vad jag ska göra. hade två alternativ förut. antingen midag och fest i kholm eller tjejmiddag i malmköping. det blir att vara hos anna :)

25 december, 2009

en härlig jul.

god jul på er allesammans. julen är i full gång. många tror och tycker att den är slut bara för att julafton är över, men det anser inte jag. både juldagen och annandag jul finns.
men i alla fall. jag hade en väldigt bra julafton. dagen började med att jag hittade ett paket precis utanför min dörr när jag vaknade. den innehöll två filmer. sen blev det fruksot, dusch och fix innan mormor och morfar skulle komma.
fast innan de kom, så gav vi patric och emmy deras julkappar, för de skulle vidare till hennes familj efter vi hade ätit.
dagen bestod av glögg, massor med julmat, kalle anka, julklappar, risalamalta (hur stavas det?) och massa prat. mycket trevligt!

mina julklappar än så länge:
2 filmer (sunes jul och australia)
3 böcker
presentkort på sf
presentkort på kicks
klänning
bh+trosor
strumpbyxor
sängöverkast
2 kuddar
benvärmare
5 handdukar (olika storlekar)
äggdelare
tomte

sen är det säkert något mer som jag har glömt.
är väldigt nöjd med det jag fick!

imorgon ska vi förmodligen till mormor&morfar. det är planerat så i alla fall. men det beror på vädret om det blir uppskjutet, för min moster och kusiner åker ju från strängnäs. så får se imorgon helt enkelt.

23 december, 2009

imorgon är det julafton.

nu är julen här, eller i alla fall snart. om snart 23 timmar är det julafton. så mysigt så.
men julen börjar lite tidigare för mig, för vi ska ha en liten minijulafton ikväll. farmor och farfar kommer hit, och då ska vi äta julgröt och lite smått och gott.
innan det ska jag fixa lite och dona här hemma.

igår var det ju julavslutning. gick och käkade lunch med anna, ellen f, julia och hennes bror och brorsbarn. efter det var det lite avslutning med klassen och våra mentorer. blev sång/låt-tävling. mitt lag kom tvåa. skiljde ett poäng. och min tävlingsinstinkt och vinnarskalle kom fram kan man säga. jag låter nog nästan mest i hela klassen, hahah. äsch, det är sån jag är.

var även sista träningen igår som sagt. blev en fin avslutning med fys, tack! haha. nej men vi hade det kul, alla var trötta.

22 december, 2009

jullov idag!

åh äntligen, idag får vi jullov! har känts lite surt att alla andra utom vi i flen redan har slutat. men men. sånt man får leva med. vi fick ju mer än en vecka mer sommarlov än alla andra så det är rätt så jämt.
så julavslutning idag, vad händer då? blir en lektion nu på morgonen sen håltimme enda fram till själva avslutningen och mentorsgrejset osv. det börjar inte förrän halv ett. så blir nog att gå och fika eller äta pizza andra dagen i rad, haha.
ikväll är det även sista träningen då det är ett litet uppehåll över jul och nyår. känns väldigt trist för jag får abstinensbevär av att inte träna just innebandy. blir ju inte direkt samma sak av att träna hemma. jag älskar verkligen den sporten. spelar ingen roll att jag inte är direkt den bästa i laget. det är så himla kul ändå.

alltså nyår, vad händer ?

19 december, 2009

jag är rastlös.

ännu en hemmakväll, vad är det här? inte så likt mig att vara hemma både fredag och lördag.
skulle egentligen ha fått lite trevligt och roligt sällskap ikväll, men det blev inte riktigt så. får bli snart.

jahapp, har i alla fall städat och pyntat som jag skrev. blev inte så mycket plugg som jag hade tänkt mig (som vanligt), så får bli att göra imorgon. oooh jag orkar inte. men nu luktar det i alla fall riktigt gott inne och julgranen är klädd. julafton, du är välkommen!

en lördag innan jul.

nu är det helg. riktigt skönt. men alla utom vi i flen har fått jullov, så det känns lite surt. gå två onödiga dagar till, men aja.
var inte så seriösa lektioner igår, så det kändes ändå skönt. men ändå onödigt. hade sovmorgon till elva, så mamma som var ledig skjutsade in mig. gick till ungdomsmottagningen innan vi började. sen var vi ekonomer med på ekonomi-treornas "lektion". vi kollade på komikern jeff. han som har alla dockor. jag garvade så mycket att jag började gråta. hahah. fick fika av satu också, mums.
sen var det bara historia kvar, och där var det bara utvärdering och betygsnack med ingela. kändes riktigt bra efter det hon sa.

när vi slutade gick jag och klippte mig, så nu har jag pottfrilla. nej så farligt är det faktiskt inte. toppade det bara, men det var en del slitet så det känns kortare.

igårkväll blev det att bara vara hemma. tittade på bonde söker fru och åt fajitas med mamma och pappa. jag blev rastlös.

nu är det dags för lite julstädning och samtidigt pynta. efter det måste jag plugga. fyfan!

17 december, 2009

träning.

träna snart, och jag har ont i magen. får se hur det hela slutar. min kropp brukar bli lite konstig ibland när jag tränar. kan få jätteont i magen och må illa som ett as. inte skönt alls. hoppas inte på det idag.
på tal om innebandy, så har vi ju fått 2 damlag nu. eller vi kommer att spela i två divisioner, i tvåan och trean. känns bra, så att alla får en chans att spela. jag själv kommer att spela i tvåans serie.
det här blir nog kanon!

fick beröm av kicki idag, så jag blev så glad, tihihi.
var även på en "föreläsning" på eftermiddagen om fördomar osv.

imorgon måste jag till ungdomsmottagningen, det är verkligen ett måste! mina minipiller tar slut på söndag...

091217

igår hade jag idrottslektion med tjejerna i klassen. och media. det blev innebandy såklart, och det kändes som att alla tyckte det var kul. vi har sån bra stämning på våra idrottslektioner och det är härligt! sen att kicki inte kollade någonting är ju en annan femma, men hon visste tydligen vad jag gick för och att jag klarade av det. så jag hoppas verkligen på mitt mvg i slutbetyg.

nu är det totalt 3 och en halv skoldag tills vi får jullov. känns riktigt skönt! men har fortfarande plugg jag måste göra så det känns lite mindre roligt. det jag mest fasar över är engelskan som ska vara klar på måndag. så jäkla mycket text så det är sjukt. menmen, blir att sitta i helgen och göra lite.

jag är lite så där småpirrig i magen. känns härligt men ändå läskigt.

15 december, 2009

OBS: tråkigt inlägg.

just nu sitter jag och gäspar. är så jävla trött. mina ögon är typ svullna. så trött är jag.
men det är bara att stå ut, en vecka kvar!
har lite inlämningar som jag måste fixa innan jag tar jullov också. kulkul. slutar ju även en kurs nu vid jul så ja.

men har i alla fall ingen labb idag, så det är positivt. kommer hem liiite tidigare. då ska jag sova, mmmmm.

13 december, 2009

fest igår.

jag mår som jag förtjänar idag kan man säga. blev nog nåt glas vin för mycket igår. men äsch, jag hade kul!
kvällen startades hos ellen eriksson med isa och anna. vi hade det trevligt. det var bra stämning. vi satt vid köksbordet och lyssnade på spotify, drack och umgicks. sen for vi vidare till mellösa senare på kvällen. det kändes som att det var väldigt mycket människor där ändå. visste ungefär vilka hälften av folket var. men det är trevligt med lite annat folk också. så en helt okej kväll!
idag är det söndag. vaknade upp med sminket kvar och ingen nattandställning på.
ska nog börja planera min idrottslektion idag som jag ska ha på onsdag. då blir det innebandy såklart!

12 december, 2009

lördag=sovmorgon.

det var riktigt skönt med sovmorgon imorse kan jag säga. gick inte upp förrän efter tolv. sen har jag bara legat framför tvn och jaa, slöat helt enkelt. tänkte kanske plugga lite, men jag känner liksom ingen lust till det. så nej, det lär nog inte bli något pluggande idag.

men taggad, det är jag! känns som att det kommer bli en riktigt bra kväll. känner det på mig.

11 december, 2009

idol.

och erik vann! det gjorde faktiskt min kväll, haha. ringde och röstade två gånger. eller mamma ringde en och jag en. och hans flickvän var jättesöt tyckte jag.

jag är nervös. men vet inte för vad? hmm....
ska kanske kolla på nån film eller nåt. får se vad det blir.
sebbe är en riktig mupp, bara så ni vet. hahaha! men han är bra ändå, min vän.

och jag är bara helt speedad. speedad och nervös. bra kombination?

älskade fredag.

idag är det fredag (som alla vet) och det är så otroligt skönt. hade bara spanska idag och en kort lektion som bestod historia där vi redovisade våran teater. sen kom vår biträdande rektor jonas och snackade med oss. har ju varit rätt så mycket om en viss lärare och den personen är även min mentor. skoldagen avslutades med lite lucia av estetarna.
det var tänkt att jag skulle gå och klippa av mig lite hår idag, men lina var tydligen ledig på eftermiddagen så där sket det sig. då gick jag och julia till violen och fikade istället. det var jättemysigt! satt där säkert över en timme. sen gick vi till ica och till hennes mormor. efter det for vi båda åt varsitt håll med varsin buss.
ikväll blir det fredagsmys med mamma. blir såklart att titta på idol. idolnörd som jag är! och säger bara en sak: ERIK.
imorgon är det paaarty som gäller. tror och hoppas det kommer bli grymt kul!

10 december, 2009

då var det dags igen.

jag skäms. det var två veckor sen jag skrev. måste bli lite bättre på det här. eller så lägger jag bara ner bloggen? det överväger lite faktiskt.
vad har hänt då sen sist? inte så mycket faktiskt. plugg, innebandy och vänner är vad som tar upp min tid. förra helgen blev helt lugn. umgicks med camilla den lilla på fredagskvällen. på lördagen umgicks jag med julia och anna. vi tittade på en innebandymatch, gick på bio (som förövrigt var ritkigt bra) och åkte hem till julia efter det.

just idag är det bara 2 veckor kvar till julafton. helt otroligt. men ändå skönt. julen är mysig. och jullov är så välkommet.
idag ska jag förmodligen åka och handla de första julklapparna. men jag har ingen aning om vad jag ska köpa. och jag kommer bli pank. men det är så det är, hehe.

tänkte skänka stoffe en extra tanke som ligger på sjukhuset för tillfället!

26 november, 2009

grått.

idag är det torsdag. en torsdagmorgon som är grå och tråkig. men har hört rykten om att solen ska kika fram mellan molnen idag. hoppas på det.
går hela dagen i skolan idag, slutar inte förrän tre. men imorgon blir det ännu värre, för då slutar vi skolan tjugo över två. det är ju inte så farligt. men sen måste vi stanna kvar och laga guatemalsk mat till spanskakvällen som är samma kväll. men jag ska smita till hammarvallen där jag har match. har inte frågat carmen om det är okej än, men spelar ingen roll vad hon säger. för innebandy är viktigare än spanska. enligt mig.
och när jag kommer hem ifrån matchen blir det att fira mamma som fyller år. farmor&farfar är förmodligen även kvar då så ska vara lite social. blir en lång dag alltså!

24 november, 2009

lite dålig så där.

vad alla håller på och klagar hela tiden om att de har så ont efter svinissprutan osvosv. jag gnällde nog hälften, om inte överhuvudtaget för nån månad sen då jag tog den. menmen. jag kanske är tuffare, tihihi.

jag har i alla fall varit hemma idag från skolan, för som jag skrev igår morse mådde jag inte alls bra. och det gjorde jag inte imorse heller. har haft sådan huvudvärk och ont i mellangärdet. mellangärds-ontet har gått över men inte huvudvärken. fast ska gå till skolan imorgon, för ska ju redovisa på naturkunskapen.

är tydligen match på fredag. den blev flyttad från nästa helg till den här helgen. jag som tyckte det var kanon att den var nästa helg. menmen. får försöka lösa det.

23 november, 2009

måndag igen.

helgen har varit lugn. nästan för lugn för min smak. jag, patric och emmy var själva hemma, för mor&far var uppe i sthlm. gjorde inte så mycket. åt en riktigt god middag som vi tillagade och så åkte vi in och discobowlade, haha. jag kom sist.
blev inspirerad av ellen som skrev att hon hade kollat i gamla fotoalbum, så det fördrev jag tiden med nån timme. så himla kul. tänk om man hade sånt nu för tiden, fotoalbum. istället har man alla bilder på datorn och det blir inte lika roligt att titta på dem. än att krypa upp i soffan och bläddra i de stora albumen där det står text bredvid bilderna och man kan minnas.

igår var det match som gällde. vi mötte kholm i kholm dessutom. och vi vann! så jävla bra. 1-7 blev det. suveränt. nu måste det minst bli oavgjort när vi möter södertälje om två veckor som är sista matchen innan juluppehållet. annars är det inte lika kul.

jag har ont i huvudet och ont i mellangärdet. vet inte varför. menmen, har utvecklingsamtal i eftermiddag med min mentor jesper. fyfan säger jag bara. sen ska jag följa med mamma till hennes jobb och ta sista gardasil-sprutan. får se om jag kan göra det nu när jag har ont i huvudet osv.

19 november, 2009

torsdag.

veckan har gått fort. riktigt fort. det är redan fredag imorgon. tycker jag är väldigt skönt.
har varit en helt vanlig skolvecka. men var hemma igår, för mådde inte speciellt bra. så tog det lugnt och gjorde klart naturkunskapsarbetet som egentligen skulle redovisas idag. men fick reda på att de har flyttat fram det till nästa vecka. ändå skönt att vara klar i god tid för en gångs skull, hehe.

i helgen, vad händer då? ryktades om en kväll i kholm på lördag, men får se hur det blir med det. och på söndag är det krig som gäller. match mot kholm! vi måste och vi ska vinna.

16 november, 2009

åh vad jag älskar måndagar.

nu är det måndag igen, som det alltid blir efter en helg.
har varit en riktigt skön helg. blev vinst i fredags, wohoooo. 7-4, och jag gjorde mål. sedan drog jag och julia vidare och hämtade upp ellen efter hon hade slutat jobbat och for vidare hem till anna. våran husmor. eller hon är nästan en husmor, hehe. hon (hennes mamma) hade lagat en jättegod middag som vi vräkte i oss. var så himla mumsigt. sen kollade vi på film och bara hade det jättemysigt. åkte hemåt runt ett.
på lördagen var jag bara hemma och tog det lugnt. gjorde engelskauppgiften, annars slöade jag. blev filmkväll och tacos med mor och far.
igår var släkten som sagt hemma hos oss och firade mamma och pappa. vi åt smörgåstårta och äppelkaka, muuuums.
och nu sitter jag här i skolan. har sovmorgon till halv tio egentligen men jag glömde historian i skåpet så tänkte att jag skulle plugga lite, ifall vi skulle ha nåt läxförhör eller vad det var.

i eftermiddag ska jag till tandregleringen så ska min älskling titta mig i munnen. usch vad jag hatar honom! fast han kan vara lite smårolig ibland. och då känner jag mig lite tvingad att skratta.

12 november, 2009

snart helg, jag längtar.

sitter i skolan och väntar på flickorna och att vi ska börja. nu kom det en hel flock med folk tydligen, hehe.
börjar dagen med psykosocialt arbete, och därefter företagsekonomi, nk och sist engelska. sen får jag åka hem.
ikväll är det träning som gäller. vi måste bli taggade inför matchen imorgon. tycker det är lite dåligt på den fronten faktiskt. som sagt, match imorgon. hemma på hvallen kl 19 och motståndet står gnesta för. kom och kolla dååååå!
sen blir det nog tjejkväll hemma hos anna.
på lördag måste jag plugga, buhuhu.
och söndag kommer släkten hit och vi ska käka smörgåstårta, mmm, yammie. de ska fira mamma och pappa.
ungefär så där kommer det att se ut. sen så ändras det alltid nåt och läggs till nåt.

11 november, 2009

rumpont.

jag har ont i rumpan, aaaaaj. suttit för länge skulle jag tro.
kom hem tidigt idag, så då gjorde jag psykosocialt-inlämningen. sen lade jag mig i soffan och tittade på tv. somnade såklart. så där låg jag i flera timmar och drömde. att man kan vara så trött. men beror nog på de sena träningarna och skolan.

hahah, flen är rätt patetiskt ändå. flensdissen, sms-gossipgirl och nu flens gossip girl-bloggen. kan inte mer än skriva: hahah.

julia, du är bra! och jag tycker så mycket om dig.

full fart.

usch vad dålig jag har blivit på att skriva i bloggen. men det känns som att den inte är prio ett.
i alla fall så har vi ju börjat skolan igen efter lovet. faktiskt gått en och en halv vecka redan. fast det känns som att lovet var för 8 veckor sen. har fått reda på massor med prov och inlämningar som vi hade precis innan lovet. och fick allt mellan g+ till mvg.
men inte får vi vila för det, nej nu har vi ändå massor att göra. jullov, jatack!

annars har det inte hänt så mycket. i helgen tog jag det väldigt lugnt. var riktigt skönt! längesen jag var hemma både en fredag- och lördagkväll. på söndagen var det match som gällde uppe i södertälje och sen fara vidare till mina småkusiner i strängnäs. var även pappornas dag, så såklart firade vi honom också.

åh, jag ville inte vakna upp imorse. drömde en sån fin dröm.

31 oktober, 2009

party och innebandy.

torsdagskvällen var grym enligt mig. jag hade i alla fall väldigt roligt.

igår var det då match, och ja, vad ska man säga. domarna sög. de var under all kritik. helt sjukt. tror att nästan alla i laget blev skadade på något sätt, så som torshälla höll på. aja. bara att gå vidare. nästa helg är det telge, den måste vi ta!

och idag var jag i hvallen igen. det är som mitt andra hem. spenderar mycket tid där iaf, haha. var där och kollade på när herrarna utklassade kärrviolen med julia. roligt att titta på.
ikväll blir det att bara vara hemma skulle jag tro. har inget planerat.

jag dör, på måndag är det skola!

29 oktober, 2009

tonight's gonna be a good night.

ikväll är det party som gäller. jag är inte jättetaggad nu, men snart så.
har dåligt samvete att jag inte kommer på träningen ikväll, men markus sa att det var okej, så jag hoppas verkligen att det är det.
blir som sagt party ikväll, och kvällen börjar här i flen med en lånad lägenhet. perfect! glider sedan vidare till mellösa.

igår var jag i sthlm med anna, julia och ellen elf. vi hade det trevligt! jag och anna blev frustrerade att vi inte hittade någonting i början, men som tur var så hittade vi lite kläder senare. jag hittade en klänning tills ikväll, grr. köpte även en kofta, t-shirt och vantar.

imorgon är det även hemmamatch. det ser jag fram emot. innebandy <3

27 oktober, 2009

pappas dag.

idag är det tisdag den 27 oktober. det betyder: lov, pappas födelsedag, träning, ta det lugnt, kolla på film.
ikväll blir det att fira pappa som fyller 42 år idag. blir god och mysig middag med familjen och paketöppning. sen återstår träningen.

imorgon ska jag upp till sthlm med några brudar. ännu mer shopping! me like.

jag känner mig ständigt nervös och har en klump i magen. varför?

25 oktober, 2009

jag gör så gott jag kan.

matchen igår var allt annat än lugn. massor med utvisningar, tjafs osv. kan säga att det var inte den lättaste matchen att komma in som lagkapten i. resultatet blev 3-3, men vi bör ha vunnit egentligen.

nu idag blir det ännu mer innebandy, fast jag sitter på läktaren med mina girls istället. trevligt!

det här lovet tror jag kommer bli alldeles jättebra faktiskt, tihi.

24 oktober, 2009

lovet har börjat.

nu är det lov och det är så himmelskt skönt och efterlängtat. har haft det riktigt hektiskt de här två sista veckorna. men nu är det över. har hänt lite sen sist jag skrev så tänkte ta upp lite.

har varit informatör i onsdags, torsdags och fredags. och det var förvirrande, intressant, uttråkande och ja lite blandat. kom massa elever från olika skolor, så då skulle jag och tre andra från klassen som också är informatörer representera sp.

jag har gått och blivit lagkapten för laget också. väldigt chockande och nervöst kan jag säga. sandra vår f.d. lagkapten sa upp den titeln i måndags pga vissa saker. i tisdags när jag var borta ifrån träningen kom mina medspelare och mina tränare fram till att jag skulle passa jättebra som lagkapten. då frågade de mig om jag skulle vilja bli det. och jag som aldrig ens har tänkt tanken blev riktigt chockad, men ja, klart jag ställer upp. och nu ska jag göra mitt bästa att vara en riktigt bra lagkapten för mitt lag! det är ett stort ansvar.

och ja, från det ena och det andra så var jag i sthlm igår efter skolan med camilla, sara och johannes. vi shoppade osv. roligt hade vi det. särskilt på tåget hem, haha.

idag är det match! trosa står för motståndet. vi ska kämpakämpakämpa. och jag vill verkligen ge glädjande besked till våra tränare som tyvärr inte kan vara med.

19 oktober, 2009

nuärekväller.

jahaja, nu har det gått en tid sen sist. och helg har det varit också minsann.
började helgen med att spela match på fredagkvällen mot nykvarn. blev förlust med 1-2, fast vi vann skottstatistiken med 35-16, så ja. lite surt att deras målis var grym och vi aldrig fick in bollen. men vi spelade ändå en bra match. den kvällen avslutades med lite idol och mys med familjen.
på lördagen pluggade jag i några timmar. blev jättefrustrerad och stressad när jag upptäckte att inte word funkade på nån av datorerna här hemma. men datageniet daniel är bra att ha till hands då. så då började jag skriva på min historiaartikel.
mot kvällen var det bara att börja fixa sig osv, för att dra vidare till malmköping. där var det party som stod på schemat. började hemma hos anna, sen drog vi vidare mot stadshuset där det va lokalfest. helt okej.
i söndags (igår) gjorde jag klart min artikel och pluggade lite till administrationsprovet som jag hade idag. sen blev det en riktig tv-kväll med både one tree hill, gossip girl och ensam mamma söker, mmmm.

och nu är det en ny vecka, och bara några dagar till lovet. gud så skönt! ska även vara informatör några dagar den här veckan. så lär inte hinna plugga nånting på onsdagen. menmen.

nu ska jag försöka sova. jag kan inte det som vi ska kunna till provet imorgon i psykosocialt. oooooh. aja.

14 oktober, 2009

lärarna tror att vi bara har deras ämne.

nu är det mitt i veckan, och det är fullfart.
har sjukt mycket i skolan de här två veckorna innan lovet. ska rabbla upp det, så att jag själv har som en liten kalender, hehe.

fredag: prov i svenska B och muntligt förhör i spanska.
måndag: prov i administration och lämna in historiaarbetet.
tisdag: prov i psykosocialt arbete.
torsdag: prov i engelska B, lämna in inlämningsuppgift i naturkunskap B som vi inte ens har fått.
+göra labbrapport, göra flera uppgifter i företagsekonomi A etc.

då kanske ni förstår att jag är lite smått stressad.

ska bli så otroligt skönt och välbehövligt med en hel veckas ledighet sen.

11 oktober, 2009

match igår.

och nu är det söndag igen. jag älskar verkligen söndagar. eller ja, både och. men att det är en sån där dag där man bara tar det lugnt och inte gör ett enda dugg. sen är det ju inte så kul att det är skola dagen efter, men så är livet.
såå, vad har jag haft för mig då i helgen? jo, jag spelade match igår med mitt lag. mot strängnäs hemma på hammarvallen. vi vann med 5-3! fyfan så skönt med 3 poäng. vi är bra grymma. och jag fick spela min premiärmatch som center. gick rätt okej ändå.
på kvällen kom mina grabbar sebbe och fredrik. lite spontant så där. vi kollade på fotbollen, åt räkmacka och snackade.
och idag har jag gått runt med nattlinne, morgonrock och tofflor nästan hela dagen. inte förrän nu jag har bytt om. otroligt skönt. kollat lite repriser på tv.

imorgon är det en ny vecka. hoppas på en bra vecka.

09 oktober, 2009

helgen har bara börjat.

ligger här i min sköna säng. haft en hemmafredagkväll. längesen. åt tacos och tittade på idol med mamma och pappa. mysigt. fast känner mig lite rastlös.
idag redovisade min grupp på svenskan. vi spelade upp en teater från antiken. gick väl rätt hyfsat. fick bra kritik osv.
imorgon är det match som gäller. första hemmamatchen. egentligen får jag inte spela för mamma, men det struntar jag i.
annars vet jag faktiskt inte vad som händer i helgen. tar det lite som det kommer.

fick reda på igår att jag ska få vaccinet mot svinis på måndag. är den första som får det, eller ja, en av de första. jag är ju prio ett.

07 oktober, 2009

lite själv så där.

sitter här i skolan, själv. som alltid när jag kommer hit. riktigt trist kan jag säga att det är. men sånt man får leva med. de andra får ju lite mer sovmorgon än mig.
var på träningen igår, och jag säger bara att det är en lagsport och då kan väl alla vilja samarbeta och stötta varandra. en del gör det mer än andra...
och idag ska jag fara till malmköping och vara informatör på malmaskolan. inte så svårt egentligen. bara att försöka svara på deras frågor och försöka få hit dem till pw.
vi kommer tillbaka runt ett, och då ska camilla och jag fara in till etuna. ska bli kul att umgås med henne! <3
kommer bli en bra dag. bara att jag stukade foten igår på träningen, så den gör svinont. men sånt man får leva med.

05 oktober, 2009

en sjuk tjej är hemma.

nu har det varit helg igen, och jag är sjuker.
men det har hänt saker för det.
i fredags åkte jag till hnäs med ellen, isa och marcus. där var det lite partaj i en etta. rolig kväll tycker jag allt.
på lördagen blev det att gå upp innan åtta och fara ner till oxelösund där det var första seriematchen mot onyx. slutade 0-4, men det var helt klart ojämna siffror.
efter det åkte jag, mamma och pappa ner på stan i nyköping och jag shoppade lite. hittade ett par jättesköna och snygga vinterstövlar, en tröja, kjol och strumpbyxor.
på kvällen var helt död, och det var underbart skön med en hemmamyskväll för en gångs skull.
fast på söndagen blev det upp igen då hela familjen åkte upp till ikea i kungens kurva. jag tycker faktiskt det är jättekul att gå där och hitta lite smått och gott.

och idag är jag sjuk, jippie! eller inte. ont i halsen, ont i magen och helt enkelt mosig. blev att vara hemma och inte bli allt för sjuk.

30 september, 2009

tycker inte om min tandställning.

oooooh, andra dagen jag har min tandställning och den har redan gått sönder.
det var att jag skulle dricka ur min vattenflaska på träningen och hade ganska bråttom som vanligt. så jag körde in den i munnen (inte snusk) och sen när jag skulle dra ut den så fastnade den i tråden som sitter över mina framtänder. så den typ for ut flera meter. nej men den sitter i alla fall nästan utanför min mun.
så mamma ska ringa och försöka få en akuttid så de får fixa till det.
egentligen ska det väl inte vara så lätt att förstöra den? herregud.

29 september, 2009

orolig.

marcus, jag tänker på dig. vill att du ska må bra!

varje helg kan vara så här.

den här helgen har varit så himla bra, åååh!
började i fredags med studiedag. gjorde engelskan osv (kan man skippa). sen drog jag mig neråt vadsbro till pia med camilla, fia och malin. där vi hade det riktigt trevligt med ölspel, idol och musik.
sen blev det att åka till sköldinge där natalie stod för festen. riktigt trevlig kväll!

i lördags var jag heldöd när klockan ringde tjugo över sex. bara att knalla upp och stå på amazonplan med fia larsson och andrea, och sälja korv. vad gör man inte för laget liksom? åkte hem vid halv tolv ungefär.
sen blev det fixfixfix.
camilla kom vid halv fem, sen drällde de andra in lite eftersom. även denna kväll blev kanon! minus lite saker.
för att se bilder, se fejjan och bdb.

i söndags var jag också död. men blev pigg på träningen. hade nämligen fysträning med putte pettersson i brottarlokalen. riktigt roligt och jobbigt!

24 september, 2009

hörde jag skål?

i helgen blir det ööööööös!
fredag: fest
lördag: fest

mmmmm, I love it!

23 september, 2009

så eeere.

helgen blev riktigt lyckad.
som sagt blev det pizza och bio med tjejerna på fredagen. så mysigt och roligt så. somnade som en stock sen.
i lördags förmiddag åkte jag till hnäs med mor och far. gick på lager osv. åkte sen vidare till etuna. hade det riktigt trevligt och mysigt. blev hemskjutsad senare på kvällen.
och sista dagen av helgen blev det träning och lite läsning.

i helgen blir det kanoooon! och är även ledig på fredag, woohoo.

18 september, 2009

äntligen helg igen.

så där. nu har en till skolvecka gått mot sitt slut och det är helg som väntar. gud så skönt uttrycker jag det.
händer inte så mycket i mitt liv på vardagarna. går i skolan. skrattar och umgås med mina vänner där. pluggar lite halvt när jag kommer hem. och sen träning. julia har även börjat i laget, så himla kul!

har precis varit på lager 157 med mamma. hittade inte så mycket, men kom i alla fall hem med två linnen och två trosor. trosorna fick jag av mamma, tihih.
ikväll ska jag äta pizza med julia, anna, karro och sara. sen ska vi gå på biopremiären av flickan som lekte med elden. kommer bli riktigt bra.
resten av helgen får jag se vad som händer. finns ett par alternativ. och så måste jag läsa den där förbannade engelskaboken, uuusch.

patric, min bror, är även med i ekuriren idag!

15 september, 2009

yeyy!

och jag måste bara säga/skriva att när vi kom hem och jag kollade igenom posten så såg jag ett brev från postkodlotteriet. jag frågade om jag kunde öppna det för trodde det bara var reklam. men gud nej, det var det verkligen inte. i det brevet stod det att vi hade vunnit 10 000 kr. herregud!

barcelona 09.

nu är jag hemma igen! eller ja, jag har varit hemma några dagar nu.
tänkte berätta lite vad som hänt där nere.

Onsdag: blev väckt innan fyra på morgonen för att åka till skavsta runt fem. det gick bra osv. och jag mådde faktiskt inget dåligt på planet helt otroligt.
när vi kom ner till spanien var det varmt och skönt. precis som jag vill ha det.
vi tog en buss, sen tunnelbana för att komma till vårat "hotell". den ligger helt perfekt, för man kan inte bo mer centralt än vad vi gjorde, tihi.
på eftermiddagen gick vi ut och åt mat. alla var vrålhungriga. efter det började vi vandra ner mot stranden. mormor gick inte så fort så det tog sin lilla stund.
var där nere nån timme och vi badade. så himla skönt.
på kvällen gick vi ut och åt osv.

Torsdag: fortfarande jättevarmt ute, runt 30-35 grader och blå himmel. mmmm, tessan trivdes. det här blev en dag med massa sevärdheter. vi åkte tunnebana runt, och visade de andra det vi ville att de skulle se (jag, mamma och pappa var ju där förra året). vi åt tre rätters lunch och gick runt och tittade lite i affärer. det fanns så himla fina kläder. och priserna ligger ungefär som i sverige.
på eftermiddagen gick jag, mamma och pappa ner mot stranden och låg där några timmar. jag fick massage, mmm. patric och emmy kom också ner sen.
på kvällen hittade vi ett stort torg med massor med restauranger. jättemysigt. så där satte vi oss och åt.

Fredag: den här dagen var vi riktiga turister. för vi beslutade att vi skulle åka en sån där turistbuss. egentligen skulle bara mormor och morfar ha gjort det och vi åkt ut till camp noi. arenan i barcelona. men det var stängt för det var deras nationaldag.
så vi åkte runt. hoppade av vid den fina parken på höjden där man ser ut över hela staden osv.
på eftermiddagen gick jag, mamma och pappa runt och tittade i köpcentrumet och satte oss på en gräsmatta och lyssnade på ett band.
på kvällen gick vi ut igen, som alla andra kvällar.
åt god mat osv. sen fick jag, patric och emmy för oss att bli avmålade i sån där karaktyrmålning, eller vad det heter. och herregud säger jag bara, hahaha.
sen gick jag ut med de ett tag.

Lördag: nu återstod bara resan hem. och min frukost blev en big mac meny på mcdonalds på flygplatsen klockan nio på morgonen, haha. fattar inte att jag fick i mig den. men är man hungrig och sugen så är man.
vi kom hem runt fyra sen.

nu tog jag det bara i stora drag. inga detaljer här inte. men ändå blev det rätt så mycket.
men resan blev lyckad tycker jag!

08 september, 2009

barcelona, here we come.

nu är jag färdigpackad, eller ja, bara necesären osv som ska packas imorgonbitti/natt. föööör, imorgonbitti far vi till España. Det blir jag, mamma, pappa, bror, emmy, mormor och morfar. trevligt!
kommer hem på lördag igen. så händer det nånting då, så säg till mig.

06 september, 2009

firande, besök och slöande.

jaha, nu är det söndagskväll och helgen har bara rusat iväg. som vanligt.
igår for jag och min familj till julita och fira farmor som sagt. massa släkt var det där, så roligt att träffa dem. jag var faktiskt pigg till att börja med, men sen smög sig tröttheten på mig och jag fick ont i huvudet när ljudnivån låg på max och alla skrattade som tokar.
vi åt iaf god mat och fikade.
när jag kom hem, kom sebbe och fredrik efter ett tag. vi hade det riktigt bra. jag dog flera gånger om pga. mina skrattanfall. jag var övertrött. hahaha.
när de åkte hem runt två la jag mig i min säng och var skitskraj för vi hade sett slutet av första saw-filmen. jag tycker inte om skräckisar.
men sen somnade jag så gott.

idag har jag inte gjort ett enda dugg. har varit så himla trött. mest gått runt och slöat.
imorgon är det skola och jag har sovmorgon. mamma är sjuk så hon ska vara hemma från jobbet och då har hon lovat att skjutsa in mig. så snäll så.

05 september, 2009

det blir aldrig som man tänkt sig.

oj, nu är det helg, och det är så jäääävla skönt.
igårkväll blev det inte precis som vi hade tänkt oss, but we like it. började med att jag åkte till valla till camilla, sen for vi vidare in till kholm. gick och åt osv. sen kom johan och emelie som vi skulle gå på bio med. skulle ha blivit två till men nej tydligen inte. så ja, jag och camilla satt på bion i typ 10 min innan johan (en annan) ringde och vi drog på fest på norr istället, haha. fyyyyfaaan. korvfest eller vad. men kom faktiskt några tjejer till sen. kan säga som så att jag mådde inte allt för bra ett tag, men det ordnade upp sig, haha. behöver verkligen inte gå in på detaljer.
men kvällen blev bra! riktigt bra.
camilla följde med hem och sov här. vi har det så jävla bra tillsammans, du och jag!

nu idag mår jag faktiskt bra, helt otroligt. ska åka till farmor&farfar i julita om nån timme och fira farmor som fyller 65. sen ikväll kommer sebbe&fredrik. blir nog en bra dag/kväll det här med!

01 september, 2009

så kan det vara ibland.

tisdag idag. och har 4 sovmorgnar den här veckan, mmmm. det tycker jag om. och imorgon slutar jag tio i ett. tralala.
tror nog ändå att det här året kommer bli tufft, men jag ska kämpa.

idag har jag inte mått så bra, alla kan ha såna dagar. vet inte om jag håller på och blir sjuk eller vad det är. hoppas inte.
har en ständig klump i magen. nästan gråtfärdig. vet inte vad det är.

men ikväll har jag träning, det känns härligt. sen tid dock, så jag lär vara död imorgonbitti.

30 augusti, 2009

helgen som varit.

nu har den här helgen gått. den har varit rätt så bra faktiskt.
i fredags hände det inte så mycket, jag var bara hemma och slöa runt. skulle egentligen på max 18-årsfest men blev inte så. han/de ringde och tjatade sen, men jag hade ingen skjuts, buhu.

i lördags, alltså igår, for jag till camilla mitt på dagen. övningskörde faktiskt dit, duktig som jag är. först fixade vi iordning till en liten picknick och gick ut och satte oss. mums! efter det började vi fixa till varandra och gick ut och tog massa fina bilder med hennes systemkamera. det var riktigt roligt. håll koll på bilddagboken efter ett par bilder sen.
på kvällen tog vi det bara lugnt och kollade på män som hatar kvinnor och åt chips. filmen var riktigt bra!
sen for jag hemåt runt elva där.
nästan precis efter jag hade hunnit hem kom sebbe och fredrik park brummandes. vi satt och snackade och jag garvade nästan konstant till typ halv tre eller nåt sånt, då det var godnatt.

idag har jag hunnit med att både övningsköra i flera timmar med far min i flen och ha fysträning med laget. övningskörningen gick kanon medan fysen gick lite så där. mina ben och astman hängde inte med. men jag har förbättrat min tid på 100 meter till 12,4!

nu ikväll blir det bara slö och slapp. skola imorgon. jag kommer inte komma upp ur sängen. men det är då det.

28 augusti, 2009

helg tycker vi om.

idag är det fredag. det tycker jag är riktigt skönt. jag har varit så kanontrött på eftermiddagarna och kvällarna.
igår hade vi HLR-utbildning, alltså hjärt- och lungräddning. två brandmän var instruktörer. gick ändå rätt bra. så om det är nån som håller på och dör, ropa på mig! eller inte.

jag hade även träning igår, och det var så himla skönt att bara tänka innebandy för en stund. tycker det är riktigt kul att spela nu. så den här säsongen blir det nog bra.

jahapp, nu är det snart helg. bara denna skoldag kvar. jag kanske slutar tidigare, beror på om de har hittat på nåt att annat att göra på individuella valet. ska ju inte börja med de lektionerna förrän nästa vecka. hoppas vi får sluta.
menmen, idag blir det väl bara att vara hemma. får se. planerna kraschade ju.
och imorgon ska jag träffa min saknade camilla. får se vad vi hittar på. tror det blir en riktig hemmamyskväll.
ska försöka få ut min käre far och övningsköra med mig nånting också.

26 augusti, 2009

lönlönlön!

åååh, idag fick jag min lön! wiheooooo. fast ska ringa och klaga, för jag fick inte för mina O.B. timmar.

ballonger i luften.

hade bara två lektioner på hela dagen, spanska och naturkunskap B/matte B. gjorde inte så mycket alls. pratade lite på spanskalektionen och plastade in matteböcker på den andra lektionen. kommer att jobba självständigt med matte B under hösten. som tur är har inte jag så svårt för matte, så tror det kommer bli ganska bra ändå.
på eftermiddagen blev det som sagt firande i kreativa. med esterna som sjöng och rektor och politiker höll tal. sedan släpptes 100 gula&blåa ballonger i luften utanför. blev riktigt uttråkad, menmen. slutade vid halv två. vilket betydde att jag var tvungen att vänta på bussen till tjugo i tre. men vi som satt i cafeterian fick tårta. tihihi. eller rättare sagt, vi tog tårta. kan ju inte bara vara lärarna som får. om inte vi elever skulle gå på skolan, skulle inte skolan finnas. så det så. mycket gott var det i alla fall, tihih.

somnade framför gossip girl idag igen, haha. känns lite konstigt att inte ha någon träning på kvällen, så är lite rastlös. men ändå skönt att vila.

har ju glömt att skriva att jag härmed går SP2ei, alltså är jag en ekonom:are. låter lite lyxigt ändå. så kommer ju ha företagsekonomi, rättskunskap som kurser osv. tror att det kommer bli riktigt intressant. vi är bara 6 stycken, det är rätt skönt ändå.

trött som ett as.

nu sitter jag i skolan, och jag är skittrött! höll nästan inte på att komma upp ur sängen imorse, ville bara somna om.
somnade inte förrän vid tolv igår. kom ju hem runt halv elva från träningen, sen duscha, äta och varva ner tar en stund. tycker inte om sena träningar!
menmen, nu har jag en hel skoldag att se fram emot, höhö. börjar med spanska, sen har vi världens håltimme till tolv ungefär. och slutar vid tjugo över tre.
pw, vår skola, firar 10 år också, så det är något firande nu på eftermiddagen. får se vad det är.
nej nu ska jag gå och fixa i mitt skåp tills dem andra kommer.

25 augusti, 2009

fotboll.

just nu är det fotboll på tv, emmys syster spelar ju. braaaaaaa, sverige leder!

lovet är över och tillbaka till skolan.

så där, nu var första skoldagen över. känns både och att vara tillbaka, men så roligt att träffa mina klassisar som sagt!
började dagen med massor av information av våra mentorer. vi fick skåp, scheman, pratade om lite kurser osv. och jag fick överskåp, i år igen! woooho.
blev en lång lunch, sen vandrade vi ner till hammarvallen där det skulle bli brännboll. blev blandat både sp1, media-ettan, sp2 (vår klass), media-tvåan och sp2id. och fyfan vad jobbigt, men som tur var så kom inte mitt lag till final.
åkte hem med bussen efter det. somnade framför gossip girl, haha.
och ikväll blir det träning!

24 augusti, 2009

sista dagen på mitt sommarlov.

jag vaknade faktiskt klockan åtta imorse, helt otroligt. kroppen kanske börjar ställa in sig själv utan att jag behöver göra några som helst ansträngningar. kunde inte somna om, så låg en stund och tittade på gossip girl.
jag traskade upp, såg att det var strålande fint väder. men orkade inte gå ut riktigt än. så la mig i patrics soffa och tittade på Linas kvällsbok, hahah. hon är ju bara så pinsam.
och nu har jag suttit ute och ätit lunch, det blev ostomelett och blåbärssmoothie. orkade inte laga nåt bättre. och ikväll står jag för middagen. det kommer bli Tessans specialitet.

men gud, imorgon måste jag upp vid halv sju. jag kommer vara död. måste välja vad jag ska ha på mig ikväll annars kommer jag få panik imorgonbitti! och så måste jag hitta mitt lås till skåpet, och pennor. och ja, en del andra saker. vet inte vart jag har lagt dem. menmen, det löser sig.
det ska bli kul att träffa mina klassisar, det ska det.

23 augusti, 2009

en tripp till dalarna.

nu har jag varit uppe till dalarna en sväng. eller rättare sagt igår. jag, mamma och pappa åkte runt halv tio. jag var skapligt trött. men vi satt i bilen i över 3 timmar plus ett stopp vid fagersta för lite fika. men sen kom vi äntligen fram. det var nämligen mina kusiners pappa som fyllde 50 år. vi skulle egentligen varit i borlänge där dem bor, men det var så fint väder så vi var vid deras sommarstuga utanför mockfjärd. mitt ute i skogen. träffade min saknade och älskade kusin sandra som jag inte träffat på ett år! så himla kul. och träffade alla andra också såklart. vi åt massor med mat, fikade, svarade på frågor om anders. som jag för övrigt vann! blev superglad, haha. tävlingsmänniska, nejdå...
men i alla fall, jag vann nån slags grill-set, så här ska det grillas ska ni se, haha.
vi åkte hem runt halv sju. stannade på donken i etuna och det var mumsigt. när vi var i flen började jag nästan skrika, för jag hade sååå ont i min stackars rumpa som har suttit så mycket. men den klarar sig alltid.
somnade som en stock igårkväll.

idag har jag varit duktig och städat mitt rum. har även tränat fys med laget vid spåret. blev några löparrundor osv. de tog också tid när vi sprang 100 m. men jag ska förbättra tiden, det är bara så.
annars har jag inte gjort så mycket. tittat på några avsnitt av gossip girl osv.

imorgon är det min sista lediga dag, sen är det tillbaka till skolan som gäller. både vill och inte vill. men det blir säkert bra. tagga, haha.

max ville ha lite uppmärksamhet här i bloggen föresten, så varsågod pojken, tihih.

21 augusti, 2009

shoppingdag.

idag har jag varit i etuna nästan hela dagen med mor&far. de båda var lediga, så då åkte vi dit. riktigt trevligt. och jag fick mycket inhandlat:
jeans
tröja
kofta
tunika
blus
skor
handväska
sportbag

allt för typ 1500, men inget på rean. jag är nöjd!
nu är jag fattig...

träffade även på två av de blivande i klassen, tihih.

nu ikväll har jag myst framför tvn. blev att kolla på en riktig tessan-film, med myskläder, filt och hela kittet. så skönt!

imorgon drar vi oss mot dalarna.

20 augusti, 2009

sommar året om, tack!

solsolsolsolsolsolsol, I love it!
vaknade imorse(?) av att mamma kom inspringande på mitt rum och tyckte att jag skulle gå upp. klockan var halv tolv. och hon hade köpt med sig thaimat hem! ååååååååh. riktigt gott var det.
sen har jag bara legat på en madrass i solen hela dagen igen. mmmmm så skönt. läste ut min sista bok av de fyra jag fick i födelsedagspresent, buuhu. menmen, ska köpa lite fler.
nu ikväll blev det träning. och gud vad jobbigt det är. och det blir ju inte bättre med hela herrlaget sittandes bredvid och glor, haha. fast det är ju tur att alla ligger på samma nivå konditionsmässigt, haha. äsch, vi klarar det här. suveräna tränare har vi i alla fall nu!

imorgon blir det att åka till etuna istället för västerås. bara så att ni vet!

19 augusti, 2009

fotboll och smoothie, yes!

ikväll blev det att sitta med datorn i knät och kolla på gossip girl. sen blev det även att jag gjorde blåbärssmoothie och titta på fotboll. emmys syster är ju målvakt i landslaget, så det är kul att titta på. tyvärr förlorade sverige.
nu blir det nog bara att sitta och vräka i mig godis och kolla på lite fler avsnitt av gossip girl. ska börja med säsong 2, tihi.

beredd på hösten.

åhh, jag fick ännu ett paket från h&m igår. min höstkappa, så himla snygggg. och den passade perfekt. nu väntar jag bara på skorna.

livet på en madrass.

idag är det en fin dag. det tycker jag om. kholmarna började idag, tihii. skadeglädje är alltid lika kul. vi börjar ju inte förrän på tisdag.
som sagt, sol ute när jag vaknade vid halv tolv. gud, jag måste börja ställa om mig och mina "rutiner". annars kommer jag aldrig palla gå upp halv sju. men det är ju så himla skönt att sova länge.
idag har jag bara legat ute på en madrass på gräsmattan med en bra bok. åh, livet är underbart ibland. fast börjar faktiskt bli lite rastlös.
imorgon har jag inga planer alls, än så länge.
på fredag ska jag förmodligen till västerås.
och på lördag till borlänge.
sen är det bara två dagar kvar.

18 augusti, 2009

orrö, sthlm, släkt och blåbärsplockning.

oj, nu var det ett tag sen jag skrev. så tänkte uppdatera lite vad som har hänt i mitt liv sen dess.

i fredags var jag mest bara hemma på dagen och gjorde inte speciellt mycket har jag för mig. åkte in till ellen på kvällen. satt på hennes altan nån timme och pratade, innan vi beslutade oss för att börja vandra ner till dem andra vid orrö. blev upphämtade med bil vid amazon, så slapp gå lite, tihi.
hade en trevlig kväll där nere. och blev mycket vandrande för mig, ellen, isa, marcus, max och sami, haha.

i lördags vaknade jag av min mobil som ringde vid nio. kände mig lite illamående, men bara att masa sig upp. tog bussen in till flen där även camilla var med. åkte med tåget upp till sthlm, där hon även fick sina presenter. tog oss till grönan och var där flera timmar och åkte massor. alltid lika kul. när vi var nöjda, tog vi bussen tillbaka till stan och köpte med oss lite mat och väntade vid kungsan. guuud så ont i fötterna vi hade redan då, haha. the voice började vid åtta, och vi hade riktigt bra platser, tyckte jag. och konserten var riktigt bra den med. var tvungna att bli utsläppta från staketet av vakterna vid kvart i tio för att hinna med sista tåget hem. vi nästan sprang för att också hinna köpa med oss nåt från donken, men nej det hann vi inte. så bara att hoppa på tåget. där på tåget träffade vi på lite flensfolk, och även anton och charlie. det blev en trevlig tågresa.
när jag kom hem slocknade jag nästan direkt.
en riktig trevlig dag/kväll!

i söndags kom lite släkt och firade patric som fyllde år i tisdags. så blev fika och umgås med dem. farmor och farfar stannade även kvar och åt midag med oss.
på kvällen blev det träning för min del. skulle ha varit fys/löpaträning med laget, men grejen är den att vi bara var två stycken. men vi körde ändå! helt död efteråt kan jag säga.

annars har jag inte gjort så mycket. idag var jag och plockade blåbär med mamma. hon är ledig den här veckan.

det var lite vad som har hänt.

13 augusti, 2009

saknad.

camilla kom hem! saknar ju dig...

åska är mysigt.

jag är så himla trött och slö idag. förstår inte, jag har sovit hela natten, och sen kan jag sova i typ två timmar på eftermiddagen. det var ju åska idag i flera timmar, så fanns inte så mycket annat att göra än att lägga sig i soffan med en bra bok. somnade dock, som jag skrev innan. men gud så skönt det var.
fast börjar bli lite rastlös nu. men det händer ju lite grejer i helgen, så det är bra, thihi.
nej nu ska jag fortsätta titta på gossip girl som jag tittar på nästan hela tiden nu om dagarna.

12 augusti, 2009

sommarlovet börjar gå mot sitt slut.

det har hänt rätt mycket sen jag skrev sist, eller ja vad man ska säga.
i onsdags och torsdags på kvällen var jag i kholm och nyköping med mina vänner. riktigt trevligt. orkar inte gå in på detaljer. de som var med vet, tihi. umgicks med camilla hela dagen i torsdags. vi fixade lite ärenden på ungdomsmottagningen, åt pastasallad i sveaparken och sen gick vi till ekborgen där jag skulle på möte med laget. är vi ens ett lag?

fredag och lördag gjorde jag inte så mycket, var mest hemma tror jag. har inte så bra minne ibland, tihii.
i söndags åkte vi familjen och firade alma som fyllde 2 år, den stora tjejen. och där blev jag kvar tills igårkväll. vi har gjort lite allt möjligt. åkt båt i mälaren, lekt i lekaparken, ätit slagstaglass, lyssnat på musik i ugglans park, alma har ridit för första gången i sitt liv, varit och handlat, jag har bytt en kjol mot en tunika och lite så. mycket roligt har det varit att få umgåtts med dem. annica, min moster, skrev ett sms till mig när jag satt på tåget hem att alma grät tokmycket och sa "Tessa komma" efter att jag hade vinkat hejdå. åååh...

igårkväll när jag kom hem blev det att fira patric, min bror, som blev hela 19 år. vi åt plankstek, mmmmmm, och tårta. mormor kom också ner och åt med oss. morfar kom sen.
och det är även värt att skriva att camilla, min bästaste bästa, fyllde igår också. grattis igen gumman! men hon är ju i halmstad för tillfället... så det blir att fira henne på lördag!

ledsen&besviken.

allt jag säger och gör verkar bara bli så fel. jag försöker och försöker, men det går aldrig.
tror du verkligen att jag är en sån person?

skriver sen om mina dagar!

09 augusti, 2009

strängnäs.

far iväg till strängnäs några dagar nu. kommer hem på obestämt datum, tihi. skriver sen när jag kommer hem.
men jag finns på mobilen!

04 augusti, 2009

solsolsol.

vaknade av att solen letade sig in i mina ögon imorse vid 11. och så var det riktigt hett här inne också. så jag vandrade upp och tog en dusch och kollade lite på tv. gjorde lunch och satte mig ute. och där har jag suttit/legat hela dagen med ännu en bra bok. har fått tillbaka liiiite färg också, aldrig fel. gjorde middagen idag också. det blev chili corn carne med ris. väldigt lätt att laga om man säger så, haha.

imorgon ska jag sola på dagen om det är nån sol då också. sen mot eftermiddagen blir det att fara mot nyköping där jag ska spendera kvällen. kommer nog att bli trevligt. ska nog sova hos camilla när vi åker hem. då ska vi ha en heldag för oss själva, tihii. sen ska vi fara in till flen för att fixa lite, och jag ska även på upptakt med laget på ekborgen. sen drar vi mot kholm. trevligt!

så lär nog inte skriva på några dagar. men ha det bra så länge, för det ska jag ha! :D

03 augusti, 2009

spruta.

idag har jag varit lite duktig. har strykit och sorterat tvätt, thihi. for in till flen också, till mammas jobb. alltså vårdcentralen, för hon skulle ta en spruta på mig. TBE-vaccinet. hon hade en timme till att jobba så jag la mig på hennes brits (eller vad det heter) och somnade. mycket skönt. hämtade upp patrics på hans jobb för att hans bil är lite sönder.
nu ikväll har jag varit ute, så himla skönt. ätit grillat osv, mums!

vad händer imorgon?

02 augusti, 2009

morfar.

igårkväll blev en riktig slökväll. gjorde fajitas till mig och föräldrarna. valde på en hemmakväll eller en bio-kväll. men fan, jag kände för att bara vara hemma. kollade på mamma mia i min ensamhet. sen blev jag sittande vid datorn till efter två. undrar varför? tihi.

vaknade idag vid elva-tolv nånting, mycket skönt. fixade iordning mig sen gick vi över till morfar som fyller år imorgon. hela 71 år. träffade lite släkt och så. och såklart mina små sötnosar, tihii.
åt god smörgåstårta och vanlig tårta, mums. och nu ikväll har jag inte gjort ett dugg. ätit lite pastasallad och ja, inte så mycket.

imorgon blir det sovmorgon igen, mmmm!

01 augusti, 2009

en flickdag.

igår blev det en heldag med camilla. det går inte att klaga på, tihi!
jag hämtade henne vid bussen med tandemcykeln. vi fick in tekniken till slut, haha. sen var vi bara här hemma och gjorde allt och ingenting. flummade runt som jag vet inte vad. hann med att göra flera skumma och roliga videor med oss två som huvudkaraktärer, haha. om ni är snälla kanske nån kommer upp här.
framåt kvällen for vi hem till bea där tjejkväll stod på schemat. de som var där var såklart jag och camilla och sen fia och pia. vi grillade, körde lite ölspel och hade det riktigt trevligt. pratade massor gjorde vi. sen nångång tittade sebbe (fias pojkvän) och sara&marcus förbi.

jag och camilla åkte hem vid typ halv ett. hon snackade som en tok i sin säng bredvid mig, medan jag var väldigt tyst för en gång skull, haha. den natten sov jag mycket gott.

mobilen ringde halv tio och guud så trötta vi var. bara att masa sig upp för att äta frukost och sen åka tandemcykeln igen upp till bussen. släppte av camilla där som åkte hem.
och nu har jag varit över till mormor en stund och lämnat en blomma. så snäll jag är, tihii. haha.
denna dag ska jag inte göra ett dugg. bara vara hemma och slöa järnet!

30 juli, 2009

gamla gänget.

imorgonkväll blir det att umgås med mina gamla tjejor, trevligt!
och jag tycker att camilla ska komma till mig på eftermiddagen. för jag saknar dig redan, bästa vän.

mmm, mormor.

och idag blev det en sovmorgon till, mmmm så skönt. ringde till mormor när jag hade vaknat och skulle fråga om jag fick komma över och äta där. och hon hade faktiskt tänkt på mig och gjort mina älsklingsköttbullar och hade precis tänkt att ringa mig. hon är för gullig!
så jag cyklade över och åt och pratade och umgicks med henne och morfar. riktigt trevligt. men såklart kan inte morfar sitta still många minuter, utan han for efter han hade ätit. och han ska vara pensionär, haha.
när jag kom hem efter några timmar satte jag igång och dammsög helahela huset. oj så duktig jag är! och städade mitt rum.
sen blev jag trött och la mig och läste. började på en ny bok igår av katarina von bredow. älskar hennes böcker.

nu ikväll händer det inte allt för mycket, ska bara vara här hemma och ta det lite lugnt.

lycklig är ordet.

jag är lycklig. känner mig så fruktansvärt lycklig bara.

29 juli, 2009

mycket skönt må jag säga.

tog en lång promenad med mamma igår. helt otroligt. för det var jag som frågade henne om hon ville följa med och hon blev helt chockad och svarade ja massa gånger, hahaha. brukar alltid vara hon som försöker dra ut mig.
menmen.
idag tog jag en lång sovmorgon. den var i alla fall lång om man jämför med förut. sov till elva, mmmm. sen har jag bara gått runt här och tagit det lugnt.
tog hand om mig själv på eftermiddagen. jag både duschade, hade i hårinpackning, rakade mig, plockade ögonbryn och målade naglarna. kände mig så fräsch efteråt, tihi.

for till nyköping med mamma sen också och träffade pappa efter han hade jobbat klart där nere. vi gick och åt jättegod middag i hamnen och ben&jerry glass efteråt, mums! efter det gick vi och strosade runt. kollade på alla stora båtar i gästhamnen och checkade in lite bilar. är ju sån där "bilträff" varje onsdagskväll nere i hamnen.

nu ikväll har jag varit lite social med några personer så där. och nu tror jag att jag ska läsa klart min mycket braiga bok!

godnatt, and sweet dreams, tihi.

28 juli, 2009

h&m-kläder.

jag beställde massor med kläder från h&m igår, tihii!

en höst-kappa
två klänningar
en blus
strumpbyxor
skor
cardigan
nattlinne

nu blir jag fattig...

mitt sommarlov har börjat igen.

nu har jag varit ledig i några dagar, väldigt skönt!
i söndags var jag lite halvsliten, men snäll som jag är så följde jag med min familj och vandrade på sörmlandsleden och fikade. gick in på lager 157 gjorde vi också, men jag var inte så shoppingsugen så hittade inget. men hjälpte patric och hitta lite snyggt.

igår for jag och min bästa camilla ner till nyköping. vi spelade lite minigolf och jag förlorade, buuuhu. men inga sura miner för det inte, tihii. efter det var vi vrålhungriga så vi skulle äta vid hamnen, men icke. så dåligt att just det vi ville ha var slut! menmen. så vi gick till rhodos, och ojoj, där är det alltid lika gott. det var massor med rea på stan så vi gick och kollade ett tag. jag hittade två söta klänningar och ett nagellack. så nöjd! (dock inte på rean). efter det åkte vi hem med pappa.
vi har alltid så himla roligt tillsammans, camilla och jag. spelar ingen roll vad vi gör, <3

idag skulle jag tydligen till tandregleringen i kholm, så det var bara att pallra sig upp tidigt och åka bussen in. och jag fick reda på att jag ska få tandställning nästa gång jag ska dit! äntligen säger jag bara :D. efter besöket gick jag ner på stan och hittade lite presenter till en viss person, tihii. sen fick jag stressa till bussen!

26 juli, 2009

sjukt bra helg!

jag har haft det så jävla (ursäkta uttrycket) underbart i helgen. tänkte informera er lite, men bara lite, haha, vad som har hänt.

Fredag: hämtade upp sofia, sen begav vi oss av till anna som sagt. vi grillade och hade det riktigt mysigt. när emelie kom, gick vi ner och kollade/lyssnade lite på kevin och jag hejade på mitt jobb.
vi gick hemåt till anna, där vi hade det riktigt mysigt igen. sen kom även ellen elf.
senare mot kvällen gick vi ner mot tivolit/marknaden. hamnade på nån fest, gick ner till hosjön, träffade massa folk. en riktigt bra kväll helt enkelt.

Lördag: min sista arbetsdag. vi var på malma marken nästan hela dagen och gick runt och kollade. jag åkte extreme med en kille från lägret (sekretess) och jag mådde illa som faaan (ursäkta uttrycket) efteråt.
när vi kom tillbaka skrev jag lite papper och så med min handledare jeanette och sen så ville hon att alla skulle samlas i stora rummet, både ledare och ungdomarna. jag visste inte vad det var som pågick. och då kom de fram med en blomma, kort och en skål med godis. sen sa de massa snälla saker om mig. åååh vad glad jag blev! så om några dagar får de allt hålla koll i tidningen, tihi.
efter jag hade slutat, for jag hem med marco. jag hade lite bråttom, så jag fixade till mig ganska snabbt, och bytte om. sen bar det av mot malmköping igen!
brudarna var redan där hos anna, så vi gick nästan direkt och köpte pizza (jag hade nästan inte ätit nåt på hela dagen). riktigt mums var det!
senare mot kvällen gick vi ner till där alla andra var. fick lite skjuts av en viss brandman, tihi. och anna tyckte väääldigt mycket om hjälmen.
vi träffade massa folk där nere och hade det riktigt trevligt. gick harry potter-huset 2 gånger, och fyyfaaan vad det var kul. roligaste på länge!
det slutade med att jag halvt näckade vid hosjön med olliver och dem. mmm, mycket trevligt må jag säga.

Tack alla som gjorde min helg väldigtväldigt bra!

24 juli, 2009

en ledig dag.

Idag är jag ledig! väldigt skönt faktiskt, för mår inte så där superbra. snorar, nyser om vartannat. men kanske träffar på jobbet ikväll för de skulle in till malma, haha.
nu tar jag det bara riktigt lugnt, låg i sängen till elva nånting. låg och läste ur en braig bok som jag fick när jag fyllde. en av de fyra, tihi. och nu idag ska jag bara ta det lugnt och försöka bli frisk hade jag tänkt.
ikväll ska jag fara in till anna i malmköping och grilla och ha det trevligt. sen får vi se vart kvällen tar oss! tihii. är ju malma marken och allt.

imorgon blir det min sista arbetsdag, buuhu. många är glada när de slutar jobba, men fan, det kommer kännas konstigt. hoppas jag får jobba där nästa sommar också!
så imorgon blir det malma marken igen, fast med jobbet. titta runt lite så där.

22 juli, 2009

en vanlig dag på jobbet.

idag blev en jobbardag. skulle egentligen ha varit ledig denna dag men bytte den mot en dag i helgen istället, nu när det är malma marken och allt.
en underbart fin dag! började redan vid åtta, och då sov alla ungdomarna. bara vi ledare som var pigga och vakna, haha. åt lite frukost osv, sen gick vi på den dagliga morgonpromenaden vid tio.
innan lunch spelade vi fotboll, ungdomarna mot ledarna. och vi ledare vann, tihii! med 3-2 och jag gjorde två av dem, tralalala. sen tog vi ett dopp efteråt.
efter lunch fick några av oss för oss att åka till ekenäs och fika. det där fiket som ligger precis vid "forssen". fick med oss iaf 8 ungdomar. riktigt mysigt.
slutade sen vid 17.
nu ikväll har jag bara tagit det lugnt. försöker få tag på camilla, en kollega, som jag ska åka med imorgon. hmmm, hoppas jag får tag på henne! annars måste jag ta mig in till flen, när hon ändå bor i vadsbro. lite onödigt om man säger så, haha.

jag är ledig på fredag! då blir det malmköping på kvällen, men grejen är att jag jobbar dagen efter, buhuuu.

21 juli, 2009

många dagar sedan.

nu var det ett tag sen jag skrev, och ja, det har hänt en del sen sist om jag säger så. jag ahr fyllt år och grejer. tänkte ta en riktig uppdatering nu.

fredag: jobbade! vi for till järna och spelade fotbollsgolf, och guuuud så roligt det var. vi åt lite matsäck, sen for vi till farstanäs som ligger mellan järna och södertälje och badade i havet och åt glass. mums! och det var sista gången jag såg en del av ungdomarna förmodligen, buhuuu. faktiskt sorgligt.
på kvällen när jag kom hem for vi direkt till mammas kusin carro som hade 30-års fest. det var väl trevligt, men var riktigt trött. vi gick hem vid ett nångång. blev till och med firad med sång av alla där vid tolv-slaget, tihi.

lördag: min stora dag! vaknades med frukost på sängen och lite paket runt tio. efter det gick jag upp och duschade osv. sen kom de första gästerna. dagen rullade på med lite släkt, paket och tårta. jag var lite stressad på slutet, då de sista gick vid fem. for runt i köket och överallt som en tok.
sen vid sex kom tjejorna! börjades med paketöppning, rundvandring och sedan mat. vi hade jättekul hela kvällen. var lite rädd innan att det skulle bli lite stelt för att en del aldrig träffat varandra förut, men äsch, det löste sig.
den sista, johan, åkte hem vid fyra, och då gick jag och camilla och la oss.
Tack alla för en underbar födelsedag! och för alla fina presenter. <3

söndag: en ren bakis-dag! jag och camilla kollade på 3 filmer, men jag sov igenom alla tre, haha. vi hade en riktigt mysig dag, vi två. <3

måndag: jobbardags! jobbade mellan 10-17. den nya gruppen ungdomar kom. och jag hade asont i halsen!

tisdag (idag): jobbade mellan 10-17 idag med. och jag är sjuuk! ont i halsen och hängig.

16 juli, 2009

skrattanfall.

idag har jag skrattat så jag har grinat och fick jätteont i kinderna och magen. fyyfaaan vad kul det var. de är så himla härliga! kan inte sluta att skriva/säga det.
blev lite firad av patric och emmy nu när jag kom hem, därför att de är i hultsfred på min födelsedag. så fick lyxig schampoo och lyxig balsam, tihii. och får såklart inte glömma den knallrosa toalettborsten, haha.

imorgon ska vi på dagsutflykt till järna, vi på lägret. vi ska spela fotbollsgolf, bada, äta och bara ha det riktigt trevligt. ska bli kul och göra nåt lite annorlunda. och har faktiskt aldrig testat på fotbollsgolf, så ska bli spännande.
på kvällen sen, kanske jag följer med på 30-års kalas till mammas kusin carolina. de bor ganska nära så kanske tar moppen, så att jag kan åka hem och sova sen, höhö.

15 juli, 2009

3 dagar kvar.

dagen idag har gått hyfsat fort som vanligt. och jag trivs bara ännu mer, ju fler dagar det går. har varit en riktigt kanondag med vädret, nästan för varmt ibland. och vi har gjort massa som vanligt. vi badade, och buurrr säger jag bara. men jag kom i!
efter jobbet blev jag avsläppt vid stugan där både mamma&pappa och patric&emmy befann sig. åt lite mat, och var allmänt trött och tjurig. var så himla slutkörd i hjärnan så skiten kom ut på de övriga familjemedlemmarna. ajdå.

nu har jag två arbetsdagar kvar denna vecka, sen på lördag blir det partaaaj! finns ju ett födelsedagsbarn.

14 juli, 2009

lalala.

har haft en liten tv-kväll idag, så det blev först allsång på skansen med alexander rybak. grrrrrr säger jag bara. ja tack!
efter det var det victorias födelsedag, och då sjöng måns. och mmmmmmm på honom också.
det är två härligt snygga och charmiga pojkar, inte mig emot.

helt underbart!

och nu är även andra dagen avklarad där ute på Gilwell. jag tror jag har det bästa jobbet man kan ha! så underbart kul är det. och jag som älskar att röra på mig och leka och spela och allt sånt, så passar det mig som handen i handsken och firren i vattnet. och jag har säkert fått 100 kramar idag. nej de är så himla goa! jag har verkligen inget att klaga på.

jag har faktiskt inget annat att skriva, för jag har inte gjort annat än jobbat idag, så att...
börjar 9 imorgon också, så det är skönt. lär nog bli att vi går och badar flera gånger imorgon för det påstås (jag själv är meterolog) att det ska bli 25 grader och sol, mmmm.

13 juli, 2009

första dagen.

så, nu var första dagen avklarad på jobbet. och jag trivs jättebra! så jättesupermysiga människor, hela bunten. vi har haft möte, hjälpt till att installera ungdomarna på rummen, ätit lunch, spelat lite spel, badat, spelat fotboll och spelat fotbollsbrännboll. jag har det alltså rätt bra där på lägret.
imorgon börjar jag inte förrän vid nio, så får sova en timme extra, mmm.

på lördag, på lördag, på lördag! jag är taaaggggaaaad!

12 juli, 2009

jagharingenrubrik.

gjorde inget speciellt igårkväll. tittade på sommarkrysset, kollade på film med patric och emmy osv. kunde inte somna igår som vanligt.

nu har jag precis duschat. är rätt så slut och trött, menmen. ska fara till orrhammar sen nångång och träffa sebbe. trevligttrevligt.

imorgon börjar jag jobba, herregud!

11 juli, 2009

jag skulle inte klara mig själv.

var du tvungen? var det verkligen så nödvändigt? jag som nästan hade glömt, jag som nästan hade gått vidare. var du tvungen att visa rakt framför ansiktet på mig. det rev upp allt. kunde jag inte för en gång skull glömma och bara ha kul?

det blev en kväll i kholm med bea och camilla som sagt. kvällen började inte så bra, men det blev bättre. bion var i alla fall jättebra&rolig! bästa filmen på länge. vi hade en trevlig kväll i kholm helt enkelt.
camilla sov över här, och vi hade gjort planer för denna kväll också. skulle ha blivit party i kholm, men imorse mådde båda inte så bra, och jag fick reda på sen när hon hade åkt hem att hon hade feber. så det var nog ett bra beslut.
Tack tjejer! <3

Idag for jag och mi familia (+emmy, fast hon tillhör familjen) till strängnäs och firade robban och linnea. mycket trevligt, och så fick jag såklart träffa mina småttingar!

10 juli, 2009

bio-kväll.

igårkväll blev en trevlig kväll med min vän bea. vi pratade,pratade och åter pratade. så mysigt så!
nu idag har jag varit ute och övningskört med pappa min i lite mer än 2 h. han har fått in mig på alla smågator i hela flen känns det som, haha. och alla med en vändzon, så det är bara att vända. men kul som attan är det!
nu ska jag strax fara in mot flen, till bea, där vi ska ta bussen till kholm och möta upp camilla. vi ska gå på bio, baksmällan heter den. alla som har sett den säger att den är jättebra, så nu har jag höga förväntningar, tihi. alltså blir det en helkväll i kholm. camilla följer med mig hem sen. trevligttrevligt!

09 juli, 2009

en härlig planering.

det ösregnar ute, och har gjort det hela natten och dagen. så jag har inte ens tagit ut näsan utanför dörren, haha. det blir ingen övningskörning för min del idag, för som sagt det regnar och är jättemycket vatten på vägen och spårigt. så nej, jag vill inte riskera att bilen släpper. lär bli skrämd för livet i så fall. så imorgon blir det istället!

planer för resten av denna vecka:
-fara in till flen och träffa bea ikväll, mycket trevligt. längesen jag såg tjejen!
-övningskörning imorgon och på kvällen blir det förmodligen kholm med bästa camilla. får se hur kvällen kommer se ut, tihii.
-lördag; strängnäs och fira mosters man (fästman) robban och linnea.
-söndag; umgås med sebbe.

sen är det en helt ny vecka, och då jobbar jag måndag-fredag. och på lördagen blir jag stor tjej!

08 juli, 2009

en dag i söderköping.

jag vaknade imorse och då bestämde vi oss för att åka till söderköping och äta glass, mums!.
vi hämtade upp patric&emmy i kholm och sen begav vi oss dit. vi kom dit, och åt glass på smultronstället. världens beslutsångest jag hade vad jag skulle ha, haha. fanns ju massor. fast många var med nötter, som inte jag kan äta. men aja, jag dog efter halva. höll på att spy, för så mätt var jag. det var tur att vi kom när vi kom, för efter vi hade suttit där en kvart så blev det värsta kön för att få bord.
efter vi var proppmätta gick vi och strosade runt i söderköping. har aldrig varit där, eller tydligen när jag var liten, men det kommer jag såklart inte ihåg. en mycket mysig liten stad/by.
vi bestämde oss för att ta en minigolf-match. och jag kom trea! wohooo. jag suger egentligen på minigolf, men icke. jag fick flera spikar, tihi.
vi blev lite hungriga efter vi hade spelat, så vi gick och satte oss och åt en väldigt god middag precis bredvid göta kanal. sen for vi hemåt, lämnade av emmy&patric i kholm igen och vi hem till oss.
en väldigt rolig dag att göra nåt tillsammans, alla fem. :)

imorgon ska det regna, kuuuuul. eller inte. ska övningsköra med pappa, sen förmodligen umgås med bea senare mot kvällen. vi får se vart dagen tar mig, tihi.

och nästan hela helgen är uppbokad, kuul!

07 juli, 2009

regn tycker vi inte om.

tråkigt väder har det varit ett par dagar. har faktiskt inte haft lust att gå ut, haha. har kört med pappsen, och jag är grym. säger vi, haha. men blir fortfarande jättestressad och börjar grina om jag får motorstopp och dumma bilar börjar tuta. fan, ser de inte skylten? blir så irriterad.
men nu får jag nästan aldrig motorstopp längre, tihi.

jag börjar jobba på måndag, ska faktiskt bli roligt. hoppas dagarna flyter på bra, men det tror jag. kommer bara svischa förbi. och jag längtar till min födelsedag! vi ska ha sååå roligt :D

måste beställa klipptid har jag kommit på. det var väldigt längesen jag klippte det. men kanske bara räcker med en inpackning? ska nog testa.

05 juli, 2009

Annas födelsedag igår.

Kvällen i malmköping igår blev riktigt trevlig! vi grillade, åt tårta, drack, umgicks, badade typ näck i hosjön och träffade lite annat folk. hoppas ni, ellen och anna, blev nöjda över vad ni fick av mig.
Tack tjejer! <3

04 juli, 2009

en rolig kväll.

igårkväll kom camilla som sagt, och oj vad roligt det var att träffa henne igen. mycket att prata om och det var ett tag sen jag skrattade som jag gjorde. det behövde jag! <3

hon åkte hem för några timmar sen, och efter det testade jag moppen lite som pappa lagade nu på förmiddagen. äntligen, haha. de ska bara ställa på den, sen är det bara att brummabrumma.

jag känner mig rätt äcklig, så ska gå och duscha nu strax och fixa mig och så. sen far jag till födelsedagsbarnet anna. ska nog övningsköra dit, tihi.

Grattis bästa anna! <3<3

03 juli, 2009

en morgon med tankar.

somnade rätt tidigt igår, vid halv tolv. om man jämför. jag var rätt trött så att.
och som vanligt vaknar jag vid halv sex och håller på att dör av värmeslag, haha. drog upp en rullgardin så att lite luft kom in. låg och funderade, funderade och åter funderade. hatar det just nu. men somnade i alla fall om vid sju. sen vaknade jag och gick upp vid halv tio.
har inte gjort så mycket sen dess, städat lite på mitt rum osv. det var så stökigt. men nu är det lite finare, tihii.
det blev att bara hitta på nåt med camilla ikväll. vi hade bestämt med fia också, men nej tydligen inte. så hon kommer förmodligen hit ikväll, så ska vi bara umgås. inte träffas på länge ju!

men innan det så ska jag övningsköra med pappa. alltså det är så himla kul så jag går och längtar efter det, hahah. men alltid kul att lära sig något nytt. :)

imorgon blir det grillparty i malmköping, längtar!

02 juli, 2009

en dag med de små. :)

denna dag gick jag upp vid nio. vaknade redan vid åtta bara för att det är så jäkla hett i mitt rum, men låg och drog mig i en timma. då gick jag upp och duschade osv, sen gick jag och pappa ut och började övningsköra. och idag gick det så jävla bra! körde först ut till veckeln för att kolla så inte vattnet blommade, men det gjorde det inte. sen for vi in mot flen, där jag aldrig kört förut. men allt gick kanon. åkte både i rondell, tankade, vägarbeten och sen parkera på ica. och parkeringen är mycket värd att nämna, för den blev perfekt på första försöket. ni kanske tycker att jag skryter nu, men det skiter jag fullständigt i, tihii. jag blev så glad att jag började skutta runt där ute på parkeringen, haha!. inte så dåligt för att aldrig ha parkerat förut. handlade lite sen for vi hemåt.
det var bara att vända i dörren hemma, för vi skulle åka till veckeln. dit skulle även min moster annica och småkusinerna. jag är helt tokig i dem! vi badade, badade och badade. haha, alma är så rolig. hon springer fram och tillbaka, fram och tillbaka från vattnet och upp till oss på filtarna.
men guuud vilken varm dag det har varit idag. när vi kom hem var det 32 grader och då var klockan typ halv sju!

01 juli, 2009

varför inte glad?

gråtfärdig. det är vad jag är dagarna igenom. och ibland kommer det ut. för småsaker. men jag vet anledningen. några få vet anledningen.
men det ska gå, det ska det.

en dag på gräsmattan.

min dag har spenderats här hemma på gräsmattan med emmy. vaknade och åt frukost vid tio, sen gick vi ut och la oss. patric var ju och jobbade hela dagen så hon fick umgås med mig, tihii. de firar dessutom ett halvår idag, grattis till dem. men i alla fall. vi båda började med en ny bok, och emmy har redan läst ut sin, haha. och jag har bara typ 50 sidor kvar. det går inte att sluta. men har legat i skuggan mesta delen av tiden, för blir så jäkla hett i solen här hemma hos oss. det är så att vi har ett stort berg bakom vårat hus, så då blåser det nästan aldrig här. cypern även kallat, haha.
nu på kvällskvisten for jag och pappa ut och övningskörde i nya bilen och herregud vilken skillnad det var ifrån volvon. fick massor med motorstopp i början innan jag kom underfund med hur den fungerade. sen blev jag och bilen ett bra team. vi var på väg in mot flen, men då så ringde mamma vid golfbanan att maten var klar så det var bara att vända om.

alla jävlar jobbar ju nu typ, så känner mig helt ensam. men jag längtar till fredag&lördag, åååh vad kul det ska bli.

30 juni, 2009

kärlek till er.

jag är så glad att mamma finns, och just i såna här lägen när jag som mest behöver dig. bästaste mamman!
jag älskar dig så mycket <3

och mina vänner, ni är guld värda. vet inte vad jag skulle göra utan er. <3

solsolsol.

jag har nu varit hemma i några dagar och har hunnit med en del faktiskt.
på söndagen när vi kom hem, la jag mig lite i skuggan och sen i sista sekund bestämde jag mig att följa med och hämta emmy och patric i kholm då de kom hem från peace&love, för att sen åka hem till emmy. där badade vi och fikade. jag vill också ha en sjö precis vid huset!

igår for jag till stugan och träffade moster annica och mina småkusiner alma&elsa. ååh så kul det var. vi badade, åkte båt och åt/fikade. mycket mysigt. jag ska åka dit till strängnäs i några dagar efter jag har slutat jobbat och bara umgås med de där busfröna och annica som jag nästan aldrig träffar helt själv. :)
jag kunde inte sova, låg fan vaken till tre och vaknade vid halv sju av patric som åkte till jobbet. massa tankar i skallen. bortbort.

idag följde jag med mor&far till nyköping. pappa skulle hämta ut den nya bilen, audi a4, så jag och mamma gick på stan så länge. det passade perfekt, för jag hittade presenter till mina två vänner som ska firas på lördag och även ett linne till mig själv, tihii.
efter pappa hade kommit tillbaka åt vi i hamnen, mums! sen for vi ut till oxelösund typ och badade och solade. jag smörjde inte in mig, så det hettar lite i ansiktet. men får se om jag har bränt mig. brukar inte märkas förrän nu på kvällen.

nu luktar det grillat där nerifrån, mumsfilibaba!

29 juni, 2009

kroatien -09.

Jag lever faktiskt! kom hem hel ifrån kroatien. jag har haft det bra där nere i europa, eller både och kanske jag borde säga. ska berätta lite om vad som har hänt tänkte jag.

det började med en flygresa ner. bakfull som jag var, haha. men jag blev piggare när jag fick i mig lite mat på arlanda. flygresan ner var en katastrof. det var värsta ovädret i typ en timme så planet åkte lite hur som helst. och åksjuk som jag är, spyr jag såklart. det var den middagen. men men, vi kom ner, och då gick vi och la oss på hotellet.

dagen efter tog vi det mest lugnt, var lite på stranden osv. då var det i alla fall rätt skönt. vi fick även uppleva ett litet jordskalv. lite coolt faktiskt. kändes som att nån ruska om min solstol som jag låg på, haha. men som tur är, var det bara en liten.

dagen efter det var det inte så fint väder, så vi gick runt och strosade och kollade runt där i makarska (staden där vi bodde) på makarska rivieran. jag var lite småsur att det inte var nån sol.

vi åkte på en dagsutflykt på tisdagen till en gammal stad dubrovnik. då åkte vi även igenom kuststräckan i bosnien. så har varit i två länder på samma gång, tiihi. men fyyyyfaaan vilket väder! då längtade jag hem kan jag säga. det öste ner, haglade och åskade. och grejen är att kroatien är ett land där det inte brukar regna en droppe på sommaren, alltså väldigt solsäkert. men såklart fick vi skiten, haha.

men humöret steg dagen efter då det var sol. jippi! vi låg och gassade på stranden hela dagen, mmm.

sen de sista dagarna var vi ute på två öar, alltså två dagsutflykter. mycket fina öar måste jag säga. och mycket skönt med sol&bad!

har även träffat en del fina människor, som bor runt om i sverige. göteborgare, borlänge-bor, sundsvalls-bor mm. :)

så jag har haft en bra semester, men det är ändå skönt att vara hemma i sverige igen. jag trivs här på sommaren med mina vänner. :)

20 juni, 2009

såååå äre vaaaaaa.

hallåååååå där. jaaag levwer för fulllttt. har haft d et skiit kul ikvälll. mmmmm vad vi är rbaaa!

vi ses när jag kommemr hem, ska had et underbart i solen. mmmmmmmmm!

19 juni, 2009

midsommarafton.

Glad midsommar alla glada människor!

nu har solen spruckit fram mellan molnen. har regnat lite, men inget att bry sig om, tiihi.
hittills denna dag har jag hunnit med att packa och dammsuga lite. åt en liten sill-lunch med mamma och pappa. de ska fara iväg till julita och fira farfar senare, medan jag far till hällefornäs. där ska vi allt ha det mycket trevligt, eller hur tjejor? :)

och imorgon är det den 20 juni. då ska jag äntligen få lite sol, och kanske även lite färg på kroppen? kan ju hoppas. vi åker mot arlanda vid ett-tiden på dagen. vi ska hinna checka in på hotellet som ligger vid arlanda, för vi ska sova där när vi kommer tillbaka från kroatien. därför att vi har lite dåliga erfarenheter av att åka bil mitt i natten när man suttit i ett flygplan i flera timmar och är helt seg. åka i motsatta riktningen är ingen hit.

kanske hinner skriva lite inatt när jag kommer hem, eller imorgonbitti. om inte, så får ni alla ha en riktig bra vecka utan mig. gör ju inget om det regnar lite här hemma, tihii. jag kommer hem den 28, på söndagen.
seeya!

18 juni, 2009

en mycket regnig dag.

Usch, idag har jag heller inte gjort så mycket. eller har hjälpt till lite hemma med disk och matlagning osv, men inget viktigt, höhö. vi ska väl börja packa ner alla kläderna i väskor snart, eller så blir det imorgon. har inte direkt så mycket att skriva om.
imorgon är det midsommar. den kvällen ska jag spendera i hälleforsnäs. hos amanda grönis, tihii.
och dagen efter blir det ju att åka upp till arlanda och flyga lite. jag känner mig inte så taggad på att åka utomlands konstig som jag är. men det lär nog ändra sig. :)

klump i magen, hmm...

17 juni, 2009

3 days left.

ännu en dag med fint väder, så jag satte på mig shorts och linne. fast det är kyligare än vad man tror, men det är iaf fint. satt nyss ute och åt mormors köttbullar idag igen. får aldrig nog av dem, muums, tihii.
har även plockat fram lite vad jag ska ha med mig till kroatien som vi åker om 3 dagar till, herregud. jag har plockat fram typ 8 klänningar och massa shorts och sånt, så ja jag tror jag klarar mig i en vecka, haha. men man vet aldrig.
ska kanske ta mig en promenix till brevlådan och lite till och hämta posten. det är som så att våran postlåda ligger inte precis utanför dörren, utan vi måste gå några 100 meter, haha. jag vet, jag bor ute i skogen.
och ikväll ska vi grilla, mmm, jag är redan hungrig igen. eller i och för sig, jag är nästan jämt hungrig. haha. aaajaa, nu ska jag vandra nånstans.

16 juni, 2009

dagens planer färdiga.

Åh, vilken härlig dag att vakna upp till! jag älskar verkligen solen.

jag for in till flen vid ett för hade ju bestämt träff/möte med min handledare. och jag kom inte ut förrän efter halv tre, haha. men nu vet jag i alla fall vad allt innebär och så bestämde vi vilka tider som passade bäst. jag jobbar 2 veckor istället för 3 veckor, men jobbar istället fulla dagar. blir säkert jättebra. tror att det här kommer vara riktigt kul, och jag kommer få erfarenhet.
efter jag hade varit hos henne, gick jag och solade och väntade sen på bussen. köpte en glass medan jag väntade, tihii.
nu har jag ätit mormors köttbullar och är proppmätt. dem är det bästa jag vet, mummma!.

imorgon kanske jag ska träffa camilla, får se. måste packa också. eller i alla fall ta fram det jag ska ha med. inte gjort det än. fy skäms tessan!

15 juni, 2009

en mycket slö person.

Igår blev det en dag med bara massor med slöande. vaknade efter tolv nångång. blev väldigt förvånad att jag kunde sova så länge. men inte så konstigt när jag gick och la mig efter tre.
jag åt massor med god mat som blev över efter studenten. mumsfilibabba. det blev även en svensk ungdomsfilms-maraton med patric och emmy. vi kollade på i taket lyser stjärnorna, sandor slash ida och nån mer. mycket skööönt kan jag lova.
ungefär så såg min dag ut i går. somnade inte förrän vid tre.

idag vaknade jag efter elva och även idag åt vi massor med rester. mycket gott även idag, haha. nu är det nästan slut iaf.
jag har inga stora planer för dagen. det enda inbokade är att jag måste skriva om mig själv till den där finlandsresan i höst och så måste jag kanske börja kolla vad jag ska ha med mig till nästa vecka. herregud, vi åker om 5 dagar. 5 hela dagar. jag har faktiskt inte tänkt på det så mycket, men åh så skönt det ska bli. har hört att det inte ska bli så fruktansvärt fint här hemma, så då njuter jag ännu mer. mohahaha.

14 juni, 2009

en helg med roligheter!

Som sagt så har jag haft väldigt roligt hela helgen. alltså från torsdag-lördag/söndag. varit fullt ööös (haha) hela tiden.

Torsdag: då var det skolavslutning, woohooo. drog till ellen elfwén med alla andra flickorna och grillade där och hade det jättetrevligt. vi vandrade ner till sveaparken lite senare, men inte så mycket folk där, så vi fortsatte hemåt mot henne igen. en riktigt trevlig kväll :).

Fredag: Jag vaknade, och var helt söndertrött. gick runt som en zombie hela dagen. men sen fixade jag mig iordning och åkte i spöregnet till camilla. efter en stund tog vi bussen in till kholm. först köpte vi lite att grilla, sen gick vi till therese för att efter det fortsätta till elin. dit kom även kristin. vi grillade, drack och hade det urtrevligt :). vi vandrade ner mot stan efter elva nångång, men jag var tvungen att åka hem efter en liten kort stund där nere för att vara lite pigg dagen efter.

Lördag: Patrics stora dag!
jag var rätt så pigg när jag vaknade, konstigt nog. alvedon säger bara, tihii. fixade mig iordning för att sen fara iväg till kholm. först var det stipendieutdelning etc. i duveholmshallen. och sen sprang de ut! åååh så kul det var. och det bara kryllade av folk. hur många som helst.
de åkte runt med alla lastbilar på stan sen såklart, och jag blev så taggad. jag och anna vet i alla fall vad vi sp1 ska ha för musikanläggning sen, tihii. träffade på lite folk där på stan också som jag kände.
vi for hemåt runt tre, där man äntligen kunde hälsa på alla släktingar som jag inte hann där borta i kholm, haha.
vi åt massor av god mat och patric öppnade alla presenter. men sen hann inte jag, emmy och patric med mer. för de skulle iväg till kholm och jag till flen.
i flen var det ju "fest i flen", så jag mötte upp flickorna där. vi kollade på modevisningen. så duktiga så.
efter det var det markoolio som gällde, och det var bättre än vad jag trodde, haha. vi skrek, sjöng, hoppade, klappade händerna och jag satt på ett par axlar i några låtar tills vakten blev sur.
under resten av kvällen umgicks vi med folk, var i öltältet osv. mycket trevlig kväll flickor! :).
det blev en tur till kholm för att hämta patric och emmy, så ja, där fick jag se några studenter också.

13 juni, 2009

patric är stora pojken!

Jaahaa, nu sitter jag här. och har sommarlov! wohoooo. lite småbakis också på det. det är finfint! kan berätta om min helg typ imorgon när jag förmodligen är hemma igen.
idag tar patric min bror studenten, yeaaaaaah!. så ska strax fara in till kholm idag igen. kommer träffa typ hela släkten, gud vad kul :). sen ikväll in till flen med mina bruuuudar. vi har alltid roligt!
mycket utropstecken i det här inlägget märker jag, men äsch då.

11 juni, 2009

Sista dagen i skolan.

Jag vaknade för en stund sen, och nu ser jag att solen skiner igenom molnen. underbart!
Igår blev det en riktig flumdag. nästan alla flickor var helt crazy? hahaha, det var kul. jag var även endags-gravid också, grattis till mig.
-ska jag vara som alla andra, och stoppa upp den?

nej men vad gjorde vi? gjorde sista delen i spanska nationella, fick reda på betyg. urnöjd! hade lite svenska, där några redovisade och brandalarmet avbröt lektionen. fick stå och huttra ute på fotbollsplan. menmen, vi några gick och käka pizza, därav gravid-magen.
och ja, så såg väl dagen ut. gick och mötte mamma, så hjälpte jag henne handla lite (läs:mycket, jag höll på att döö). jag kom hem och var som sagt helt död, kändes som jag hade feber också. men sånt man får stå ut med när man är tvungen att stå på en fotbollsplan när det duggar och blåser och jag bara har en t-shirt på mig.

Och vet ni? - Idag är det SKOLAVSLUTNING! jag är glaaaaaaaaaaaaad. och ikväll bär det ju av till elfwén's place med tjejorna. mycket trevligt ska vi ha.

09 juni, 2009

nöjda tessan.

Wihooo, fick reda på min rapport om mänskliga rättigheter idag och fick MVG. fick då även reda på två slutbetyg, i samhällskunskap a och geografi a. och i båda fick jag högsta betyg. är jag nöjd eller? joråååååå.
hade bara spanska (där vi inte gjorde ett dugg, eller övade lite inför imorgon), nån paneldebatt som några treor höll i, om så vi inte ska göra i gymnasiet typ. sen prata betyg med janne. det var så min skoldag såg ut.
efter skolan väntade jag lite med stoffe, för att sen gå och sola lite. vandrade ned till mamma efter det och tog den där sprutan. när hon hade jobbat klart åkte vi och mötte pappa på systemet där de (vi) köpte alkohol för 1500kr. fast inte vi som ska dricka upp allt, tyvärr. hahah.

jag har så fruktansvärt ont i magen och har haft det i en vecka snart. och nej, det är inte mensvärk. jag har så ont så jag mår illa.. blää....

sova är skönt.

Det blev ingen engelska igår, så jag åkte hem istället med ett-bussen och la mig i soffan framför tvn och somnade. såklart. på kvällen hjälpte jag mamma med lite mat och pappa med att bära lite extra bord till studenten. oj, så hjälpsam jag är.
trodde att jag inte skulle somna p.g.a. att jag sov så mycket på eftermiddagen, men det blev inga större problem, tihii. var till och med trött när jag vaknade imorse? jag kan tydligen sova hur mycket som helst.

dagen idag börjar med det sista nationella i spanskan. eller ja, sista delen i muntliga. den där ursvåra som vi bara kommer sitta som fån och bara stirra på varandra för att vi inte fattar ett dugg i grupprummet. hahaha. lär bli kul.
treorna som har tagit studenten nu, ska tydligen prata med oss ettor och "råda" oss eller nåt. så då har vi ingen idrott. sen skulle janne prata enskilt med alla i klassen, så jag blir säkert sist och kommer få göra imorgon, så då går jag nog och solar och sen vandrar ner till mammsen och tar den där sprutan som aldrig blir av för jag skjuter hela tiden upp det, haha.

08 juni, 2009

760, bläää.

och så sitter jag här igen, i skolan vid en dator på 300-planet. tänk om jag skulle komma till skolan när alla andra gör. då skulle jag kunna sova en halvtimme till! nej, då måste jag åka med mamma och komma till skolan tio i åtta. fast i och för sig, om inte mamma jobbade i flen eller började typ sju, skulle jag få åka buss och gå upp till bussen, som kommer till skolan halv åtta. så ja, jag ska väl inte klaga. fast jag tycker att det är så dåligt att det bara är nyköpingsbussen som åker så tidigt, om alla andra bussar och tåg kommer in vid tjugo över liksom.

tror inte att vi kommer göra så mycket på lektionerna om jag ska vara ärlig. ganska onödigt att gå i skolan den här veckan, menmen. sen om vi har engelska, så går jag till mamma på vårdcentralen efteråt, så hon får ta den där TBE- sprutan på mig. den där mot fästingar.
annars händer väl inte så mycket. skulle vilja övnignsköra med pappa, men det kommer nog inte hända den här veckan, då de har så mycket att göra till studenten.

nej, nu tycker jag att de andra ska komma faktiskt!

07 juni, 2009

minst sagt uttråkad.

usch, jag är så himla uttråkad så det är inte sant. har inget att göra, så nu ligger jag här i min säng. kul.
imorgon börjar en ny vecka, och jag känner mig faktiskt positiv till det. för nu vet jag att jag inte har nåt kvar att göra i skolan, tihii.
måste nog sola nån dag i veckan, så jag får en liten grund till kroatien så jag inte bränner sönder mig det första jag gör. vädret i sverige verkar ju inte vilja bli bättre om man säger så.

röjning i lekstugan.

Idag blev det en riktig hemmadag, började med att jag låg i sängen i flera timmar och läste ur veckorevyn, tihii. så skönt med söndagar. gick upp och åt lite frukost sen begav jag mig ut till den lilla lekstugan och röjde ur den tills de där småttingarna ska leka där på studenten på lördag. och oj så rörigt där var, och jätteskitigt. men nu är det skinande rent där inne och det luktar jättegott. så duktig jag är!
annars idag ska jag inte göra så mycket, bara ta det lugnt. kanske kolla nån film och så och bara tycka allmänt synd om mig själv.
men alltså ooooh, jag vill också vara student! de festar ju fan varenda dag i princip och har det hur skoj som helst. men, två år kvar som sagt.

nu är det bara 4 dagar kvar till skolan slutar, då blir det lite tjejmiddag och så med lite flickor i klassen hos ellen elfwén på kvällen. men såg att det skulle bli regn då, men hoppas inte!. och jag hoppas verkligen att det blir fint på lördag också, då patric tar studenten. det behöver iaf inte regna och vara 10 grader.

06 juni, 2009

jag vill också.

Igår blev det som sagt skola och sen till nyköping. i skolan hade vi bara svenska, sen världens håltimme, där några av oss lyssnade på 9:ornas avslutningskonsert. tänker inte säga nånting om den, hahah. sen pratade jag med data-hans så jag fick sluta tidigare. fick då även reda på mitt slutbetyg i datakunskap. det kan inte bli bättre helt enkelt!
åkte sen hem med bussen, och sen for jag och mamma ner till nyköping med bussen (då kunde vi åka med samma bil som pappa hem). vi gick lite på stan, och jag hittade ögonbryns/frans-färgning, ett sött diadem och nagellack. när pappa hade slutat åkte vi ut till gumsbacken och köpte studentpresenter till patric, min bror. sen beslutade vi oss för att åka och äta på rhodos. mycket mums och mysigt!
när jag kom hem kröp jag upp i patrics soffa (han var såklart inte hemma som vanligt) och kollade på talang.

imorse vaknade jag och åt frukost. städade mitt rum och gick sen och duschade. camilla kom till mig när jag bara stod i morgonrock och handduk i håret, så hon fick vänta lite innan jag hann fixa till mig lite, tihii. vi målade varandras naglar och så innan vi for till flen och kollade på studenten. och oj, så taggade och sugna vi blev på att själva ta studenten! vi vill också. två år kvar är det. menmen. fy fan vad röj det kommer bli då!
vi gick och åt lite sen och sen for vi hem. när jag kom innanför dörren så ville mamma att jag skulle följa med dem, då de skulle typ lämna patric, åka till mormors bror som bor rakt över sjön vid stugan, där pappa skulle ro över båten till stugan. och sen skulle mamma och jag åka tillbaka till stugan och hämta pappa. lite rörigt, men aja. så det gjorde vi, och nu sitter jag här. ska laga mat till mamma och pappa sen, blir tacos i ugn. jag själv är inte så väldans hungrig faktiskt.
det är så konstigt, jag har mått illa flera dagar nu och inte haft nån riktig aptit. och ni som känner mig vet att jag är sån som nästan jämt är hungrig. så hmm...menmen, kanske finns nån förklaring.

05 juni, 2009

en fredagsmorgon.

sitter nu här i skolan. skulle egentligen vid den här tiden sitta och göra ett mvg-prov, men jag har helt enkelt inte övat och skulle ändå inte fixa det. så jag struntade i det. får nöja mig med vg.
ska försöka fixa med data-hans idag så att jag kan åka hem, har ändå ingen spanska, så har hål från tio till ett. sen slutar vi. och han sa förra gången att vi bara skulle prata betyg.
isf, åker jag hem, sen följer jag med mamma ner till nyköping där hon och pappa ska köpa studentpresent till patric. jag ska nog köpa ögonbrynsfärg och försöka mig på det där själv. får väl se hur det går egentligen, de kommer säkert bli svarta, haha.

imorgon blir det förmodligen att vara med camilla, vi ska kolla på studenten här i flen och kanske hittas på nåt annat med? ;).

04 juni, 2009

en till är klar.

är nu helt klar med den uppgiften om eu-valet. känns skönt. men ändå inte. men får duga, jag orkar inte med skolan längre. måste bara läsa den där jävla boken, har typ 180 sidor kvar och ska redovisas på måndag. jag dööör.

alltså jag har inga planer till helgen, känns rätt trist. nån som vill hitta på nåt kanske?. skulle vilja kolla på studenten, men får se om nån vill göra det med mig. det visar sig.

mamma och pappa har pratat om att åka till barcelona i höst igen, och då med mormor&morfar och patric&emmy. och jag såklart. känner mig inte jättepeppad, men blir säkert kul.

e-kuriren.

Var och hämtade tidningen nyss för fick tips av natalie att jag var med på förstasidan, och helt riktigt så var jag tydligen det, haha. jag ser helt mobbad och ensam ut men nathalie står precis bakom mig, haha. så heelt ensam var jag ju inte.

buhuu, jag har ont i magen och mår illa.. jag tänker inte göra det där matteprovet imorgon, för jag känner att jag ändå inte klarar det och har inte mvg-"kvalitéer". så känns bara onödigt.

en lugn hemmadag.

Jag blev hemma idag, första gången på väldigtväldigt länge. jag är jämt så plikttrogen, men nu kände jag att nu var det min tur. och verkar inte som att jag har missat nåt. lärarna skulle ju möta sp3 i nån slags fem-kamp och det skulle vi kolla på. i en timme. så kändes rätt onödigt. mår även illa och har ont i magen, så jag tog rätt beslut känner jag.
istället tog jag sovmorgon och har börjat på den där eu-val uppgiften som vi skulle göra. men jag vet inte vad jag skriva egentligen. det är ju så många frågor de har, så kan ju bara ta upp några för att det ska få plats på en sida. men men. hoppas jag blir klar idag.

ringde min handledare igår, och äntligen fick jag tag på henne. hon var urtrevlig! och det där jobbet verkar jätteroligt om jag ska vara ärlig. ska träffa henne vecka 25 och prata igenom mina tider och så ville hon träffa mig face to face. det känns jättebra.
var även och kollade på flens studentbal på hedenlunda igårkväll. har ju bara ett par km ner dit, så varför inte. alla var jättetjusiga! och tog massa bilder. som vanligt, tiihi.
blev även klar med engelskan, så nu är den inskickad. bara eu-grejen och boken kvar. känns som att allt börjar bli klart nu, skönt.

Grattis till Jocke som tar studenten idag också! :D

02 juni, 2009

sovmorgon.

Har nu sovit ut, eller ja jag vaknade först vid sex av mamma, men somnade sen om till nio ungefär. mycket skönt vill jag säga. fast har legat kvar i sängen sen dess, men nu har jag faktiskt gått upp och satt på mig idrottskläder. hoppas nån har med sig det vi behöver tills idag!

oooh, jag ringde min kontaktperson igår och idag. igår sa nån i växeln att hon var på "tjänstärende" och jag skulle ringa idag och imorse när jag ringde sa hon i växeln att hon hade semester och jag skulle återkomma imorgon. seriöst, om det står att man ska ringa mellan 1-5 juni, då ska väl hon förfan vara där också under de dagarna.

mina inlämningsuppgifter till skolan slutar:
Shakespeare-uppgiften (klar)
Engelska-uppsatsen om mina framtidsdrömmar på 2 a4 (börjat)
Eu-valsuppgiften på 1 a4
Läsa en bok och redovisa muntligt/skriva bokrecension.

Usch, jag måste plugga idag.

01 juni, 2009

so sweet.

Alltså seriöst, jag kan inte fatta att det ska bli värsta väderskillnaden från idag till imorgon. liksom idag är det 30 grader och inget moln på himlen, medan imorgon ska det vara typ 12-14 grader och regna. det går inte in i mitt huvud.
men i alla fall, nu sitter jag här efter att precis suttit på framsidan och ätit med mina föräldrar. måste passa på det sista man kan av solen.
skolan idag blev det mest att sitta ute i parken på framsidan av skolan med de andra flickorna i klassen. mycket skönt. de enda lektionerna vi hade var svenska och matte där jag inte gjorde direkt mycket. på svenskan lyssnade vi på när några redovisade. och ellen fyfan, inte bra att sitta vid samma bord som dig, haha.
nu på eftermiddagen när jag kom hem gick jag raka vägen till datorn och skrev den där shakespeare-grejen som skulle ha varit gjord för jag vet inte hur längesen som helst. men nu är den i alla fall klar och utskriven. sen började jag på den andra engelskauppsatsen. framtidsdrömmar. hur ska jag kunna få ned det på minst två a4? usch, kommer bara skriva massa blajjblajj för att fylla ut det, haha.
fick reda på att vi har sovmorgon till halv ett imorgon, wiiheoo! för vi ska ha muntligt i spanskan på onsdag istället. och då taggar jag till brännbollsmatchen mot killarna, det enda vi har den dagen. vi lär ju vinna, tjejer! taaaaggga.

nej, nu ska jag nog ta en bit av den franska chokladtårtan, mummma. fast att jag precis åt, men det struntar jag i, tiihi.

första riktiga sommarhelgen.

Sitter som vanligt här i skolan helt själv. skulle egentligen ha ringt min handledare nu på morgonen när jag har så god tid, men såklart så glömde jag numret hemma.
denna helg har varit jätteskön faktiskt.

i fredags gick vi ju i skolan, slutade vid halv två och jag åkte hem med med bussen efter nån timme. fixa och trixade när jag kom hem med ett och annat. sen gick jag och mötte camilla den lilla när hon kom med en annan buss. vi satte oss i solen och pratade innan alla andra flickor kom. när alla hade kommit som skulle komma, började vi direkt att laga mat. alla var vrålhungriga. och maten blev mumsmums!
vi pratade massor om både det det ena och det andra och sen gick vi in och sjöng singstar. hur kul som helst. höll på att dö av skrattanfall flera gånger, haha.
de åkte hem vid typ halv tolv och då gick jag till sängs.

på lördagen vaknade jag av att det var kanonvarmt i rummet, oh jag gick upp och åt frukost på altan. pappa och jag for in till trädgår'n och fixade lite. åkte sen hem igen och hjälpte till att packa lite för att sen fara till stugan. ingen hade varit där sen i höstas så man kan ju säga att gräset var upp till midjan typ, höhö. vi städade och städade. jag hade ansvar för dasset. det blev skinande rent. när jag var klar med den gick jag ner till bryggan och solade och lyssnade på musik. underbart skönt. somnade en stund också. det blev fika x2 och pizza denna dag, skapligt mätt man var. när vi kom hem tittade jag på robinson-finalen.

igår vaknade jag också rätt skapligt och gick även då upp och åt frukost på altan. duschade lite och så också, för att vara lite fräsch. sen ville emmy iväg och bada, så de tjatade på mig att jag också skulle med. så jag, patric och emmy for iväg till veckeln. jag som aldrig trodde jag skulle bada. men mitt första dopp iår blev den 31 maj!. till och med två gånger blev det, tihi.
det blev lite problem när vi skulle hem sen. bilen började gnissla jättemycket så vi stannade. och tydligen hade nåt gått sönder. så det var bara att ringa på pappsen så fick han bogsera hem bilen.
när vi kom hem blev det mors-dagmiddag, mumma. mamma fick också ett persikoträd av oss. lite häftigt ändå. trodde inte att det fanns i sverige liksom. men det gjorde det.
mamma fick också med mig på en promenad på kvällen. det var riktigt skönt måste jag erkänna.

så har min helg sett ut ungefär. :)